canım tabi bu kişiden kişiye,kesinin nerden yapıldığına görede değişir tabi ama 1 ay içinde çok rahatlarsın.bende morluk hiç olmadı,şişlikte fazla olmadı,yan bölgelerde biraz vardı koltuk altıma doğru yani.üstt bölgem tamamen yumuşadı,altlarda yumuşadı ama orda hala biraz hissizlik var.benim meme altından kesi oldu 6.haftamdayım ve izler nerdeyse belli belirsiz doktoruma bu yönden çok tşk ediyorum,6.haftada bukadar iz varsa sanırım zamanla hiç kalmayacak..kızlar ben size bişey sorcam, şimdi ameliyattan 1 ay sonra iyileşme ne oranda oluyor, yani bakınca anlaşılıyor mu ameliyat olunduğu.. izler ne kadar zamanda geçiyor, 1 ayda yoksa morluklar şişlikler sertlikler oluyor mu??
canım benim ameliyatımı teoman doğan yaptı,5,5 milyar..dual plane oldu (hem kas altı hem kas üstü yani,ikisininde avantajlarını taşıyor).görüntüsünden çok memnunum çok doğal duruyor..ddreamer senin ameliyatını kim yapmıştı ve ne kadara ben de meme altından kesi istiyorum ama iz kalır diye de korkuyorum senin ki kas altı mıydı şu anda nasıl görüntüsü falan memnun musun bi de arkadaşlar koltuk altından jel silikon konulabiliyo mu biliyo musunuz
abcde'cim çok doğru söylüyorsun, büyüklük elbette önemli ama birincisi önce gerçekçi beklentiler içinde olmak lazım ikincisi doktoruna güvenmek lazım...
...
Ayrıca size şunu söyleyeyim ben ameliyat olup aynı gün eve geldim ve daha o gün bile yatağıma yardımsız yatıp kalktım.Ertesi gün evde normal hayatıma döndüm hatta 3. gün pazara gittim alışveriş yaptım eve gelip yemek yaptım falan...araba da kullandım.Hiç ağrı çekmedim sırf bunun için bile Tuğrul bey'le görüşmeye değer...
Elenya sen kac gün sonra kendin yatip kalkabildin,kac gün birisinin yardimina muhtac kaliniyor,saclarini kendin yikayabildin mi ilk günlerde tuvalete giderken bile yardim mi gerekiyor?? üff kizlar ben gerilmeye basladim artik önümüzdeki hafta bugün bu sorularin cevabini kendim de verebilirim cok az kaldiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?