- 2 Nisan 2012
- 564
- 71
Tekrar merhaba kizlar Cem Payasli hastalari olarka buraya yazayim dedim:) Gectigimiz gunlerde kontrolum vardi. Yarin yaklasik 2 hafta, Cem hoca bantlari acti pansumana gerek duymadi. Ameliyatta takilan sutyeni cikarip kendime beyaz desteksiz ameliyatta takilandan daha az sıkan ve daha ince askili bir sporcu sutyeni aldim. Sordum cem bey'e iyi yapmissin dedi. Burada okuduklarimi paylastim denize ne zamn girebilirim dedim yarin dedi😄iz olmaz sende dedi. Sporcu atletini 3.haftada yani haftaya cikaracagim bu durumda ama tedirginim, gami sen ne yapmistin?
Ayrik benim biraz, burda kizlarin bantlayarak yattiklarini okuyorum kaymasin diye, kayar mi daha cok dedim hayir rahat ol keyfini cikar dedi. Dikislerim suan acikta sanirim artik mikrop kapmaz. Bi de masaj verdi slikonlarin yukarda onlari indirmen lazim firsat buldukca masaj yap dedi ama canimi yakiyo baya masaj
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba, benim 2.haftada çıkarttırdı sporcuyu. KAslarım çok sıkı olduğu için aşağıya inip yumuşaması için.
Burada yazılanlar gibi bant felan hiç bişi takmadım :) merak etme kaymaz . hiçbişicikler olmaz :)
Masaj bende yapıyorum .Devam ediyorum.
Ben deniz mevsimini 1,5 aylıkken açtım valla . Hocam göğsünü gere gere girebilirsin dedi öyle yapıyorum.