impulse çok geçmiş olsun canım.bende ameliyat oldum,6.haftaya girdim.bukadar karamsar olma,üzme kendini.sen hem kulağındanda olmuşsun hemde regl döneminde araya girmiş onun için baya sıkıntı çekiyosun buyüzden böle düşünüyosun emin ol..resimde şişlikler var tabi buda çok normal,birkaç haftadan sonra emin ol herşey daha düzelecek.ağrıların,sızlamaların geçecek iyiki yaptırmışım diceksin.hele bide cicili bicili çamaşırlar alıp denedikten sonra :)Destek için çok teşekkürler.
Şişlikler inince tekrar koyarım resim karşılaştırma yaparsınız.
Aman kimse adet dönemine denk getirmesin
Açıkcası ağrıyı sızıyı da geçtim artık. Korktuğum gibi kabul etmeme durumu olmasın da bi de çıkartma derdiyle uğraşmayayım. Valla elenya abla hep sana özendim maşşallah diyim seninkilere de benimkilerde öyle güzel sorunsuz olur inşallah
keşke hemencecik 6. haftaya atlasam bende :)impulse çok geçmiş olsun canım.bende ameliyat oldum,6.haftaya girdim.bukadar karamsar olma,üzme kendini.sen hem kulağındanda olmuşsun hemde regl döneminde araya girmiş onun için baya sıkıntı çekiyosun buyüzden böle düşünüyosun emin ol..resimde şişlikler var tabi buda çok normal,birkaç haftadan sonra emin ol herşey daha düzelecek.ağrıların,sızlamaların geçecek iyiki yaptırmışım diceksin.hele bide cicili bicili çamaşırlar alıp denedikten sonra :)
bünyeye görede değişiyor tabi bu durum,hassas bir bünyen varmış demkki,narkozu kaldıramamış olabilirsin.bende ameliyatımın ilk günü bu acılar bitecekmi diye düşünmüştüm ama hepsi geçiyor inan.bu kapsüllenme olayındanda korkma bu çok nadir olan birşey,çünkü senin şuan vücudun karışmış durumda anladığım kadarıyla biraz zamana bırak canım.umarım herşey istediğin gibiolura.s.
Şimdilik güzel ve sorunsuz görünüyorlar Nebil beye çok güveniyorum bana en yakışanını yapıcağına söz verdi ve yaptı. Ama keşke acım da az olsaydısevgili impulse çok geçmiş olsun cnm. seni en iyi ben anlarım sanırım. ilk ameliyatımda bende aynı senin gibi bir dönem geçirmiştim. hiçbir bünyenin silikonu kabul etmemesi diye bi şey yokmuş bi kere bunu bil ve merak etme. bünyeninde zamanlamanında bi hata olduğunu hiç sanmıyorum. ben doktorunla tekrar tekrar ve açık açık ve kuşkuyla konuşmanı öneririm. çünkü normal bir silikon ameliyatında ister kasaltı ya da üstü olsun ilk gün bile bu anlattığın gibi bir ağrı acı olmuyor. ama aynısını bende yaşamıştım bilirim. bi de, 20 günde rahatlamıştım ben ve sen de rahatlarsın mutlaka ama ilk ayların ardından şekil bozukluğu olursa da hemen ordan uzaklaşmanı öneririm. herşeyin en kısa sürede normale dönmesini ve çok iyi ve çok da güzel olmanı dilerim cnm. sevgiler. a.s.
canım yaaa sen de ben gibi zayıfsın birde şu var benimkilerin ikiside 250cc di seninkiler benimkinden biri25 digeri50cc büyük o yüzdende biraz daha acın fazla olabilir bak benim bügün 3 hafta oldu sabahları acım olsada daha iyiyim ilk günlerde bende iyi görünmeye calışsamda tabi acılarım vardı kendi kendime sabır dedim durdum:) bandajların cıkınca daha rahatlamışsındır senin en büyük talihsizligin zaten sanırım ilk günden başlamış kusmuşsun ben kusmadım sabaha kadar uyudum eve geldik evdede uyudum annem kızım eşim sagolsunlar hep elttan aldılar bundan sonraki sadece sana kalmış bi durum canım yani kendini koyuverme sen acı cektikce ailende üzülüyordur bak bizler yanındayız
oncelikle herkese gecmıs olsun ve sıra ban agelsın artık inşallah :)
takıp edıyorum sızı ama yazmıyorum bayadır.
sevgili mademoiselle, genellikle kadınlarda bir gogus dıgerınden azcık daha buyuk oluyor. nişanlım doktor o da oyle soylemıstı. . eger ıkısını de aynı protezı koyduysa mutlaka bi bildiği vardır doktorunun , bu kadar kucuk bı detayı kafana takma bence canım . bariz fark olsa tamam dicem ama cok dıkkatlı bakıldıgında dıyosun , emin ol kimse senın kadar senın vucudunu tanımıyo ve o yuzden o kadar dıkkatle kımse bakmaz.incelemez...dert etme kendıne bunu ..
soyledıgım ne kadar mantıklı bılmıyorum ama benım aklıma soyle bısey geldı mesela, gogus zamanla protezın de agırlıgıyla sarkıcak ya , protezın buyuk kullanıldıgı taraf daha cok sarkar belkı , o zaman cok acayıp bısey olur, belkı de boyle bısey olmasın dıye iki tarafa da aynı buyuklukte protez kullanılıyodur.. soyledıgım seyın kesınlıkle bı dayanagı yok sadece aklıma geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?