• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benimde ameliyatım büyük ihtimalle ramazan içinde olacak parasını yatırdım bile ama ramazan bitincemi olsam diyede düşünmüyor degilim dogrusu oldugum zaman resimlerimi kyarım ama 2.5 ay denizinde dedigi gibi cok fazla yaa cekilirmi o kadar süre o acı tırstım şimdi valla

yaa arkadaşlar 2.5 aymı tırstım şimdi ben yaa parayıda yatırmıştım cekilirmi o kadar süre o acı ben o kadar sürecegini düşünmemiştim

doktorlarin ve olmus diger arkadaslarin söylediklerine göre normalde o kadar uzun sürmüyor ztn elenya biz moralimizi bozmayalim simdiden

xxxdeniz o kadar yoğun çalışıyorum ki inan fotoları aktarmak için kabloyu bulamadım hala.....msn kaydet .özel mesajla msn adresimi yazmıştım sana.
bi çok kişi gördü.abcd fasion star rapunzel . sanada bi ara gösteririm canım :))

tahta gibi göğüslerin varsa eğer kas altı olsun derim öbür türlü belli olurmuş. benimkiler öyleydi. ama şimdi hiç belli bile değil. gögüsaltı kesisinide dertetme pek . fazla belli olmuyorlar. gören arkadaşlara bu konuda yorumlarınız nedir. sizce fazlamı belli oluyor. varla yok arası bişey. zaten 1 yıl sonra ince çizgi kalıyor. ama koltukaltından kas altına koyabilirlerse o zaman süper olur..

hadi olun artık ameliyatlarınızı kızlar valla forumu açıyorum açıyorum bişey yok ortada:))). ne zaman görücem sizi koca memelerle ..:))))

fazla araştırmayın ve kafanızı karıştırmayın derim..sevgiler..

ben gördüm ztn tatlim karistirdin,ayrica dikis izlerin hic belli olmuyordu:nazar:

denizcim bi senle benmi kaldık ameliyat olmayan ama sanırım sen ben kadar korkmuyosun ben cok korkuyorum yaaa

su an rahatim ama benim korkularim 1 ay sonra baslar günüm yaklastikca :)

benimde günüm tam belli degil nebil bey in istanbula gelecegi gün olacak nasipse ramazandan sonrayamı kalacak yoksa bu ay içindemi olacak bende bilmiyorum off ya yaptıran arkadaşlarda acaba ben gibi oldularmı ?

xxxdeniz o kadar yoğun çalışıyorum ki inan fotoları aktarmak için kabloyu bulamadım hala.....msn kaydet .özel mesajla msn adresimi yazmıştım sana.
bi çok kişi gördü.abcd fasion star rapunzel . sanada bi ara gösteririm canım :))

tahta gibi göğüslerin varsa eğer kas altı olsun derim öbür türlü belli olurmuş. benimkiler öyleydi. ama şimdi hiç belli bile değil. gögüsaltı kesisinide dertetme pek . fazla belli olmuyorlar. gören arkadaşlara bu konuda yorumlarınız nedir. sizce fazlamı belli oluyor. varla yok arası bişey. zaten 1 yıl sonra ince çizgi kalıyor. ama koltukaltından kas altına koyabilirlerse o zaman süper olur..

hadi olun artık ameliyatlarınızı kızlar valla forumu açıyorum açıyorum bişey yok ortada:))). ne zaman görücem sizi koca memelerle ..:))))

fazla araştırmayın ve kafanızı karıştırmayın derim..sevgiler..

Aslıselencim bir ben kaldım resimlerini görmeyen...msn listemdesin ama bir türlü aynı anda online olamadık. Müsait bir zamanında bana da gönderir misin lütfen , ameliyatıma az kaldı benim de...ve boyut konusu net değil benim. sen 300 öneriyorsun ya ısrarla o bakımdan meraktayım CADIARZU

aslısen ben resmini görmüştüm oldukca dogaldı güle güle kullan arkadasım hatırladıgım kadarıyla senin agrılarında cok kısa sürmüştü darısı benim başıma olunca bende koyarım resimlerimi

sor canım seni anlıyorum ben 1 ay yerli yabanci tüm siteleri araştırdım..[/QUOTE]

çok geçmiş olsun. sarkma için de ayrı bir ameliyat mı oluyor? 2 işlemi bir defada yaparlar mı aceba? ve göğüs ucundan silikon enjekte ediyorlarmış. bu yeni bişey. bunun hakkında bilgin var mı? emzirme, vs.
:çok üzgünüm

