Göğüs Ameliyatım - Cem Payaslı

Tekrar merhaba kizlar Cem Payasli hastalari olarka buraya yazayim dedim:) Gectigimiz gunlerde kontrolum vardi. Yarin yaklasik 2 hafta, Cem hoca bantlari acti pansumana gerek duymadi. Ameliyatta takilan sutyeni cikarip kendime beyaz desteksiz ameliyatta takilandan daha az sıkan ve daha ince askili bir sporcu sutyeni aldim. Sordum cem bey'e iyi yapmissin dedi. Burada okuduklarimi paylastim denize ne zamn girebilirim dedim yarin dedi😄iz olmaz sende dedi. Sporcu atletini 3.haftada yani haftaya cikaracagim bu durumda ama tedirginim, gami sen ne yapmistin?
Ayrik benim biraz, burda kizlarin bantlayarak yattiklarini okuyorum kaymasin diye, kayar mi daha cok dedim hayir rahat ol keyfini cikar dedi. Dikislerim suan acikta sanirim artik mikrop kapmaz. Bi de masaj verdi slikonlarin yukarda onlari indirmen lazim firsat buldukca masaj yap dedi ama canimi yakiyo baya masaj:KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, benim 2.haftada çıkarttırdı sporcuyu. KAslarım çok sıkı olduğu için aşağıya inip yumuşaması için.
Burada yazılanlar gibi bant felan hiç bişi takmadım :) merak etme kaymaz . hiçbişicikler olmaz :)
Masaj bende yapıyorum .Devam ediyorum.
Ben deniz mevsimini 1,5 aylıkken açtım valla . Hocam göğsünü gere gere girebilirsin dedi öyle yapıyorum.

Merhaba, benim 2.haftada çıkarttırdı sporcuyu. KAslarım çok sıkı olduğu için aşağıya inip yumuşaması için.
Burada yazılanlar gibi bant felan hiç bişi takmadım :) merak etme kaymaz . hiçbişicikler olmaz :)
Masaj bende yapıyorum .Devam ediyorum.
Ben deniz mevsimini 1,5 aylıkken açtım valla . Hocam göğsünü gere gere girebilirsin dedi öyle yapıyorum.

Cem beyin hastalari olarak sporcu konusunda torpilliyiz demekki:) Burda doktorlari 3 ay taksin diyenler arkadaslar var ya merak ediyorum biz niyr 3 hafta takiyoruz:/ Peki sen 2. haftada balenliye mi dondun canim? Ben sanirim 3 haftalikken acacagim deniz mevsimini. Korurum goguslerimi biraz gunesten napim artik:KK43:

Cem beyin hastalari olarak sporcu konusunda torpilliyiz demekki:) Burda doktorlari 3 ay taksin diyenler arkadaslar var ya merak ediyorum biz niyr 3 hafta takiyoruz:/ Peki sen 2. haftada balenliye mi dondun canim? Ben sanirim 3 haftalikken acacagim deniz mevsimini. Korurum goguslerimi biraz gunesten napim artik:KK43:

2 ay takacak olanı okumultum burada şaşırmıştım.
Ama bence göğüs ve kas yapısı ile ilgili bir durum. Spor yaptığım için kaslarım çok sıkı. Cem bey kasların bir anca yumuşaması için takmamamı söyledi. Benimde canıma minnetti zaten o sıkı rahatsız sütyenden kurtulmak istiyorum. muayenehaneden çıkar çıkmaz hemen çamaşırcıya koştum. Ne alacağımı şaşırdım.
En son 90-b sütyene zor girdim bi tane aldım. Aldığım ilk 2 sütyen acemiliğim tabi çok rahatsız etti. Balenli ama desteksiz bişeydi. Sonra pentiden aldım. Desteksiz çok rahat ettim. Şuan 85 c kullanıyorum hatta bazen takmıyorum. bu sıcakta sütyenmi takılır ya :)

