Göğüs ameliyatı sonrası cinsel hayat

kızlar bence erkeğinizi tatmin ediyorsanız her bakımdan göğsün büyüklüğü yada küçüklüğü farketmez bence. eşi doyurmak önemli olan diye düşünüyorum.buyrunnnnnnnnn

damla da dönme riski daha çok olayı bana pek inandırıcı gelmedi, ama doktorla ilk görüşmemde sorucam bilgi veririm size de. belki ilk haftalarda dönme söz konusu olabilir ama sonra vücutla bütünleşiyor zaten silikon dönme diye birşey olmamalı.
kızlar ne kadar süre sonra siz eşinizin rahat rahat dokunmasına izin verebildiniz? biz ilk ilişkiye girmek için 3 hafta bekledik ama dokunmak için ne kadar beklemek gerek bilmiyorum. benim masaja başlamama daha 15 gün var, acaba masaja başladığımda mı izin verebilcem?

masaja başladığında sanırım ameliyatının üzerinden bir ay geçmiş ve ağrıların da baya bitme aşamasında olacak. Protez meme ile kaynaşmak için ince bir kapsül örecek. Bu kapsülü protezin meme içinde sıkışıp sağlık sorununa yol açmaması ve kalınlaşmaması için masajla genişletmek gerekiyor. Bu arada da zaten eşlerin cinsel ilişki sırasındaki hareketinin de masaj yerine geçtiği belirtiliyor.

sizlere masaj için nekadar beklemenizi söyledi doktorunuz ve sebebini açıkladımı kızlar...ben 10.gün başladım

Ben ameliyattan 5 hafta sonra başlamış olacağım. Sebebini söylemedi ama panedlla'nın mesajı bu konuda açıklayıcı aslında

bende 10 gün sonra başladom bugun tam 2 ay oldu 30 haziranda olmuştum baya yumuşadı göğüslerim masajlar sagolsun

lalaracım benim17 gün oldu göğüslerimin kendi dokusu yumuşacık oldu ama protezler hala hareketsiz senin ne zaman hareketlenmeye başladılar acaba yoksa bunlar hareketsizmi kalacaklar

lalaracım benim17 gün oldu göğüslerimin kendi dokusu yumuşacık oldu ama protezler hala hareketsiz senin ne zaman hareketlenmeye başladılar acaba yoksa bunlar hareketsizmi kalacaklar

ben zıplayınca hareket ediyorlar hahah zamanla güzelim zaten tam kıvamı 1 yılda olucakmış

ben hamile kalındığında veya çocuk emzirildiğinde bi sorun olurmu ilerleyen dönemlerde bunu öğrenmek istiyorum aranızda silikonlu olupta çocuk emziren varmı teşekkürler

ben çocuk emzirmede sorun olmadığını okumuştum...
ama birebir yaşayanlar daha iyi bilir...

hiç bir sorun da yaşamadım.o dönem acaipde büyümüştü göğüslerim ama sonra eski silikonlu haline döndüler

hiç bir sorun da yaşamadım.o dönem acaipde büyümüştü göğüslerim ama sonra eski silikonlu haline döndüler

peki sarkma falan oldu mu? yani herhangi bir değişiklik...keşke doğumdan sonra yaptırsaydım diyecek bir durum oldu mu? ben de yaptırmayı düşünüyorum bazen ilerde doğumdan sonrayamı bıraksam diyorum.:uhm:

peki sarkma falan oldu mu? yani herhangi bir değişiklik...keşke doğumdan sonra yaptırsaydım diyecek bir durum oldu mu? ben de yaptırmayı düşünüyorum bazen ilerde doğumdan sonrayamı bıraksam diyorum.:uhm:

bence yakın zamanda doğum düşünüyorsan bekle sonra yaptır. ne kadar olsa göğüs deforme olur (şişme inmeden sonra). en azından kafan raha olur.

Bende bıraz zorluk cektım cınsel hayattan degıl sadece yatarken cunku yuz ustu yatmak yasak oluyor 2 yıl oldu evlenelıde 1 yıl oldu sımdı cok ıyıyım cınsellıkte felan sorun yasamıyoruz ayrıca gorenler bıle sılıkon olduguna ınanmıyor hem yumusak hem dogal .

bugün benim 3 hafta oldu. 3 gündür çok rahat yan yatabiliyorum. ve artık sanki doğal gibi gayet yumuşaklar. görüntü gayet iyi.

arkadaşlar patlamasından falan sakın korkmayın çnkü aşırı bi yük bindiinde patlama oluomuş 40 ton kadar öyle bi baskıda zaten bırakın silikonu biz bile hayatta olmayız sert etmeyin patlamayı.bide kocalarrından dert yananlar war bu göreceli bişe kimi yumuşak seviyo ama kimide sert göğüs seviyo ve çok hoşlarına gidiyo.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…