Göğüs ameliyatı sonrası cinsel hayat

asırı bi sertlik olmuyosa yumusak gögüsten daha iyi we diridir bence sert gögüs =) bn yumusak yumusak olmasındansa böyle biraz sert olmasını tercih ederim

kızlar peki ele geliyor mu göğüs kavrandığında..bu eşlerin hiç hoşuna gitmez diye düşünüyorum :uhm:

bide ileriki dönemlerde sarkma ya da şekil bozukluğu olma riski var mı???

Merhaba Bige

Sen hangi doktora yaptirdin bide hangi yontemle yaptirdin. bende simdi doktor arastiriyorum o yuzden beni bilgilendirirsen sevinirim

cidden kızlar kaçgün sonra dokundurttunuz, bnm erkek arkadaşım yok ama merak ettim belki olur molur sonra aklımda soru işreti kalmasın :)) valla şu anda ben dokundurtmam çünkü sıkınca acıyo yanii

Valla benimde neredeyse 1 ya olcak masaj yaparken acıyor bende merak ettim ne kadar zaman sonra dokundurttunuz??? :))

olan arkadaşlar,,biraz çekinerek soruyorum ama sormam gerek,, cinsel uyarılma konusunda olmadan önce ve sonra arasında bi fark oldumu vücudunuzda,mesela göğüslerden dokununca tahrik oluyormusunuz zevk olayı filan nasıl?:26: değişiklik varmı yani

2 hafta sonunda sizin kontrolünüz altında olabilir daha açık konuşayım siz üst pozisyondayken, her şeyi siz yönetirken.. acınızı, kas ağrılarınızı vs. vs. ama 3 hafta sonunda gayet normal devam edebilirsiniz cinsel hayatınıza..

Nerede hangi doktora yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…