elenya bence esin ameliyata girse de o manzarada uygun büyüklüge karar veremez,sen en iyisi doktora birak,bi de kizlar sizce 25cc cok büyük fark yaratir mi arada fazla bisey yok ki?? benim 275 mi 300 mü diye düsündügümü gözününe alirsak 25 cc ne ki :)
deatless cim bilgilerin için ne kadar teşekkür etsem azdır ameliyat aşamasında bana cok yardımcı oldun canım ve en kısa sürede son halinide resimlersen cok sevinirim:))
arkadaşım nerelerdesin ya ..:) valla benim göğüslerde süper oldular. yanlız foto ları aktaramıyorum bilgisayara. ara kabloyu hala bulamadım . yarın gidip almayı düşünüyorum .
bencede ayıp olur. webcam daha sağlıklı olur.:))
deatheless canım ameliyat süren kac saati yani takılması kac saat sürdü?
ooooo cokmuş yaa ben en fazla 1.5 saat falan sanıyodum tırstım yine ben şimdi yaa nebil bey bana bu kadar uzun sürecegini söylememişti 3 saatmi deatless cok uzun arkadaş bu yaa
evet canım öle görünüyo.randevularım 16 ve 17 si ikisiyle görüşüp artık karar vereceğim.aşağı yukarı o tarihlerde olur.bendede acayip merak var acaba nasılolcak diye.umarım herşey yolunda gider.ya özellikle şu doktora karar verme durumu acayip stres yapıyor.bide ben baya inceleyen bi yapıya sahibim oyüzden baya araştırma yaptım kafayı yicektim.en sonunda bu doktorlara karar verdim.neyse canım gelişmeleri yazarız.umarım herkes sonuçtan memnun kalır.:Saruboceq:ddreamer, senle aynı günlerde olacak operasyonumuz demektir...hadi bakalım bol şans ikimize de. Hemen sonuçları konuşuruz burda ...benim sadece 2 haftam kaldı, hiç korku endişe yok ama acayip bir merak ve meraktan kaynaklanan heyecan var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?