tekrar tesekkürler Asliselen cim :) kizlar gercekten cok güzel,cok dogal görünüyorlar darisi hepimizin basina :)
pardon xdenizle karıştırdım seni fasion _star.özel mes. attım bakarsın canım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar tesekkürler Asliselen cim :) kizlar gercekten cok güzel,cok dogal görünüyorlar darisi hepimizin basina :)
xxxdeniz o kadar yoğun çalışıyorum ki inan fotoları aktarmak için kabloyu bulamadım hala.....msn kaydet .özel mesajla msn adresimi yazmıştım sana.
bi çok kişi gördü.abcd fasion star rapunzel . sanada bi ara gösteririm canım :))
tahta gibi göğüslerin varsa eğer kas altı olsun derim öbür türlü belli olurmuş. benimkiler öyleydi. ama şimdi hiç belli bile değil. gögüsaltı kesisinide dertetme pek . fazla belli olmuyorlar. gören arkadaşlara bu konuda yorumlarınız nedir. sizce fazlamı belli oluyor. varla yok arası bişey. zaten 1 yıl sonra ince çizgi kalıyor. ama koltukaltından kas altına koyabilirlerse o zaman süper olur..
hadi olun artık ameliyatlarınızı kızlar valla forumu açıyorum açıyorum bişey yok ortada:))). ne zaman görücem sizi koca memelerle ..:))))
fazla araştırmayın ve kafanızı karıştırmayın derim..sevgiler..
xxxdeniz o kadar yoğun çalışıyorum ki inan fotoları aktarmak için kabloyu bulamadım hala.....msn kaydet .özel mesajla msn adresimi yazmıştım sana.
bi çok kişi gördü.abcd fasion star rapunzel . sanada bi ara gösteririm canım :))
tahta gibi göğüslerin varsa eğer kas altı olsun derim öbür türlü belli olurmuş. benimkiler öyleydi. ama şimdi hiç belli bile değil. gögüsaltı kesisinide dertetme pek . fazla belli olmuyorlar. gören arkadaşlara bu konuda yorumlarınız nedir. sizce fazlamı belli oluyor. varla yok arası bişey. zaten 1 yıl sonra ince çizgi kalıyor. ama koltukaltından kas altına koyabilirlerse o zaman süper olur..
hadi olun artık ameliyatlarınızı kızlar valla forumu açıyorum açıyorum bişey yok ortada:))). ne zaman görücem sizi koca memelerle ..:))))
fazla araştırmayın ve kafanızı karıştırmayın derim..sevgiler..
Aslıselencim bir ben kaldım resimlerini görmeyen...msn listemdesin ama bir türlü aynı anda online olamadık. Müsait bir zamanında bana da gönderir misin lütfen , ameliyatıma az kaldı benim de...ve boyut konusu net değil benim. sen 300 öneriyorsun ya ısrarla o bakımdan meraktayım CADIARZU
canım ben Fatih Bey'e oldum. Randevuda ne istoyorsun demişti ben de sophia lorenki gibi olsun demiştim :) tam 5 dakika sürdü bu konuşma. Ameliyattan sonra bir gün agrım sızım oldu ama morarma felan olmadı. Şimdi üstünden 27 gun gecti ve ben gayet memnunum. Biraz daha yumuşamalarını bekliyorum.Fatih bey iyi bir doktor fakat iletişimi zayıf. Senin zorlaman lazım ki konussun ilgi göstersin. Ben şimdilik memnunum. 330 cc kasaltı koydu, damla silikon. Git konuş aklında ne varsa sor ve ne istediğini açık açık söyle. Ben öyle yapmadım ama şanslıydım işte :)kızlar yardım lütfennn!!
bu hafta şstanbula gideceğim.3 doktor arsaında gidip geliyorum.İBRAHİM OSKUİ-TEOMAN DOĞAN-FATİH DAĞDELEN.randevumu ibrahim beyden aldım ama teoman doğanlada görüşmek istiyorum,geçmişi çokii.neyapayım sizce?bu doktorlara ameliyat olanlardan yorum bekliyorum.acil lütfen.internette araştıra araştıra kafayı yicem,yardımcı olursanız sevinirim
deathless evet en son bikinili resmini görmüştük sanırım sende nebil bey e olmuştun nasıl memnunmusun bende ücretimi yetırdım nebil bey in istanbula gelmesini bekliyorum sen en azından acıları ve stresini bitirdin sıra bende