G
gizem3000
Ziyaretçi
Evet Gizem3000 süper açıklamış olayı. Ben onun kadar detaylı sormadım ama zaten kişisel tahminim de buydu. Tuğrul Bey'in diğerlerinden farkı, "lokal anestezi" yapıyor olması. Ve o anesteziyi de öyle mükemmel yapan bir anestezi uzmanıyla çalışıyor ki - zaten sadece onla çalışmayı tercih ediyor -
gerçekten operasyon sonrası hiçbir acı-ağrı olmuyor. Kasüstü çalışmasının da etkisi vardır diye düşünüyordum ama kasaltına yaptıklarının da aynı şekilde ağrısız olduğunu duyunca pes dedim.
"Göğüs dokunuz kasüstü yapmaya yetersiz" söylemini Tuğrul Bey'den duymadan bence kesinlikle inanmayın derim. Benim göğüslerim çok ama çok küçüktü, destekli sütyenlerin bile içi boş kalacak kadar...başka doktorla görüştüm bana direk kasaltı dediler. Çaresiz öyle olacak diye kendimi hazırlamışken, Tuğrul Bey senin göğüs dokun yeter kasüstü yapacağım deyince sevinçten boynuna sarılasım geldi valla :) Çok az bile olsa yeterli görüyorsa kasüstü koyuyor. Ve hiç kötü durmuyor benimkiler gayet doğal, kime gösterdiysem herkes beğendi. Elleyince elime ne mi geliyor, yumuşacık meme kıvamında bişey, basbayağı meme, ama ben biliyorum ki o silikon! Yani bilmese eşim bile anlayamazdı dokunarak, o kadar normal bir his veriyor.
sevgili dulce, lokal anesteziyi anestezist yapmıyor tuğrul bey kendisi yapıyor. kasaltı ameliyatta başka türlü ve kasüstü de başka türlü yapılıyormuş, sadece sedasyon kısmını anestezist yapıyor anladığım kadarıyla. ama bana da söyledi o sedasyon kısmında çok güveniyor anestezistine, her anestezist onun gibi yapamıyormuş
Son düzenleyen: Moderatör: