• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatım - Cem Payaslı

ameliyatın ilk günleri yani ilk 1 hafta falan aynı durum bendede oldu .Özellkle sabahları uyandığımda ilk 10 dk felan. Ama şimdi böyle bir sıkıntım yok.
Çok normal zaten. Vucudun protezlere uyum sağlama süreci. Kapsül oluşmaz sanmıyorum. İçini ferah tut lütfen. 2 ay oldu ameliyat olalı keyfini sürmeye başladım bile :)
Benim kaslarım sıkı olduğu için 2.hafta sütyeni çıkarttırdı bana. İnan bana şuan seni sıkan o üzerindeki sporcu sütyenidir. Çıkınca acaip ferahlıyorsun :) benim öyle olmuştu.

Beni ameliyattan tam 1 hafta sonra cagirdi dikislere pansuman yapmak icin. Ama anlamiyorum ben ne zaman dus alabilecegim? persembe gittigimde dikislerimi acip yeni pansumani yapacagini soyledi.
Agrim sabahlari oluyor benim de. Bi de bence asıl olay diren yerleri. Dikislerim ve direnlerim sizliyor. saga sola oynadigimda sanki dikislerim acilacak gibi bi hissiyatim oluyor. Yarin da ise baslayacagim, araba kullanamayacagim tabiki taksi veya toplu tasima kullanacagim umarim sorun yasamam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni ameliyattan tam 1 hafta sonra cagirdi dikislere pansuman yapmak icin. Ama anlamiyorum ben ne zaman dus alabilecegim? persembe gittigimde dikislerimi acip yeni pansumani yapacagini soyledi.
Agrim sabahlari oluyor benim de. Bi de bence asıl olay diren yerleri. Dikislerim ve direnlerim sizliyor. saga sola oynadigimda sanki dikislerim acilacak gibi bi hissiyatim oluyor. Yarin da ise baslayacagim, araba kullanamayacagim tabiki taksi veya toplu tasima kullanacagim umarim sorun yasamam.

ben de 1 hafta sonra pansumandan sonra duş aldım.
diren yerlerim benimde acıdı. Çok normal bunlar. Dediğim gibi şuan sizi sıkan aslında üzerinizdeki sütyen :)
Dikişlerinizi açmayacak. üzerinde bulunan bandajı alıp temizleyip yeni bir banday yapıştıracak.
hocaya sorun isterseniz duş için. Alın diyecektir diye düşünüyorum :)
o hissettiğiniz hissiyatı bende yaşadım ama çok takılmayın. Patlayacakmış gibi hissediyordum bende. Ama en fazla 1 hafta sonunda o hisside unutuyorsunuz.
Daha çok yeni bunları hissediyor olmanız çok normal. şuan 2 aylığım maaşallahım var :D

Hic ama hic korkma. Bugun 4.gunum ilginc bir agrim ilkk ez oldu. 4 gün önce ameliyat sonrasi agrim olacak diye korkudan ölecektim, ilk ciktigimda bu mu agri demisim Cem Bey ve asistanina:) panik yapma emin ol tahmininden cok farkli gececek. Asistani zaten surekli ilgileniyor. Guleryuzlu oldukca. Bi de agri kesiciler sanki aninda geciriyor. Hemen uykuya daliyorsun.

canm sende mi cem bey e oldun :)

var mı foton görme imkanım var mı acaba :) ben acısından değilde istediğim boyutta olmaz ya da ne bileyim şekli hoşuma gitmez die korkuyorum :(

var mı foton görme imkanım var mı acaba :) ben acısından değilde istediğim boyutta olmaz ya da ne bileyim şekli hoşuma gitmez die korkuyorum :(

benimkilerine bakabilirsin istersen :) made in cempayaslı imzası var :D
boyutu ve doğalları cem beye bırakın derim. siz sadece ne istediğinizi söyleyin o size en uygununu yapacaktır.

Evet tatlim, benim 175 boy -55 kiloyum. Cem bey ameliyat öncesi goguslerimi cizerken gogus kafesin cok genis degil kalcan da cok büyük değil sana cok büyük gogus yapmayacagim dedi, ben de ona güvendim. Suanki sis hali biraz büyük bundan az bisey küçülürse süper ama cok fazla kuculur my bilmiyorum. Bu sitede yeniyim fotograf koyamiyorum bu sebeple. farkli bi yontem varsa gosterebilecegim yardimci olmaya hazirim canim.

