arkadaşlar patlamasından falan sakın korkmayın çnkü aşırı bi yük bindiinde patlama oluomuş 40 ton kadar öyle bi baskıda zaten bırakın silikonu biz bile hayatta olmayız sert etmeyin patlamayı.bide kocalarrından dert yananlar war bu göreceli bişe kimi yumuşak seviyo ama kimide sert göğüs seviyo ve çok hoşlarına gidiyo.a.s
asırı bi sertlik olmuyosa yumusak gögüsten daha iyi we diridir bence sert gögüs =) bn yumusak yumusak olmasındansa böyle biraz sert olmasını tercih ederim
Bende bıraz zorluk cektım cınsel hayattan degıl sadece yatarken cunku yuz ustu yatmak yasak oluyor 2 yıl oldu evlenelıde 1 yıl oldu sımdı cok ıyıyım cınsellıkte felan sorun yasamıyoruz ayrıca gorenler bıle sılıkon olduguna ınanmıyor hem yumusak hem dogal .
cidden kızlar kaçgün sonra dokundurttunuz, bnm erkek arkadaşım yok ama merak ettim belki olur molur sonra aklımda soru işreti kalmasın :)) valla şu anda ben dokundurtmam çünkü sıkınca acıyo yanii
olan arkadaşlar,,biraz çekinerek soruyorum ama sormam gerek,, cinsel uyarılma konusunda olmadan önce ve sonra arasında bi fark oldumu vücudunuzda,mesela göğüslerden dokununca tahrik oluyormusunuz zevk olayı filan nasıl?:26: değişiklik varmı yani
2 hafta sonunda sizin kontrolünüz altında olabilir daha açık konuşayım siz üst pozisyondayken, her şeyi siz yönetirken.. acınızı, kas ağrılarınızı vs. vs. ama 3 hafta sonunda gayet normal devam edebilirsiniz cinsel hayatınıza..
Bende bıraz zorluk cektım cınsel hayattan degıl sadece yatarken cunku yuz ustu yatmak yasak oluyor 2 yıl oldu evlenelıde 1 yıl oldu sımdı cok ıyıyım cınsellıkte felan sorun yasamıyoruz ayrıca gorenler bıle sılıkon olduguna ınanmıyor hem yumusak hem dogal .