Aslıselencim bir ben kaldım resimlerini görmeyen...msn listemdesin ama bir türlü aynı anda online olamadık. Müsait bir zamanında bana da gönderir misin lütfen , ameliyatıma az kaldı benim de...ve boyut konusu net değil benim. sen 300 öneriyorsun ya ısrarla o bakımdan meraktayım CADIARZU

valla ben nete girdiğimde genelde online olmuyorsun..inşallah bi online zamanı yakalayacağız cnm.:)

bu gidişle sen ameliyat olucan ben hala göstericem gibi geliyor:))))

yaaaa asliselen ben yoktum ne zamandır. bende göremedim:) ben koydum bi sürü siz görün die:))) sende koysana bidaa:))) nolur nlur nolur:)))

bu arada benim göğüsler artık tam şekil aldı arkadaşlar. sizlere yeni muhteşem halini bu sefer bikinisiz çekip koyim diorum ama çok ayıp olur mu acaba:S

kızlar bende opr.dr ibrahim oskuiye olmaya karar verdim.aslında fatih dağdelenle ikisi arasında gidip geldim ama sonunda ibrahim oskuinin daha deneyimli olduğuna karar verdim.televizyonada çıkmıştı hatırlarsanız,esra ceyhanın proğramına.bi kadını baştan aşağı değiştirmişti.bu doktora ameliyat yaptıran veya bilgisi olan varmı???

deathless evet en son bikinili resmini görmüştük sanırım sende nebil bey e olmuştun nasıl memnunmusun bende ücretimi yetırdım nebil bey in istanbula gelmesini bekliyorum sen en azından acıları ve stresini bitirdin sıra bende

kızlar yardım lütfennn!!
bu hafta şstanbula gideceğim.3 doktor arsaında gidip geliyorum.İBRAHİM OSKUİ-TEOMAN DOĞAN-FATİH DAĞDELEN.randevumu ibrahim beyden aldım ama teoman doğanlada görüşmek istiyorum,geçmişi çokii.neyapayım sizce?bu doktorlara ameliyat olanlardan yorum bekliyorum.acil lütfen.internette araştıra araştıra kafayı yicem,yardımcı olursanız sevinirim

kızlar yardım lütfennn!!
bu hafta şstanbula gideceğim.3 doktor arsaında gidip geliyorum.İBRAHİM OSKUİ-TEOMAN DOĞAN-FATİH DAĞDELEN.randevumu ibrahim beyden aldım ama teoman doğanlada görüşmek istiyorum,geçmişi çokii.neyapayım sizce?bu doktorlara ameliyat olanlardan yorum bekliyorum.acil lütfen.internette araştıra araştıra kafayı yicem,yardımcı olursanız sevinirim
canım ben Fatih Bey'e oldum. Randevuda ne istoyorsun demişti ben de sophia lorenki gibi olsun demiştim :) tam 5 dakika sürdü bu konuşma. Ameliyattan sonra bir gün agrım sızım oldu ama morarma felan olmadı. Şimdi üstünden 27 gun gecti ve ben gayet memnunum. Biraz daha yumuşamalarını bekliyorum.Fatih bey iyi bir doktor fakat iletişimi zayıf. Senin zorlaman lazım ki konussun ilgi göstersin. Ben şimdilik memnunum. 330 cc kasaltı koydu, damla silikon. Git konuş aklında ne varsa sor ve ne istediğini açık açık söyle. Ben öyle yapmadım ama şanslıydım işte :)
Neyse canım kolay gelsin sana

ilgin için tşk sibelita..çok geçmiş olsun öncelikle,darısı bana.ya gerçekten ameliyat sonrası kadar önceside ayrı bi sorun,insanın acayip kafası karışıyo.hele bide çok araştırınca.fatih dağdelenle irtibata geçmeyi düşünüyorum bende.erenköyde sanırım değilmi.kadıköyemi bağlı?istanbullu değilim tam bilmiyorum çünkü.ameliyatı nerde yapıyor peki canım belli bir hastanesi varmı?
sanırım Teoman doğan hakkında bilgin yok..bilgisi olan arkadaşlardan yarım bekliyorum!!

deathless evet en son bikinili resmini görmüştük sanırım sende nebil bey e olmuştun nasıl memnunmusun bende ücretimi yetırdım nebil bey in istanbula gelmesini bekliyorum sen en azından acıları ve stresini bitirdin sıra bende

tatlım ne acı ne bişe kaldı.izler nerdeyse yok denecek kadar kayboldu. o kadar doğal oldular ki anlatamam. hem kıvrımlar oluştu hem yumşadı. çekip koycam resmini kaydirigubbakcemile3 umarım seninkindende benimki gibi bi sonuç çıkar.sen de minyonsan nebil beyi dinle.yanlış karar vermez kesinlikle..benimkide 225 cc..daha fazlası minyon birisi için çok komik olur...

Back