Herkeze merhaba,
34 yaşındayım.. Ve yıllardır güzel göğüslü arkadaşlarıma hep özenmişimdir. Olan olmayanın halinden anlamaz. :KK43:
75 sırttan sıkıyor 80 içini doldurmuyor.. Yıllardır kullandığım destekli sütyenler giydiğim badylerden tişörtlerden belli olan boş sütyen izleri.. Ve çıplakken utanmak.. Yakın arkadaşlarım gereksiz buldu ama olan anlamıyor işte. Bir kadının göğüsünün nerdeyse olmamasını giydiği hiç bir şeyi kendine yakıştıramaması. Azıcık göbeklensem göbeğimin göğsümden büyük durmasını .. Ve şimdi kararım kesin.. Ameliyat tarihim 17 Mayıs ..

Ne sonraki ağrıdan korkuyorum nede alacağım tepkilerden.
Ve doktorum.. Dünyada tanıdığım en iyi yürekli insan , adam gibi adam, en büyük Beşiktaşlı , koca yürekli insan Cem Payaslı'ya onun o sihirli ellerine kendimi birkez daha bırakıyorum. Allah kendisinden bin kez razı olsun. Mükemmel bir buruna sahip oldum sayesinde şimdide hayalini kurduğum göğüse sahip olacağım.

Şuan o kadar mutluyumki.. Hissettiğim duyguyu heyecanı anlatamam .. Bu satırları yazarken ağlıyorum . Yaşadığım duygunun tarifi yok şuan..
Ameliyat gününe kadr zaman nasıl geçer bilmşyorum ama şimdiden heyecandan uykularım kaçmaya başladı.

güle güle kullan canım ...adına çok ve çok mutlu oldum :21:

Merhaba, henüz çok fazla resim yükleyemedim vakitsizlikten :)
Şuan oldukça iyi durumdalar hem çok doğal hemde gün geçtikçe güzelleşiyorlar.
Şişliklerim inmeye başladı. Yumuşamada var. Valla hergören hayran kalıyor diyebilirim :)
En güzel duyguda kızlar sütyen takmamak :KK70:

Cem hocam yaptı yine yapacağını ne diyelim. Hiç düşünmeyin. Zaten söz konusu Cem Payaslı ise düşünmeye gerek bile yok derim herşey ortada.

Hayatımda aldığım en doğru karardır.

merhaaba bende doktor arastırmasındayım ve sıkıntım once memelerım ardında az olsada burnumda kemık. doktor arastrması ıcın gırdım bınlerce msj okudum ama fotograf detaylarını goremıyorum arkadas olmadan. ben ekledım ama yenı oldugum ıcın sanırım ıstek gıtmıyor sız eklesenız olur mu? aklım allak bullak oldu ıyıce.ama cem payaslıyı cok fazla duydugumdan dıkkatımı cektı. kolay bır karar degıl,kolay bır doktor olmamalı tercıhım bu yuzden:KK43:

merhaaba bende doktor arastırmasındayım ve sıkıntım once memelerım ardında az olsada burnumda kemık. doktor arastrması ıcın gırdım bınlerce msj okudum ama fotograf detaylarını goremıyorum arkadas olmadan. ben ekledım ama yenı oldugum ıcın sanırım ıstek gıtmıyor sız eklesenız olur mu? aklım allak bullak oldu ıyıce.ama cem payaslıyı cok fazla duydugumdan dıkkatımı cektı. kolay bır karar degıl,kolay bır doktor olmamalı tercıhım bu yuzden:KK43:

Merhaba,

Burun yada göğüs... cem payaslıysa gözünüz kapalı ameliyata girin derim. Asla pişman olmazsınız. Arkasaş olarak ekledim bakabilirsiniz.zaten randevu alın görüşün kararınızı verirsiniz :)

Ben de cem payasliyi onerebilirim.
Az konusur oz konusur ama isini bildigi asikar.Sen istesende sana olmayan biseyi yapmama taraftari birisi.

