Valla bir anda tuğrul bey e bu kadar çok ameliyat olup burada yok hiç ağrımadı yok hemen araba kullandım diye reklamının yapılması beni şüphelere sokuyor... kimseyi kırmak istemem ama bunları tupğrul bey kendi mi yazıyor yoksa birine mi yazdırıyor düşünyorum. Yahu elimizi kessek bile bikaç gün acıyor değil ki ameliyattan kalkıp laylaylom hayat sürdürmek.... ilginç hani....
Kızlar,2 Aralık için Tuğrul Bey'den ameliyat güünü aldımmmm....
Bu sefer kararlıyım,Allah nasip ederse ameliyat olucam :sm_cool: we çok heyecanlıyımmkaydirigubbakcemile3
yazdıktan sonra fark ettim. tşk..2 mesaj üstte yazmışlar tuğrul turan diye
Arkadaşlar isteyen istediğini düşünmekte serbest,herkez tecrübesini paylaşmak için veya tecrübelerden yararlanmak için burda.Foruma üye olalı 1 sene olmuştur herhalde,bu zamana kadar olan yazılarımı okursanız farkedersiniz ki Tuğrul Turan'ın reklamını yapmak için burda değilim.Burda Tuğrul Bey için görüşünü veya ameliyat hakkında yaşadıklarını anlatan arkadaşlara ve Tuğrul Beyin samimiyetine güvendim.Ben daha ameliyat olmadım,ama eğer olursam burda ameliyata girmeden ve çıktıktan sonraki yaşadıklarımı da anlatırım ve hep birlikte görürüz neyin ne olduğunu.
fashion star karar vermene sevindim..umarım herşey istediğin gibi olur..a.s.
sevgili fashion senin adına gerçekten çok sevindim ama bu sefer karar değiştirme lütfen .. ben çok merak ediyorum tuğrul beye nasıl ulaştın neler konuştunuz nelere karar verdiniz maliyet nekadarmış biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin rica etsem ...inşallah hakkında hayırlısı olur canım sevgiler
Fashion Starrr karar vermene ben de sevindim:) okudugum kadariyla Tugrul Bey kasüstü yerlestiriyor senin de öyle mi olacak büyüklügü ne kadar olacak?
Kizlar sizde de öyle oldu mu insan büyüklügüne cok cabuk alisiyor ameliyat öncesi cok büyük olursa diye korkum vardi simdi daha da büyük olabilirmis diye düsünüyorum :)
Herkese Merhabalar Yeniden ! :):):)
FAshionstar Slm nasılsın :) görüyrm ki ameliyt hazırlıkları başlamış , süper ! :):) canım sen barış beyle görüşmek için gittin istanbula değil mi ? ama tuğrul beyde karar verip dönmüşsün ! :) çok sevindim , hayırlı olsun ! haberlerini heyecanla bekliyorum çünkü durumlarımız çok benzer...ufuk beyden vazgeçmiştin , demek tuğrul bey seni ikna etti.. umarım çok başarılı olur amel.
peki tuğrul bey'i tercih etmv nedenin nedir ?
bir de , izmir'de oturuyosun sanırım bnm gibi, peki istanbulda kalışın nasıl olucak canım?
bir de amel. bedeli ne kadar acaba ? damla mı olucak bir de kas altı-üstü nasıl ? tuğrul bey genelde kas üstü yapıyor burda okudugum kadarıyla... ..........
biliyorsun değil mi biz hep senin yanındayız,döndüğünde mutluluğunu paylaşmak için de yanında olacağız.
merhaba,siz de ameliyat oldunuz mu? lokal mi genel anestezi miydi? ben kol altı olsun istiyorum.iz olmadan gogus alti kesisi beni korkutuyor..ama protezleri de buyuk istiyorum.isteklerim buyuk de beklentimde buyuk..
merhaba arkadaslar,ben amaliyat olali 16 gun oldu,dr.baris cakir'a amaliyat oldum,simdilik herseyden memnunum,buyuklugu,durusu,herseyi harika,bence baris bey cok basarili bir cerrah,gozum kapali herkese tavsiye edebilirim,bu amaliyati olan arkadaslara birsey sormak istiyorum,biraz agrim oluyor,masaj yapinca biraz agrim geciyor,hafifliyor,dr.zamanla gecicegini soyledi agrilarimin,sizdede agri olmusmuydu,herkesten bu agri konusunda cevaplar bekliyorum,saygilar,
merhaba kızlar
2 gün önce ameliyat oldum. Gerçekten korkulacak bişi yok. Ağrım yok. Dual plan denen yöntemle kondu protez. Büyüklüğü ideal oldu benim için. Korkucak bişi yok..
Burada çok başka çok ağrılı yorumlarda okumuştum. Çok şükür bende öyle olmadı. Tabiki arada adele ağrısı gibi bir acı oluyor. O kadar.
Darısı sizlerin başına..
:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?