ilgin için tşk sibelita..çok geçmiş olsun öncelikle,darısı bana.ya gerçekten ameliyat sonrası kadar önceside ayrı bi sorun,insanın acayip kafası karışıyo.hele bide çok araştırınca.fatih dağdelenle irtibata geçmeyi düşünüyorum bende.erenköyde sanırım değilmi.kadıköyemi bağlı?istanbullu değilim tam bilmiyorum çünkü.ameliyatı nerde yapıyor peki canım belli bir hastanesi varmı?
sanırım Teoman doğan hakkında bilgin yok..bilgisi olan arkadaşlardan yarım bekliyorum!!
canım ne kadar bir süre içinde yumuşama oldu ve kıvrımlar oluştu acaba ???*tatlım ne acı ne bişe kaldı.izler nerdeyse yok denecek kadar kayboldu. o kadar doğal oldular ki anlatamam. hem kıvrımlar oluştu hem yumşadı. çekip koycam resmini kaydirigubbakcemile3 umarım seninkindende benimki gibi bi sonuç çıkar.sen de minyonsan nebil beyi dinle.yanlış karar vermez kesinlikle..benimkide 225 cc..daha fazlası minyon birisi için çok komik olur...
tatlım ne acı ne bişe kaldı.izler nerdeyse yok denecek kadar kayboldu. o kadar doğal oldular ki anlatamam. hem kıvrımlar oluştu hem yumşadı. çekip koycam resmini kaydirigubbakcemile3 umarım seninkindende benimki gibi bi sonuç çıkar.sen de minyonsan nebil beyi dinle.yanlış karar vermez kesinlikle..benimkide 225 cc..daha fazlası minyon birisi için çok komik olur...
evet deathless nebil bey banada 225 cc önerdi (bende minyonum cünkü )1.62 boy ve 45 kiloyum ben ise 250 bari olsun falan olmuştum :) o da ameliyatta takar bakarım hatta eşinde girebilir ameliyata hangisi güzel dogal durursa eşinde karar verir ona göre takarız demişti sagolsun adam cok kolaylık saglıyo yaa dr umu gercekten cok seviyorum evet şimdiki halinide resmini koyarsan sevinirim bana 3700 e mal olacak insallah öyle konuştuk ve parayı yatırdım ameliyat gününü bekliyorum bana yardım et neolur cok korkuyom ya uyanamazsam falan oluyorum seninki kac saat sürdü?
sibelita sanırım sen minyon degilsin 330 cc konmuş bana büyük gelirmiş o kadar büyüklük ve güle güle kullan arkadaşım darısı bizim başımıza.
ddremear ben yazdıgın drların hicbirini tanımıyorum arkadaşım o yüzden yardımcı olamayacagım daha önce bire bir dr larla görüştünmü yoksa sadece tel demi görüştün?
denizcim bilmiyorum ama dr bana istersen eşinde girebilir ameliyata ve ikisinide takarız hangisi dogal durursa eşinde karar verir onu takarız demişti koltuk altımı cok inceledi ve operasyon için cok uygun oldugunu söyledi ben 225 -250 arasında kararsızım canım yaa sen karar verdinmi?serum fizyolojik ne bilmiyorum ki deniz
canım ne kadar bir süre içinde yumuşama oldu ve kıvrımlar oluştu acaba ???*
sen ne zaman olmustun ameliyati deathless?gercekten koysana son halinin ve de ameliyat izinin resimlerini...rahat rahat yüzüstü de yatabiliyordun di mi bu bazi kisilerde aylar sürebiliyormus herkeste farkli galiba ??
evet deathless nebil bey banada 225 cc önerdi (bende minyonum cünkü )1.62 boy ve 45 kiloyum ben ise 250 bari olsun falan olmuştum :) o da ameliyatta takar bakarım hatta eşinde girebilir ameliyata hangisi güzel dogal durursa eşinde karar verir ona göre takarız demişti sagolsun adam cok kolaylık saglıyo yaa dr umu gercekten cok seviyorum evet şimdiki halinide resmini koyarsan sevinirim bana 3700 e mal olacak insallah öyle konuştuk ve parayı yatırdım ameliyat gününü bekliyorum bana yardım et neolur cok korkuyom ya uyanamazsam falan oluyorum seninki kac saat sürdü?
haklısınız kızlar bunu hiç düşünmemiştim.225 konusundada haklısın deatheless benim gögüs kafesim cok dar degil ama gögüs aramın silikon takıldıktan sonra ayrık olmasını kesinlikle istemiyorum yaa biri orada biri burada olmasın derli toplu olsun istiyorum ama o bedenle alakalı sanırım ama dr a söyledigimde dikkate alacagını söylemişti 1 de sütyen takınca sütyenin yukarısında top gibi cıkıntı oluyormu oda cok önemli yaa hani kimisinde öyle ya o yüzden sordum ameliyata gelince bayramdan sonramı olsam diye kararsız kaldım ne nersiniz kızlar?sporcu sütyenini ne kadar taktın sen hemen cıkartmıştın yanılmıyorsam
bu arada benim göğüsler artık tam şekil aldı arkadaşlar. sizlere yeni muhteşem halini bu sefer bikinisiz çekip koyim diorum ama çok ayıp olur mu acaba:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?