Göğüs ameliyatı sonrası cinsel hayat

my_babe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
158
0
Bayanlar göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum, ama bu konuda benim ve kocamın bazı soru işaretleri var. Özellikle ameliyat olmuş bayanlara soruyorum, ameliyattan sonra ne kadar süre cinsel ilişkiden uzak durmak gerekiyor? Mesela doktorun sınır koyduğu bir süre var mı? Bir de silikonlu göğüslere eşlerin ameliyattan öncesine göre daha nazik davranması gerekiyor mu yoksa tamamen rahat olabiliyorlar mı?

saol canım çok yardımcı oldun gerçekten. Kocacım 2,5-3 haftalık bir diyete dayansın artık, süre sonunda beklediğine değecektir inşallah

ben bilmiyorum olmadım ama bizim komşu olmuştum ve ben sormuştum patlamaz mı bunlar ya diye. oda gayet açık ve net kızım her gece üstüne 90 kilo biniyo bişi olmuyo demişti:)

Eh ben yaptıralı 1 aya yaklaşıyor. Hep söylendiği gibi 3 hafta dolunca hakikaten kendi memesi gibi oluyomuş. Sen 3 hafta koy bikere my_babe

canım ben kocaeli'deyim o yüzden çok fazla şansım yok sanırım. burda acıbadem hastanesinde cenk şen diye bir doktoru düşünüyorum ya da çok pahalı ise üniversite hastanesinde olabilir. henüz araştırma safhasındayım yakında muayeneye gidicem bu safhayı kısa tutmak ve bir an önce olmak istiyorum, hayalim bu yazı silikonlu geçirmek mümkün olursa inşallah

ben yaptırdıgımda evlı degıldım 1 yıl once yaptırmıstım evlenıncede zaten 2 yıl gıbı oldu hıc zorluk cekmemıstım sadece yatarken ıste yuz ustu pozısyona hala alısamadım

Merhaba justmarried ben de ameliyatımı kasaltı yöntemle memeucu kesisiyle oldum. Ameliyatımın üzerinden bir ay geçmesine rağmen istediğim gibi yumuşacık değiller, yeni yeni yumuşuyorlar desem yeridir. Seninkilerin yumuşaklıkları nasıl?
Ayrıca eşin göğüslerinin silikonlu olduğunu biliyor mu ve memnun mu? Bilmiyorsa farklılık hissediyor mu? Forumda sürekli göğüslerin silikonlanma tekniğinden bahsediyoruz ama uzun vadede sonuçlarından ve özel ilişkilerdeki etkisinden konuşulmuyor.

Benim operasyonumun üzerinden bir ay geçti, ancak üşüdüğümde göğüs kaslarım acayip kasılıyor, uzun süre yürüyünce garip bir ağrı oluyor. Hareketlerim rahat ama çok da rahat değil. Mesela kolumu geri atıp yukarı kaldırınca "kulaç hareketindeki gibi" kaslarımda engelleyici bir gerilme oluyor. Sen de bu gibi durumları yaşadın mı? Biraz kaygılanıyorum. Aydınlatırsan çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
bayanlar benim 4 ay oldu,,, patlama gibi birskten yana korkumuz hiç olmadı, ama hala doğal yumusaklığına ulaşmadı ve sıkıldığında,mıncıklandığında acıyor:)

bir de doğal yumuşaklığı olmadığından,o sertlik pertnerimin hoşuna gitmiyor anlıyorum ben,,, bu ameliyatın sadece görüntü açısından beni mutlu ettiğini görüyorum

bu ameliyatın ne kadara maal olduğunuda sölermisiniz.bende evli ve çocuklu bir bayanım bazen aklımdan geçmiyor değil yaptırmak:kedi:

merhaba ben manabir. ben de büyütmek istiyorum çok küçükler benimkiler. bekarım. erkek arkadaşım olursa nasıl söylerim bilmiyorum. sen de bu sorun oldu mu evlenince. önce söylemişmiyidn yani evlenmeden önce. anlatabilirmisin rica etsem. çok özel olacak ama. şimdiden çok sağol

bende bekarım we yaptırcam ama suan arastırıorum we uygun zamn bekliorum.ayrıca esine söylemek konusunda bi sorun olcagını zannetmiorum sonucta kücücük gögsler kime sexi gelir ki???yani bn böyle düşünüyorum.o yüzden hiç öyle bi kaygım yokk

aleyna senin 4 ay olmuş sertlik partnerimin hoşuna gitmiyor demişsin ama tamamen yumuşayınca artık farketmeyeceği bir duruma gelir umarım. acaba erkekler görüntüyü mü tercih eder dokununca doğal hissetmeyi mi?

kızlar bence doğallık en güzel benim de küçük ama ben çok ememnunun en azından ele doğal geliyo..

sweet senin için en ekonomik yol üniversite hastahaneleri 2000 e mal oluyormuş. araştırmanı tavsiye ederim. sevgiler

kızlar ben bişeyi merak ediyorum . damla da dönme riski var ya , dolayısıyla cinsel hayatta eşler daha mı nazik olmalı ki. hadi yuvarlakta dönme riski yok farketmez evet de , damla dönmez demi.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…