Evet tatlim, benim 175 boy -55 kiloyum. Cem bey ameliyat öncesi goguslerimi cizerken gogus kafesin cok genis degil kalcan da cok büyük değil sana cok büyük gogus yapmayacagim dedi, ben de ona güvendim. Suanki sis hali biraz büyük bundan az bisey küçülürse süper ama cok fazla kuculur my bilmiyorum. Bu sitede yeniyim fotograf koyamiyorum bu sebeple. farkli bi yontem varsa gosterebilecegim yardimci olmaya hazirim canim.

canım ya çok sağol :46:
mailimi vereyim sana svcnkms@hotmail.com

ben de 1 hafta sonra pansumandan sonra duş aldım.
diren yerlerim benimde acıdı. Çok normal bunlar. Dediğim gibi şuan sizi sıkan aslında üzerinizdeki sütyen :)
Dikişlerinizi açmayacak. üzerinde bulunan bandajı alıp temizleyip yeni bir banday yapıştıracak.
hocaya sorun isterseniz duş için. Alın diyecektir diye düşünüyorum :)
o hissettiğiniz hissiyatı bende yaşadım ama çok takılmayın. Patlayacakmış gibi hissediyordum bende. Ama en fazla 1 hafta sonunda o hisside unutuyorsunuz.
Daha çok yeni bunları hissediyor olmanız çok normal. şuan 2 aylığım maaşallahım var :D

bugun 4.gunum. biraz cikip gezeyim dedim. kendim yemek yedim kollari tamamen kaldirmadim ama biseue uzandim mesela. acaba yanlis mi yaptim? 3 saat disarda kaldim ama nasil yorgunum nasil kollarm yorulmja anlatamam. sancilar kramplar giriyor.

cok yordugum icin mi yoksa bu normal mi acaba? yani slikonu kaydirmamisimdir dii mi? yarin asistani ariycam cunku 4 gundur agrim fln yoktu benim:(

bugun 4.gunum. biraz cikip gezeyim dedim. kendim yemek yedim kollari tamamen kaldirmadim ama biseue uzandim mesela. acaba yanlis mi yaptim? 3 saat disarda kaldim ama nasil yorgunum nasil kollarm yorulmja anlatamam. sancilar kramplar giriyor.

cok yordugum icin mi yoksa bu normal mi acaba? yani slikonu kaydirmamisimdir dii mi? yarin asistani ariycam cunku 4 gundur agrim fln yoktu benim:(

Merhaba, silikon kaymaz öle kolay kolay için rahat olsun. Yorulduğun içindir. Daha 4 günlük nihayetinde pek zorlama.
Kaslarının uyum sağlaması zaman alır. :)

Canım ya güldüm valla hakkaten öyle demi. :)) demem o ki yani vücuduna göre fazla büyük olduğunu düşünen..

Günümüzde doktorlar zaten vucudun kaldıramayacağı büyüklükteki protezleri tercih etmiyor.
Zaten aşırısı ilerisi içinde sıkıntı yaratır. sırt ağrıları yapablir. En kötüsüde doğallıktan ziyada yapay bir görüntü oluşturur.

Cem beye büyük istediğimi belirtmiştim. Ameliyatta denemiş ama olmamış. o olmadı diyorsa zaten üzerine laf demek düşmez bana.
İyikide daha büyüğü olmamış ne yalan diyim. Şimdikiler harika :D

meraba. ben de silikon yaptırmak istiyorum doktor araştırma aşamasındayım. yeni üye olduğum için kimsenin fotorafını göremiyorum oyüzden damla ve yuvarlak işini çözebilmiş değilim. sizce hangisi daha uygun olur. doğal dursun istiyorum ama yaşım da genç damla kötü mü durur karar veremedim :18:

Slm doktor karar verir buna. Senin göğüs yapın ile ilgili bir durum.

resim yükledim arkadaşlar bakabilirsiniz :)

merhaba,

ben sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra cem bey ile görüşmeye karar verdim. bnm de benzer şekilde çok küçük fakat bnm için en önemlisi doğal olması. fotograf görme şansım olur mu acaba önce sonra gibi ?

teşekkürler,

Günümüzde doktorlar zaten vucudun kaldıramayacağı büyüklükteki protezleri tercih etmiyor.
Zaten aşırısı ilerisi içinde sıkıntı yaratır. sırt ağrıları yapablir. En kötüsüde doğallıktan ziyada yapay bir görüntü oluşturur.

Cem beye büyük istediğimi belirtmiştim. Ameliyatta denemiş ama olmamış. o olmadı diyorsa zaten üzerine laf demek düşmez bana.
İyikide daha büyüğü olmamış ne yalan diyim. Şimdikiler harika :D

Oh oh iyi sevindim..Güle güle kullan canım iyi günlerde... :))

Back
X