Benim bugün tam 3 ay oldu cnm,boyum 168,kilom 58,ameliyat öncesi gögüsalti 70cm,gögüs cevresi de 75 cm di yani nerdeyse sifirama yüksek profil de cok sert oluyor saniyorum??
Benim üstüm cok zayif oldugu icin doktorum da cok büyügünü tavsiye etmedi ama 310 ve 325 arasinda gidip gelmistik bugün olsa büyügünü secerdim.Çok üzgünüm çoook
arkadaşlar yaa nette bi sürü resim gördüm kiminde 275 büyük duruyorken kimindede aynı ölçü küçük gözüküyo.anlam veremiyorum yaa bende korkuyorum küçük durucak diye 250cc koyacak doktorum off(
Akıl karıştırıcam ama benim de aklım çok karışık. Göğüs altım ameliyat öncesi 83'dü (normal olarak hala öyle), göğüs uçlarından ölçüm 90'dı şimdi 95cm. Ve daha 1 ay olmasına rağmen, 325cc konmasına rağmen, kasüstü olmasına rağmen küçükler!! gerçekten küçükler. Moralim bozuk! Eşim şaşkın!! İyi diyor ama ben gene A cup sütyen giyiyorum, C falan olmadı. Dar kazak giysem bile bi tek uçları belli oluyor. Dolgulu sütyen giydim anca doludolu göründüler. Eeeeee, noooldu şimdi, onca ağrı, emek, para, zaman? Ya konan 325 diil, ya bizim dr.lar küçük göğüs seviyolar, ya da amerikan sitelerindeki gibi 400den aşağısı bizi kurtarmayacak. Ben bikininin süngerlerini yeniden takiym bari!! şimdi memelerim dik, doğal ve hala o plajda gördüklerimle alakası olmayacak kadar küçük!! Eşim başka bi açdan baktı; acaba, tekrar yaptırın diye özellikle mi küçük yapıyorlar, sonuçta 1ay sonra küçüleceğini bu işi yapan birinin bilmesi lazım diyor. gerçekten moralim bozuk. mayıstan önce tekrar olabilirim. Bir süre siteden uzaklaşıp, gaza gelmemem lazım:))) Bir de size daha sonra sütyen bedenleriyle ilgili bir cetvel yollayacağım, işte ona göre ben A cup bile değilim(( Öncesine göre var, tamam ama 1.75 boy, 64 kg.ya A cup reva mı? Offffffffffff, ki ne offfff.
kas üstü damla oldum arkadaşlar,ilk gün sıkı bir acı çektim,2 gece yattım ve bugün çok iyiyim,oturup kalktıkça zorlanıorum,bir de sırtüstü yatmaktan sırtım ağrıdı:) göğüs ucumdan oldum ameliyatı suan bandajlı,1 hafta bandajlı kaldıktan sonra sporcu sütyene geçeceğim,,,
pnr...bugün doktorumla görüştüm 250cc uygun ama ameliyatta sen istiyorsun diye 275 de denicem dedi.bişey rica edicem senden hani ölçülerimiz yakın demiştin yaa.çok merak ediyorumm göğüslerini sırtından ölçtüğünde çevresi kaç cm çıkıyo??bu arada ayın 10 unda ameliyatım war :)) yuvarlak protez kas üstü koyacak.off şimdiden heyecan sardı.hadi hayırlısı.
geçmiş olsun aleyna çabuk atlatırsın umarım. yaa herkes zamanla küçüldüğünden şikayet ediyor. valla korkmaya başladım( gidip gidip aynaya bakar oldum. ben de büyük olsun istedim. vücudumun alabileceği en büyük boyu takın demiştim dr a. dr ameliyatta büyüğü denediğini ama göğsümün çok gerildiğini ve kapatamadığını söyledi. 260 cc takmış.bu boyut bana çok güzel duruyor gibi geldi (daha önce hiç göğsüm yoktu çünkü dümdüzdü) şu anda 14 gün oldu. şişliklerimin indiğini hissediyorum. 3.gün resmini çekmiştim göğsümün :))) üçüncü gün ve şu an arasında pek fark yok arkadaşlar hala aynı görünüyolar. inşallah daha sonra da küçülmezler. yazıları okudukça korkuttunuz beni yaaa (((
aleyna.85 geçmiş olsun.Ameliyatını nerede kime yaptırdın.Ameliyat sonrası ağrın çok oldumu bende bir hafta sonra ameliyat olacağım Aslında baya korkuyorum.Benim Boy 1.62 kilo52 Bana 300cc olur dediler.Fakat büyük yaptırdıkça acı fazla olur diyorlar.Birazda bundan çekiniyorum.Taşıyabilirmiyim falan diyorum.[/QUOTE
senin suan göğüs ölçün kaç? benimki 250 cc idi dolu dolu 90 beden istiyordum ama istediğim olmadı,ameliayt öncesi 75 idi göğüs ölçüm,vücut ölçülerimiz çok yakın 300 cc yi taşımakta zorluk cekmezsin,,
kas üstü ameliyat sonrası daha ağrısız oluyor,, ilk günüm gerçekten kötüydü,, hatta dedim keşke girmeseydim bu ameliyata o kadar da kötü değildiler:)) ertesi gün nispeten azaldı ama hala yataktaydım,kendi başıma yataktan kalkamıodmidoğrulamıodm,bugn 4. günüm şimdi iyiyim,acım var ama beni engellemior, ben de zorlamıorm kendimi...
Cnm ben ölçülerimiz yakın derken boy-kiloyu kastetmiştim yani minyonuz cok buyuge kacma bence gibilerinden..Yoksa benim şimdiki gogus olcum seni yonlendiremezki, eski olculerimizin aynı olması lazım onun icin, benim eskiden A cup full doluyodu 220 ile B full oldu simdi, ona gore hesap et cnm, ama venue ve desireist ark.lar kesinlikle haklı yani bariz bi kuculme bu, ben bi bikiniyi full dolduran ama yanlardan tasmayan gogusleri cok guzel ve seksi buldugum icin halimden memnunum hatta kuculmemis hali beni endiselendiriyodu acıkcası, ama oyle buyuk begenen birinin tatmin olması mumkun değil 200lerle, buyuk istiyorsan doktorunla bunda ciddi ciddi anlaşın amel. oncesi derim, hele C flnsa istegin cok acık belirt bunu bence, kızlar bi de yeniden ameliyat demişsiniz aman naaptınız:)))))))) bu forumda gogus estetiginde okudum, ameliyatsız şişirilebiliyomuş bunlar, bi araştırın isterseniz, pisipisine yasamayın tekrar o gunleri, acılar geciciyse de hani o donemin o stresi yeter, bidaha töbeeeeee:))))) Olacak ark.lara kolaylıklar tabi şimdiden:1hug:sahnur heycan cok normal ama su gibi gecicek merak etme:))) bol sanslar sana da cnm:1hug:
ameliyatsız göğüs şişirme hakkında hiç bir bilgim yok ve böyle birşey olduğunu da bi,lmiyordum bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın,ben şimdi başlıorm netten araştırmaya,, vakit nakittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?