Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

venue...boy ve kilon kaç???önceden kaç takıyordun şimdi kaç takıyorsun???bende bugün doktorumla görüştüm.aynen senin gibi düşünüyorum bende.yaptırınca küçük olmasın yaptırdığıma deysin dedim doktoruma.250 cc koyucam dedi.diğerleri çok büyük durur çirkin olur dedi.ölçtü falan.ama ben 1.60 boyunda ve 49 kiloyum.75a takıyordum ki onu bile doldurmuyordu.şimdi 75 c olsun istiyorum.şu an açıkçası birazda korkuyorum acaba beklentilerimi karşılayacak mı diye (yuvarlak protez koyacakmış kas üstü.ayın 10 unda ameliyatım war hadi hayırlısı...

pnr...bugün doktorumla görüştüm 250cc uygun ama ameliyatta sen istiyorsun diye 275 de denicem dedi.bişey rica edicem senden hani ölçülerimiz yakın demiştin yaa.çok merak ediyorumm göğüslerini sırtından ölçtüğünde çevresi kaç cm çıkıyo??bu arada ayın 10 unda ameliyatım war :)) yuvarlak protez kas üstü koyacak.off şimdiden heyecan sardı.hadi hayırlısı.

sen öle dediysen sorun yok bence doktorun küçük takmaz yanı sana uygunu takar ..ben 172 boy 56 kilodayım cnm sana bencede çok çok uygun olur 250cc minyon tiplisin sanırım çok büyük gercektende kötü duruyor benım derdim de çok çok büyük diil ztn ...birde kasüstü ise daha da dolgun olur sanırım kasaltı olunca kas protezi daha bi sıkıyo diyenler vardı mantıkende dogru..sana ameliyatında bol şans diliyorum inş sorunsuz gecer ve istedigin gibi olur sonuc..

çok tşk cnm :) evt senin boyunda uzun heralde oyüzden küçük diye düşünüyorsun.inş istediğim gibi olur.çok tşk ederim :) birde kaçgünde iyileşiyorsun??işim gereği kollarımı çok kullanıyorum.15 gün rapor alıcam ama yeterli olur mu bilmiyorum?? sevgiler

Ben de ameliyat öncesi dogal görünsünler büyük olmasinlar diye tutturmustum cok büyük olmalarindan korkmustum ama ameliyat sonrasi kücük bulabilecegim hic aklima gelmemisti,ilk günler iyiydi ama gecen su 3 ay icinde cook kücüldüler daha fazla kücülmelerinden korkuyorum,giysi üzerinden nerdeyse hic belli olmuyorlar zaten kimsede bir degisiklik farketmedi..
Ameliyat olacak özellikle de kasaltindan olacak arkadaslara tavsiyem büyük protez secmekten korkmayin öyle sütyende denedeginiz ölcü gibi kalmiyor takilinca epey bi kücük görünüyorlar

bende mayısta olucam inşallah korkudaan ölmezsem:) bende minyonum 1.62 ve 47 kiloyum banada 260 falan dicek herale doktorum...
venue ödemlerin iyce insin öyle karar ver cnm keşke 300 falan taksaymış ama küçük olsun diyince belki doktorunda ondan öyle yapmıştır..birde bazılarında 260 küçücük duruyo bazılarında büyük...onuda tam anlamış değilim

ben ilk 3 gun agrıdan kıvrandım resmen ama 1haftada iyileştim 8.gunde işme döndüm benım koltuk altından oldu kas agrısı dışında bi agrımda olmadı.15gun fazla fazla yeter cnm

benımde hiç aklıma gelmemişti memnum olmayacagım benımde öle kimse anlamadı sutyensiz eski halimin sutyenli hali gibiyim hatlarım belli olmuyo birde orta profil yuvarlak oldugu için cıkıkta durmuyo benım bundan fazla küçülürse kendi göüğüsüm gibi olcak ya
bu arada senın cc 300 dü sanırım diilmi ?