Yanindakiler ofistekiler veya cem beyin asistani falan da cok ilgili her zaman telefonla soru sorup icini rahatlatabilirsin:)

Payaslı bi tane ya. Oşmayacak bişeyi asla yapmaz. Yaptıklarından s8nra iyiki kendisine bırakmışım dersiniz.

Bu yazıyı belki on kere okudum.karar vermek ne kadar da zormuş.korku kaygı ve stres de buna eklenince insan bunalıma girecek gibi oluyor.gami35 seni ekledim.biraz cesaret toplamam lazım

Bu yazıyı belki on kere okudum.karar vermek ne kadar da zormuş.korku kaygı ve stres de buna eklenince insan bunalıma girecek gibi oluyor.gami35 seni ekledim.biraz cesaret toplamam lazım

Merhaba, inanın korkulacak hiç birşey olmadığını ameliyattan sonraki görüntünğzden anlıyorsunuz.
Belirli sttesleri hepimiz yaşadık ama hepsi geçiyor. Üstelik payaslı gibi bir doktora sahipseniz korkularınız gerçekten yersiz oluyor. İlk defa bu senr plajda rahat rahat göğsümü gere gere dolaştım. Meme önemli. Daha önce yaşadığım sıkıntıları düşünüyorumda keşke bu yaşıma kadar beklemeseydim diyorum.

Hiç korkmayın. En faxla ağrı eşiğiniz düşükse 3 gün çekersinizki ben ağrı felan çekmedim.
Olan olmayandan anlamıyor şimdi ise yaptırın diyorum gerekliyse. Bu gerçekten başka bir duygu...

Merhaba bu sayfadaki ilk mesajım. Geçtiğimiz cuma doktorumla görüştüm ve 23üne ameliyat tarihi aldım. Görüşmemizde 275 veya 300 cc kullanacağını söyledi.Yuvarlak istedim o da yuvarlak daha iyi olur evet dedi. Ama 275-300 bana biraz küçük geldi çünkü benim göğüslerim çok küçük 75 beden dolguluyu bile doldurmuyor. Sizce ameliyat sonrası tatmin edicibir görüntüye ulaşabilir miyim bu cc'lerle?

Bir de ameliyat olduktan sonra resim ekleyen arkadaşlar resimlerinizi nasıl görebilirim? Ne yapmam gerekiyor siteyi kullanmayı pek bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ameliyat gününe tam 6 gün kaldı çok korkuyorum..

Bir de ameliyat olduktan sonra resim ekleyen arkadaşlar resimlerinizi nasıl görebilirim? Ne yapmam gerekiyor siteyi kullanmayı pek bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ameliyat gününe tam 6 gün kaldı çok korkuyorum..
merhaba,
doktorunuz kim?

göğüs kafesinizin alacağı büyüklükte silikon yerleştirilir. örneğin; sizin bedeninize uygun 275 cc yerleştirilir boyut olarak 80 ne denk gelebilir. yani tamamen güğüs kafesi beden ile ilgili bir durum. benim 325 cc takıldı 85 c şuan bedenim.
doktorunuza bırakın çünkü gerçrkten onlar size en uygun olanı yapacaklardır. göğüs kafesinizin almayacağı bir bedeni zaten yapmazlar.
resimleri görmek içün arkadaş okarak ekleyip belli bir mesaj kotasını aşmanız gerekmektedir.

Merhaba gami35 ben Mersin'de ameliyat olacağım.Doktorum Mustafa Kemal AKSOY.
Seni nasıl arkadaş olarak ekleyebilirim?Kaç mesaj atmam gerekiyor?

merhaba, bugün göğüs ameleyatımın üzerinden 4 ay geçti. göğüslerimdeki değişim mükemmel. o kadar güzellerki .
ilk straplez bluzumu giydim. üstelik sütyensiz. kazak mevsimi açıldı ve ben kazaklarımı sütyen kullanmadan kullanabiliyorum. iyiki olmuşum! teşekkürler payaslı !

X