iyileşme sürecinin ağır geçmesinden mi bahsediyosun?yoksa sonucu mu beğenmedin?ama daha çok erken.umarım herşey bir an önce yoluna girer.başka dr olsaydı da bunları der miydin?benneyaptımki
kızlar bu arada aklıma takılan birşey var benim de... benim ameliyattan önce göğüslerimde hafif bi asimetri vardı biri diğerinden daha ufaktı, ama doktorum ikisine de aynı oranda protez takmayı uygun görmüş... ameliyattan sonra şişlikler hafiften kaybolmaya başlayınca acaip bi orantısızlık oldu gerçi sonra toparladı, çok çok dikkatli bakılmayınca belli olmuyor bu orantısızlık, ama kontrolde doktoruma sordum neden eşitlemediniz diye, doğal göğüslerde de %10luk bi fark olur diye cevap verdi.. şimdi dediim gibi belirgin bir fark yok ama eğer dikkatle bakarsan anlaşılıyo az bir fark.. neden böyle bişi yaptı anlamadım yani eşitlesene sen.. canım sıkılıyor bu duruma, bunun gibi bişi yaşayan var mı aranızda?
herkese merhaba, ben yeni üyeyim.. sizden maliyet ve ankara ya da daha doğu bir ilde tanıdıgınız bildiğiniz bir cerrah ismi sormak isityorum.. lütfen cevap verin , yardım edin.. çok mutsuzum
merhaba nerde ameliyat oldun sen.. ne zaman.. hangi hekim??
kızlar bu arada aklıma takılan birşey var benim de... benim ameliyattan önce göğüslerimde hafif bi asimetri vardı biri diğerinden daha ufaktı, ama doktorum ikisine de aynı oranda protez takmayı uygun görmüş... ameliyattan sonra şişlikler hafiften kaybolmaya başlayınca acaip bi orantısızlık oldu gerçi sonra toparladı, çok çok dikkatli bakılmayınca belli olmuyor bu orantısızlık, ama kontrolde doktoruma sordum neden eşitlemediniz diye, doğal göğüslerde de %10luk bi fark olur diye cevap verdi.. şimdi dediim gibi belirgin bir fark yok ama eğer dikkatle bakarsan anlaşılıyo az bir fark.. neden böyle bişi yaptı anlamadım yani eşitlesene sen.. canım sıkılıyor bu duruma, bunun gibi bişi yaşayan var mı aranızda?[/QUOTE
Bende de daha cok sag tarafimdan emzirdigim icin hafif bir asimetri olustu ama benim doktorum da farkli protezler kullanmaya yanasmadi,ikisine de 310 takilacak,tam esitleyememekten cekindi sanirim serum fizyolojikte esitlemek herhalde daha kolay olur bana koltukaltindan takilacak öyle tak degistir sansi da olmayacak
impulse canım yaaa bırakma kendini biraz dirayetli ol ben 3. günden itibaren kendim yattım kalktım o gün sende gördün beni gayette iyiydim annene o gün tel numaramı vermiştim eger yardıma ve psikolojik destege falan ihtiyacın olursa yanındayım yazdıklarını okuyunca cok üzüldüm ama inan bende ilk 1 hatta 1.5 hafta sen gibi düşünüyordum ama bugün 1 arkadaşla kadıköye gezmeye gittik 80 beden desteksiz iç camaşırı aldım arkadaşta hani 75 kullanıyordum dedi bende silikon taktırdım demedim kıvırdım yani ama inanki cok hoş oldu benimkiler 2 hafta sabırlı ol pozitif düşün senin kulak ameliyatıda olmuştu o gün o yüzdende iyice agır gecmiştir sancıların fakat 1 günden güne daha iyi oldugunu göreceksin canım.
impulse çok geçmiş olsun... göğüslerim yanıyor demişsin içten gelen bi yanma hissi mi bu yoksa dışardan derinin yanması gibi bişey mi? sana dren falan takıldı mı? ameliyatın daha yeni annenin yardımıyla yatıp kalkman doğal şimdilik benim de öyle olmuştu zamanında ama sonra geçiyo, sırt ağrısı da uzun süre sırt üstü yatmaktan kaynaklanıyo canım bünye alışık olmayınca sırt feci tutuluyo ve göğüslere de vuruyor bu ağrı.. 1 ay sonra falan yan dönmene izin verir doktorun bu arada ağrı kesici falan almana rağmen mi oluyor bu ağrılar? hem regline de denk gelmiş onun da şişliği ve ağrısı vurmuş bi yandan baya ağır olmul durumun ama kısa sürede geçicektir eminim, bu arada doktorun ne diyor bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?