Selam sahnur, olculerimiz neredeyse aynı, bana da 220 ve 260cc (goguslerimde asimetri vardı, 260 konulan taraf digerinden cok kucuk oldugu icin oyle konuldu), dual plan (hem kas altı hem kas ustu) ile damla silikon konuldu..
Silikonlarda bazen donme durumu yasanıyormus ve yuvarlaksa zaten heryeri yuvarlak oldugu icin bi sorun olmuyor ancak damla silikon gozyası seklinde oldugu icin donerse yamuk bi goruntu olusuyor ve yeniden ameliyatla duzeltilmesi gerekiyormus. Ama bu donme durumu da zaten ameliyatın basarısını gosteriyor yani iyi bi doktor bulduktan sonra damla doner diye bi korkun olmasın, ben de doktoruma doner mi diye sordugumda: donmemesi icin gereken herseyi yaptım senin meraklanıcagın bi durum yok demişti, burda da damla yaptıran arklar var ve donen hiç okumadım suana kdr, bunda doktor secimi cok onemli yani, sevgiler..
venue...boy ve kilon kaç???önceden kaç takıyordun şimdi kaç takıyorsun???bende bugün doktorumla görüştüm.aynen senin gibi düşünüyorum bende.yaptırınca küçük olmasın yaptırdığıma deysin dedim doktoruma.250 cc koyucam dedi.diğerleri çok büyük durur çirkin olur dedi.ölçtü falan.ama ben 1.60 boyunda ve 49 kiloyum.75a takıyordum ki onu bile doldurmuyordu.şimdi 75 c olsun istiyorum.şu an açıkçası birazda korkuyorum acaba beklentilerimi karşılayacak mı diye(yuvarlak protez koyacakmış kas üstü.ayın 10 unda ameliyatım war hadi hayırlısı...
sen öle dediysen sorun yok bence doktorun küçük takmaz yanı sana uygunu takar ..ben 172 boy 56 kilodayım cnm sana bencede çok çok uygun olur 250cc minyon tiplisin sanırım çok büyük gercektende kötü duruyor benım derdim de çok çok büyük diil ztn ...birde kasüstü ise daha da dolgun olur sanırım kasaltı olunca kas protezi daha bi sıkıyo diyenler vardı mantıkende dogru..sana ameliyatında bol şans diliyorum inş sorunsuz gecer ve istedigin gibi olur sonuc..
acilen öneriye ihtiyacım var(
protezlerimden hiçmi hiç memnun diilm boyutu hiç tatmın etmedi benı kendi bedenımden çok az bir farkı oldugunu düşünüorum beklentimi doktoruma çok iyi anlatamadıgım için kendime kızıp duruyorum sanırım 2.ameliyat gözüküyor bana
çok tşk cnm :) evt senin boyunda uzun heralde oyüzden küçük diye düşünüyorsun.inş istediğim gibi olur.çok tşk ederim :) birde kaçgünde iyileşiyorsun??işim gereği kollarımı çok kullanıyorum.15 gün rapor alıcam ama yeterli olur mu bilmiyorum?? sevgiler
Ben de ameliyat öncesi dogal görünsünler büyük olmasinlar diye tutturmustum cok büyük olmalarindan korkmustum ama ameliyat sonrasi kücük bulabilecegim hic aklima gelmemisti,ilk günler iyiydi ama gecen su 3 ay icinde cook kücüldüler daha fazla kücülmelerinden korkuyorum,giysi üzerinden nerdeyse hic belli olmuyorlar zaten kimsede bir degisiklik farketmedi..
Ameliyat olacak özellikle de kasaltindan olacak arkadaslara tavsiyem büyük protez secmekten korkmayin öyle sütyende denedeginiz ölcü gibi kalmiyor takilinca epey bi kücük görünüyorlar
bende mayısta olucam inşallah korkudaan ölmezsem:) bende minyonum 1.62 ve 47 kiloyum banada 260 falan dicek herale doktorum...
venue ödemlerin iyce insin öyle karar ver cnm keşke 300 falan taksaymış ama küçük olsun diyince belki doktorunda ondan öyle yapmıştır..birde bazılarında 260 küçücük duruyo bazılarında büyük...onuda tam anlamış değilim
benımde hiç aklıma gelmemişti memnum olmayacagım benımde öle kimse anlamadı sutyensiz eski halimin sutyenli hali gibiyim hatlarım belli olmuyo birde orta profil yuvarlak oldugu için cıkıkta durmuyo benım bundan fazla küçülürse kendi göüğüsüm gibi olcak ya
bu arada senın cc 300 dü sanırım diilmi ?
benimkiler 310 moderate profil yuvarlak ,keske cok degilse bile biraz daha büyügünü secme cesaretini gösterebilseydim
arkadaşlar bana da fikir verirmisiniz? Boyum 1.62 kilom 52 göğüs ölçüm 81-82 civari Göğüs altı ölçüm 75 Sizce ne kadar büyüklükte olmalı bir hafta sonra ameliyat olacağım O gün karar verilecek .çünkü doktoruma birebir muayene olamadım.sadece resim gönderdim.İki yıl çocuk emzirdiğim için zaten küçük olan göğüslerin içi boşaldı.bana göre biraz sarkık görünüyorlar.Fakat sadece protezin yeterli olacağını söyledi doktor bey 300cc olabilir dedi ama ogün belli olacak
ne kdr oldu yaptıralı? 310 ufak olmamalı ya eger öleyse benım küçük bulmam dogal 250 yi ben ona bile razıyım ..boy kilo kaç senın birde herkeste farklı duruyo moderate profillemi alakalı nedir ztn yuvarlak oldugu için yassı duruyo.evt aynen katılıyorum sana keşke büyük olsun deseydım doktora.heycandan oldu bende ..klava:
arkadaşlar serum fizyolojik ve silikon jelin farkı ne acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?