Son düzenleme:

doktorun mu hatası benımmı anlamadım ama daha cok benım ilgisizligimden olsa gerek dedigim gibi hiç aklıma gelmemişti ufak bulacagım sonucta silikon ameliyatı uygun dolgunlukta olur diye hayal etmiştim . evt 300 310 civarı bana daha uygun olurdu ve kesinlikle high profil seecrdım sana 260 gercekten hoş olur bencecde çok zayfsın öncesi sonraıs sitelere bakıyorum 350 300 den aşagı yok hatta bazılarına 350 cc takılmış başka birine bakıyoerum 275 ile aynı boyut.büyük taktırmaktan korkmayın bencede sonucta dogallık güzel ama birazda farkı olmalı ..ilerde kilomuzun vs fln ne olcagı belli diil..kolayda ameliyat olamıyoruz malum ..

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.busiteyi bir yıldır takip ediyorum.bir hafta sonra bende ameliyat olacağım sizlerin tecrübesi beni cesaretlendirdi.ameliyatımı Ankara da olacağım.fakat Ankara dışında oturuyorum.yarın tahlillerimi yaptıp doktoruma göndereceğim.biraz heyecanlığım ameyattan sonra nasıl olacağını merak ediyorum

benimkiler 310 moderate profil yuvarlak ,keske cok degilse bile biraz daha büyügünü secme cesaretini gösterebilseydim

bende olmak istiyorum arkadaşlar bendeee:) ama ailem izin vermez asla şu an nişanlıyım evlenince yaptırırım artık:) ama aklıma tek bir soru takılıyor biz ölünce bu silikonlarlamı gömüleyecğiz:)) ne bilim günah olurmu acep neyse bende öldükten sonra silikonlarımı bağış yaparım artık :))

benimkiler 310 moderate profil yuvarlak ,keske cok degilse bile biraz daha büyügünü secme cesaretini gösterebilseydim

ne kdr oldu yaptıralı? 310 ufak olmamalı ya eger öleyse benım küçük bulmam dogal 250 yi ben ona bile razıyım ..boy kilo kaç senın birde herkeste farklı duruyo moderate profillemi alakalı nedir ztn yuvarlak oldugu için yassı duruyo.evt aynen katılıyorum sana keşke büyük olsun deseydım doktora.heycandan oldu bende ..klava:

arkadaşlar bana da fikir verirmisiniz? Boyum 1.62 kilom 52 göğüs ölçüm 81-82 civari Göğüs altı ölçüm 75 Sizce ne kadar büyüklükte olmalı bir hafta sonra ameliyat olacağım O gün karar verilecek .çünkü doktoruma birebir muayene olamadım.sadece resim gönderdim.İki yıl çocuk emzirdiğim için zaten küçük olan göğüslerin içi boşaldı.bana göre biraz sarkık görünüyorlar.Fakat sadece protezin yeterli olacağını söyledi doktor bey 300cc olabilir dedi ama ogün belli olacak

canım sana 300 cc uygun olur...daha küçüğünü düşünme derim..ölçülerine görede en az 300 uygun bence

selam arkadaşlar bende yaza doğru ameliyat olmayı düşünüyorum,araştırmaya yeni başladım sitede yazanları çok begendim bana katkısı çok oldugunu düşünüyorum.. ben bursayım ve şehirdışı çok zor olur benim için.. bana bursada doktor önerebilcek birileri var mı acaba??

Benim bugün tam 3 ay oldu cnm,boyum 168,kilom 58,ameliyat öncesi gögüsalti 70cm,gögüs cevresi de 75 cm di yani nerdeyse sifir ama yüksek profil de cok sert oluyor saniyorum??
Benim üstüm cok zayif oldugu icin doktorum da cok büyügünü tavsiye etmedi ama 310 ve 325 arasinda gidip gelmistik bugün olsa büyügünü secerdim.Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar serum fizyolojik ve silikon jelin farkı ne acaba?

serum fizylojik de içi sıvı dolu. protezi göğsün içine yerleştiriyorlar.boru gibi bişeyi var daha sonra sıvıyı o borudan enjekte edip göğsü öyle şişiriyorlar.
jel silikonda da içi jel dolu. kesilse yada yırtılsada akıp dağılmıyor.bildiğm kadarıyla farkı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…