Arkadaşlar isteyen istediğini düşünmekte serbest,herkez tecrübesini paylaşmak için veya tecrübelerden yararlanmak için burda.Foruma üye olalı 1 sene olmuştur herhalde,bu zamana kadar olan yazılarımı okursanız farkedersiniz ki Tuğrul Turan'ın reklamını yapmak için burda değilim.Burda Tuğrul Bey için görüşünü veya ameliyat hakkında yaşadıklarını anlatan arkadaşlara ve Tuğrul Beyin samimiyetine güvendim.Ben daha ameliyat olmadım,ama eğer olursam burda ameliyata girmeden ve çıktıktan sonraki yaşadıklarımı da anlatırım ve hep birlikte görürüz neyin ne olduğunu.
Herkese Merhabalar Yeniden ! :):):)
FAshionstar Slm nasılsın :) görüyrm ki ameliyt hazırlıkları başlamış , süper ! :):) canım sen barış beyle görüşmek için gittin istanbula değil mi ? ama tuğrul beyde karar verip dönmüşsün ! :) çok sevindim , hayırlı olsun ! haberlerini heyecanla bekliyorum çünkü durumlarımız çok benzer...ufuk beyden vazgeçmiştin , demek tuğrul bey seni ikna etti.. umarım çok başarılı olur amel.
peki tuğrul bey'i tercih etmv nedenin nedir ?
bir de , izmir'de oturuyosun sanırım bnm gibi, peki istanbulda kalışın nasıl olucak canım?
bir de amel. bedeli ne kadar acaba ? damla mı olucak bir de kas altı-üstü nasıl ? tuğrul bey genelde kas üstü yapıyor burda okudugum kadarıyla...
bir de bişey belirtmek istiyorum arladaşlar ;
açıkçası burda okurken bazen benim de aklıma gelmedi değil acabalar...ama şu var ki doktorla gidip kedimiz görüşüyoruz, eğer bizi ikna edemezse, inanmazsak zaten ameliyata girmeyiz...
en önemli şey bu..yani ister reklam olsun ister olmasın , mutlaka insan etkilenir ama önemli olan doktor ve hasta arasında geçen konuşmalar...kimse burda yazıyor diye amel olcak değil..çok önemli bişey bu...ama tabi mesela ben burda okuduklarım yüzünden , birçok doktor adı öğrendim ve bazılarıyla görüşeceğim...
kaldı ki , ben yeniyim burda ama yazılanların samimi olduğuna inanıyorum :)
walla senden gelecek haberleri sabırsızlıkla bekliyorum ! :) umarım herşey güzel gider !
Bu arada pnr ufuk bey'e amel. olmuştu halaa yazmadı sanırım...birkaç gün önce pansumanı vardı..pnrcim umarım iyisindir !
Herşey gönlünüzce olsun bugün hanımlar ! :)