Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yeşilkedi umarım sorunsuz bir ameliyat geçirirsin ve istediğin gibi bir görüntüye kavuşursun:) ben, sedyeye yatırdıkları anda vazgeçerim kesin diyordum ama sedye gelmeden bana kolumdaki kelebekten ilaç verdiler, resmen sarhoş gibi oldum, güle oynaya gittim ameliyata:)

ben de ankarada yaptırmayı düşünüyorum demiştim ya kafamdaki isim REHA beydi hem tecrübesinden dolayı hem de üniversite hastanelerinde olunca maliyet nerdeyse yarı yarıya düşüyo bakarsın aynı doktora ameliyat oluruz a.s

canım ben bugün reha beyle telefonda görüştüm çok süper bi insan gerçekten çok ilgili benimle telefonda yarım saat konuştu herşeyi anlattı en ince ayrıntısına kadar.maliyeti biraz fazla olacak galiba ama inan değer diye düşünüyorum.sonuçta vücutta yapılacak bir değişiklik olmuşken en iyisi olsun istiyor insan.pazartesi günü reha beyle randevum var.gidip görüşeceğim bakalım ne olacak göğüs+burun en kötü ihtimalle 7000 ytl ye malolur dedi.tek sorun fiyat görüşmeden sonra ne söyleyecek bakalım.ama inan bende acayip güven uyandırı.gelişmelerden haberdar edicem seni şimdilik hoşçakal yerimseniben

Merhaba,
Ben de sonunda ameliyat olmaya karar verdim. Ama ameliyat sonrası yaşananları okudukça korkularım arttı. sormak istediğim birkaç soru olacak. Benim boyum 1.76 ve 51 kiloyum. yani oldukça zayıfım. Ben de herkes gibi doğal ve normal boyutlarda olmalarını istiyorum. yani desteksiz sütyen kullanmak istirum artık. Doktorumun önerilerini dikkate alacağım tabi ama kafam çok karıştığı için yaşamış olanlardan da bilgi almayı çok istiyorum. Kaç cc daha iyi olur? Doktorum kas altı ve yuvarlak silikon kullanmanın uygun olacağını söyledi. Ama yaşamış olanlar kas altının çok ağrılı bir süreci olduğunu söylüyor. Bir haftanın sonunda işime başlayabilir miyim sizce? Acil cevaplarınız bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim..

slm..doktorun kaç cc önerdi peki.buna en iyi doktorunla sen karar verebilirsin.sonuçta omuzlarının genişiliğine,göğüs kafesinede bağlı.yani biz burdan birşey diyemeyiz sana şukadar cc olur diye.göğüs dokun yeterlimi peki,yoksa hiç yokmu?destekliyi tam dolduruyomusun mesela?ama sanırım baya zayıfsın onun için çok büyük cc hoş durmaz ve eğer göğüs dokun azsa yuvarlak silikon değil damla silikon öneririm.kas altı kas üstü konusuna gelincede hiçde okadar korkulacak kadar bir ağrı olmuyor,kas altı göğüs dokusu az olanlarda daha doğal duruyor bunuda düşünmelisin,ağrı bir müddet sonunda geçiyor sonuçta.ii sonuç almak önemi olan.zaten ameliyat sonrası 1 haftada toplanıyorsun,hareketlerin rahatlıyor.

Merhaba,

Hızlı cevabın için teşekkür ederim. 250cc önerdi. Evet zayıfım ve destekliyi tam doldurmuyor. göğüs dokum yetersiz olduğu için kas altını önerdi. okudukça acaba önerdiği küçük mü olur diye düşünmeye başladım. doğal olsun ama bu kadar acı çekeceksem buna değer olsun istiyorum. şimdiki endişem bu

anlıyorum canım,bendede vardı bu endişe.bende 1.65 53 kiloyum doktorum bana ameliyat esnasında denedikten sonra 280 cc takmış.ve iyikide öle yapmış büyüklüğünden çok memnunum.yani doktoruna güven bu konuda,en uygununu takacaktır emin ol.demmeki bunu uygun görrmüş,vücudun bunu taşımasıda önemli sonuçta.yanlardan silikonun taşması hoş olmaz inan.

ne kadar doğal duruyor? ya da nekadar süre sonra normal gibi oluyorlar. bir de çevrendeki kişiler çok fark etti mi?:)

jeny canım senin için süreç daha hızlı ilerliyor inşallah herşey istediğin gibi olur ben sadece göğüs ameliyatı istiyorum ama ücret bana da çok geldi belki yüz yüze görüşünce biraz daha düşer sen hastane nosundan mı ulaştın bana da yollayabilirmisin doktorun telini? görüşürüz

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar,2 Aralık için Tuğrul Bey'den ameliyat güünü aldımmmm....
Bu sefer kararlıyım,Allah nasip ederse ameliyat olucam :sm_cool: we çok heyecanlıyımmkaydirigubbakcemile3

Kızlar,2 Aralık için Tuğrul Bey'den ameliyat güünü aldımmmm....
Bu sefer kararlıyım,Allah nasip ederse ameliyat olucam :sm_cool: we çok heyecanlıyımmkaydirigubbakcemile3

merhaba,bastan beri takip etme firsatim olmadı.Tugrul Beye ameliyat olan cok fazla sanırım burda.Tugrul beyi farkli kılan nedir?Herkes memnun mu? Bende dr arastirmasina girdimde..ama ben acikcasi buyuk protz istiyorum cunku boyum hayli uzun bunyem buyuk protezi kaldırabilir.bu durumda risk alamiyorum.sorularımın sayısı artıyor..ve acıkcası korkuyorumda cok..tesekkur ederim :)

(Gözlemlerime dayanarak söylüyorum)Tuğrul Bey'e ameliyat olan arkadaşlar,burdan tecrübelerini aktarırken ameliyatlarını çok rahat bir şekilde atlattıklarından,ağrı sızı kesinlikle çekmediklerinden bahsediyorlar,ameliyatlarından sadece bi kaç saat sonra tıpış tıpış evlerinin yolunu tutuyorlar kaydirigubbakcemile3 Sanırım sedazyonla lokal anestezi uyguladığı ve kendine göre yöntemleri olduğundan dolayı böyle oluyor. Doktorluğundan öte çok ilgili,anlayışlı,sıcak kanlı ve babacan bir insan.Aklında bir soru işareti olmasına asla müsade etmiyor,soruları cevaplamaya ve senin içindeki rahatsızlığı gidermeye hevesli bir doktor.Şimdilikk bu kadar :CüvCüv:

Valla bir anda tuğrul bey e bu kadar çok ameliyat olup burada yok hiç ağrımadı yok hemen araba kullandım diye reklamının yapılması beni şüphelere sokuyor... kimseyi kırmak istemem ama bunları tupğrul bey kendi mi yazıyor yoksa birine mi yazdırıyor düşünyorum. Yahu elimizi kessek bile bikaç gün acıyor değil ki ameliyattan kalkıp laylaylom hayat sürdürmek.... ilginç hani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…