Arkadaşlar, şaşırmanızı anlıyorum ama olaya bu kadar şüpheci yaklaşmayın. Adam ne sihir yapıyor ne de gizli bir formül uyguluyor. Ben bu forumdan duyar duymaz, şüpheci yaklaşmak yerine ameliyat olan arkadaşı soru bombardımanına tuttum, hemen randevu alıp gidip kendisiyle görüştüm.Bana tam 1,5 saat ayırdı ve 5 kuruş da para almadı. Her hastanın etraftan duyduklarıyla gelmesine çok alışkın zaten, "dilimde tüy bitti anlata anlata, bu meme büyütme operasyonu atla deve değil, başkalarının ne yaptığını bilmiyorum, ilgilenmiyorum ama ben kendim ne yaptığımı çok iyi biliyorum...lütfen çevrenize de anlatın bilinsin " dedi bana.
Tuğrul Bey gerekmedikçe asla kas altı yapmıyor, kas üstüne yuvarlak silikon protez koyuyor. Bunun gerekçelerini de bir bir açıklıyor. Anestezi olarak sedasyon denen ameliyathaneye sadece inişini ve çıkışını hatırlıyorsun , arada film kopuyor ama narkoz gibi baygın değilsin. Lokal aneztezi yapıyor. Meme ucu yeterliyse meme ucundan, yetersiz ise göğüs altından yapıyor.
Operasyon sonrası göğsünüz sımsıkı bandajlı oluyor, bu şekilde 1 hafta kalıyor. Operasyondan hemen sonra yürüyerek çıkıyorsunuz, benim gibi düşük tansiyon problemi yoksa arabanızı kullanarak eve dönebilirsiniz. Normal hayatınıza hemen dönebilirsiniz.
Böyle acısız yapan biri varken , çoğunluk öbür türlü yapıyor diye ağrıdan gebermeye, hastanelerde kalmaya gerek var mı? Anlatıyorum bunları çünkü herkesin acı ağrı çektiğini duyunca üzülüyorum, herkes bilsin ki bir alternatif yöntem var. İster beğenip alın, ister şüpheci yaklaşın klasik yöntemi tercih edin...ama yeter ki duyulsun.
Bu şekilde yapan başka doktorlarda vardır belki, ben İstanbul'da sadece Tuğrul Bey'i duydum...başka bir şehirdeyseniz araştırmak gerek.
Hepiinize merhaba,
Arkadaşlar keramet sadece doktorda değil sizlerin ağrı eşiğinde...Biz 5 arkadaş aynı sene içinde meme büyütme ameliyatı olduk ve hepimizin ameliyat sonrası süreci farklı geçti. Hatta bir arkadaşım meme büyütme ve burun ameliyatını aynı anda oldu ve akşamında evde kendine yemek pişiriyordu. Tabi yavaş hareketlerle. Bir diğeri nerdeyse 1 hafta yattı sırtım ağrıyo göğsüm ağrıyo diye.. Ben 2 gün yattım 3. günü alışveriş merkezinde geziyordum. O yüzden ancak ameliyat sonrasını yaşadıkça görebilirsiniz. Dediğim gibi herkesin tepkisi farklı oluyor.
Ayrıca benim bildiğim lokal anesteziyi zaten ameliyat sırasında yapıyorlar kanama olmaması için.
Sevgiler..