Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bence ayip fln olmaz ya sonucta burda neyi konustugumuz belli amac belli di mi ama :))

elenya bence esin ameliyata girse de o manzarada uygun büyüklüge karar veremez,sen en iyisi doktora birak,bi de kizlar sizce 25cc cok büyük fark yaratir mi arada fazla bisey yok ki?? benim 275 mi 300 mü diye düsündügümü gözününe alirsak 25 cc ne ki :)

arkadaşlar hepinize kolay gelsin ..ben merak ettim nebil bey bildiğim kadarıyla ankarada acaba istanbulda da ameliyatlara giriyormu yoksa ben okuduklarımı yanlışmı anladım.neolur biri cevaplasın.SEVGİLER

öykü76 nebil bey istanbula geliyor mesela ben istanbulda oturuyorum ve ameliyatım burada olacak nasipse sorunun cevabı olarak evet geliyor sekreterini yada kendi cebini ararsan gelecegi günü ögrenirsin yada ne zaman gelmesini istiyorsan ona göre randevu alırsın canım

evet deniz yaa 25cc arasındaki farkı bende merak ediyorum acaba cok büyük farkmı var bende sen gibi(225-250 )o 25 cc yi düşünüyorum bilen arkadaşlar 225 ve 250 cc lik takılınca bunlar kac beden sütyene tekabül ediyor yardım edermisiniz?

deatless cim bilgilerin için ne kadar teşekkür etsem azdır ameliyat aşamasında bana cok yardımcı oldun canım ve en kısa sürede son halinide resimlersen cok sevinirim:))

yaa ediyor tabi arkadaşlar..etmez olurmu..benimkiler eger birazcık daha ufacık bir farkla daha büyük olsaalar abes olurdu inanın..doktor ne öneriosa onu uygulatmak en iyisi..ben öyle yaptım cok memnunum..

deatless cim bilgilerin için ne kadar teşekkür etsem azdır ameliyat aşamasında bana cok yardımcı oldun canım ve en kısa sürede son halinide resimlersen cok sevinirim:))

ne demek tatlım yaa.elbette yardımlaşcaz birbirimizle...bugün sana yarın bana:) bi kaç güne kadar koycam resimleri:)

yaa sormaaa giremiyordum tatlım ama meraktanda çatladım..iyi oldun umarım..geçti sıkıntılar? memişler ne alemde:)) ayyy accaip mrk ettim seninkileri..bu arada webcamdan nasıl olcak..msn vermek yasak diilmi buradan? benim mesaj ayarlarımdada sorun var msj atamıorum kimseye bi an önce al ve göster yaa... ama ayıp mayıp ben koycam fikir almam lazım sizlerden:)

aaa tamam tamam yaptım..özel mesaja kapalıymış benimkisi..arkadaşlar eklemek isteyenler profilimde yazan msn adresimden sorabilirler burda olmadığım zamanlarda.

ddreamer, senle aynı günlerde olacak operasyonumuz demektir...hadi bakalım bol şans ikimize de. Hemen sonuçları konuşuruz burda ...benim sadece 2 haftam kaldı, hiç korku endişe yok ama acayip bir merak ve meraktan kaynaklanan heyecan var :)

dulce korkmuyormusun ne güzel ben acayip korkuyorum zaten korkumdan dolayı hep erteledim bu kez ertelemeyeyim diye önce parayı yatırdım :))) narkozdan,acıdan ve istedigim gibi olmaz diye de cok korkuyorum senin dr un kim?

ooooo cokmuş yaa ben en fazla 1.5 saat falan sanıyodum tırstım yine ben şimdi yaa nebil bey bana bu kadar uzun sürecegini söylememişti 3 saatmi deatless cok uzun arkadaş bu yaa

ooooo cokmuş yaa ben en fazla 1.5 saat falan sanıyodum tırstım yine ben şimdi yaa nebil bey bana bu kadar uzun sürecegini söylememişti 3 saatmi deatless cok uzun arkadaş bu yaa

:) evet cnm cok uzun süre ama senin için göz acıp kapayınca bitcek:) yani anlamıosun bile.. ee kolaymı tatlım yaa kescekler yer accaklar, koycaklar, geri kapatcaklar:) ohooo ama orası doktorun sorunu snein diil:))) valla bak korkma bu kadar. sen şimdi bölesin cıktıgında o bandaj sıkmasına filan gelemezsin böle yaparsan.cok efhamlı olma. ben karar verdim 20 gün kala..hiç aklımda yoktu.aradım doktoru ve bana gün ayarlayın dedim gittim:) yanii öle cok düşünürsen korkarsın zaten...

arkadaşım yaa benim acı katsayım oldukca yüksektir dayanıklıyımdır ama 1 kez kürtaj nedeniyle (düşük yapmıştım)narkoz yemiştim ondan sonra narkozdan cok korkuyorum başkada korkum yok zaten nebil beyde korkaz kız olarak biliyo:)) inşallah atlatırımda kurtulurum ne zaman sonra resimlerimi falan koyabilirim buraya?

sen ne kadar rahatsin deathless hayranlikla saskinlikla okuyorum :)ben nerdeyse 1 yildir arastiriyorum nihayet karar verebildim,aslinda senin gibi yaklasmak lazim olaya yoksa takildin mi herseye takiliyorsun..

evet bende deatlesin cesaretine ve kararlıgına hayranım ama cok güzel cesaret veriyor onunla konuşunca bende rahatlıyor ve cesaretleniyorum bir de ikimizde aynı dr a olacagımızdan dolayı 1 kat daha fazla rahatlıyorum

evet canım öle görünüyo.randevularım 16 ve 17 si ikisiyle görüşüp artık karar vereceğim.aşağı yukarı o tarihlerde olur.bendede acayip merak var acaba nasılolcak diye.umarım herşey yolunda gider.ya özellikle şu doktora karar verme durumu acayip stres yapıyor.bide ben baya inceleyen bi yapıya sahibim oyüzden baya araştırma yaptım kafayı yicektim.en sonunda bu doktorlara karar verdim.neyse canım gelişmeleri yazarız.umarım herkes sonuçtan memnun kalır.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…