Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım Fatih Bey'in yeri Kdıköy yakasında cadde üzerinde( igsnin üstünde) Hastane de yine kadıköy yakasında koşuyolunda

canım ne kadar bir süre içinde yumuşama oldu ve kıvrımlar oluştu acaba ???*

sen ne zaman olmustun ameliyati deathless?gercekten koysana son halinin ve de ameliyat izinin resimlerini...rahat rahat yüzüstü de yatabiliyordun di mi bu bazi kisilerde aylar sürebiliyormus herkeste farkli galiba ??

evet deathless nebil bey banada 225 cc önerdi (bende minyonum cünkü )1.62 boy ve 45 kiloyum ben ise 250 bari olsun falan olmuştum :) o da ameliyatta takar bakarım hatta eşinde girebilir ameliyata hangisi güzel dogal durursa eşinde karar verir ona göre takarız demişti sagolsun adam cok kolaylık saglıyo yaa dr umu gercekten cok seviyorum evet şimdiki halinide resmini koyarsan sevinirim bana 3700 e mal olacak insallah öyle konuştuk ve parayı yatırdım ameliyat gününü bekliyorum bana yardım et neolur cok korkuyom ya uyanamazsam falan oluyorum seninki kac saat sürdü?

sibelita sanırım sen minyon degilsin 330 cc konmuş bana büyük gelirmiş o kadar büyüklük ve güle güle kullan arkadaşım darısı bizim başımıza.
ddremear ben yazdıgın drların hicbirini tanımıyorum arkadaşım o yüzden yardımcı olamayacagım daha önce bire bir dr larla görüştünmü yoksa sadece tel demi görüştün?

seninki serum fizyolojik mi olucak elenya ameliyat sirasinda nasil bakacak ki koltukaltindan öyle pek tak cikar olmaz ki ??:uhm:

denizcim bilmiyorum ama dr bana istersen eşinde girebilir ameliyata ve ikisinide takarız hangisi dogal durursa eşinde karar verir onu takarız demişti koltuk altımı cok inceledi ve operasyon için cok uygun oldugunu söyledi ben 225 -250 arasında kararsızım canım yaa sen karar verdinmi?serum fizyolojik ne bilmiyorum ki deniz

heheh yok minyon değilim bir de yaptırmısken büyük olsun dedim. Bu arada kesinlikle korkma asıl seni yoracak kısım ameliyat sonrasındaki dönem olucaktır. Ben ilk gün tuvalete bile gidemedim. İnanılmaz ağrım oldu. Gerçi kişiden kişiye değişiyor bu agrı eşiği ama yine de herkes için asıl zor kısım sonrası. Neyse umarım istediğin gibi olurlar canımm

bir doktorun yazisinda okumustum 2 büyüklük arasinda kararsiz kalinca büyük olani secin yaziyordu :)benimkini 30 eylülde belirliycez canim,serum fizyolojik sivi olan jel silikon degil,silikon kilifi yerlestirip sonradan dolduruyorlar bildigim kadariyla

o konuda bilgim yok sormadımda acıkcası ama içi su dolu olandan degil jel olandan istedigimi söylemiştim zaten artık ondan kullanıyorlarmış ama fizyolojik kısmını yarın arayıp bi sorayım ve evet bende 250 lilik istiyordum ama minyonum ya cok yapay durmasındanda korkuyorum orada ebru gündeş gibi portakal görüntüsüde istemiyorum aslında bayramdan sonra yaptırayım diyorum bende hayırlısı bakalım

canım ne kadar bir süre içinde yumuşama oldu ve kıvrımlar oluştu acaba ???*

yumşama ilk bir aydan sonra yavaş yavaş kendisini belli ediyor ama şuan regl dönemindeki sertlikler kadar belirgin sadece.yani o kadar doğal.kıvrımlar ise 2.aydan itibaren meydana geldi.sanırım silikonların yerçekimine dayanamaması sonucuhihoyyyt

sen ne zaman olmustun ameliyati deathless?gercekten koysana son halinin ve de ameliyat izinin resimlerini...rahat rahat yüzüstü de yatabiliyordun di mi bu bazi kisilerde aylar sürebiliyormus herkeste farkli galiba ??

benim ameliyatım 3.aya girdi. koycam resmimide:) ilk hafta sadece sırtüstü yatabiliosun hatta ilk on gün.daha sonra dönebiliosun sağa sola..ama şuan hiiiiiiç ama hiiiiç varlıklaırnı hissetmiyorum.her pozisyonda yatabiliorum valla:) benim süreç çok çabuk ilerledi yani ben hiç bi sıkıntısını yaşamadım açıkcası.herkesede aynısını diliyorum:)

cnm benim bence korkmana gerek yok cidden.nebil bey tanıdıgn üzre seker gibi bi adam.ve emin ol ameliyatta o sana cok fazla moral vercek ve gayet rahat girceksin:) ben saat 9.30 da girdim, 12,30 da çıktım hayatım.bende aynı senin kilonda ve boyundayım:) ve 224 cc tavsiye ederim.sakın 250 yaptırma göğüs kafesi dasa bide bnm gibi iğrnc durur. ilk hfta özellikle delireblirisn ben 225 cc de bile bunlar ne böleee dedim..şuanki cok ideal. kesinlikle 225 den şaşma bak. uyanamama gibi bişein olmaz harika kişilerle girior nebil bey ameliyatına. yalnız ben 2600 vermiştim:) sanırım hastaneden dolayı seninki daha yüksek. eşin bence o manzaraı görmesin tavsiye etmem.ben neten izledim bayılıodu.adamcagızı tiksindirme hazır dokunamazda zavallı gördükten sonra.. bende ist dayım ameliyat tarihinde haber ver destek amaclı geliim yanına:))))

haklısınız kızlar bunu hiç düşünmemiştim.225 konusundada haklısın deatheless benim gögüs kafesim cok dar degil ama gögüs aramın silikon takıldıktan sonra ayrık olmasını kesinlikle istemiyorum yaa biri orada biri burada olmasın derli toplu olsun istiyorum ama o bedenle alakalı sanırım ama dr a söyledigimde dikkate alacagını söylemişti 1 de sütyen takınca sütyenin yukarısında top gibi cıkıntı oluyormu oda cok önemli yaa hani kimisinde öyle ya o yüzden sordum ameliyata gelince bayramdan sonramı olsam diye kararsız kaldım ne nersiniz kızlar?sporcu sütyenini ne kadar taktın sen hemen cıkartmıştın yanılmıyorsam

evet yaa abcde estetik ameliyatlar içinde burundan,kücültmekten falan daha kolay 1 ameliyat ama acıları ve iyileşme süresi beni korkutuyor 1 ay gibi bir süre veriyorlar baksana deatless in bile 3 ay olmasına ragmen zaman zaman sert lik varmış 1 de evliler için eşlerinde baya fedakarlık etmesi gerikiyor sanırım:))

arkadaşlar randevularımı teoman doğan ve fatih dağdelenden aldım.ikisiyle görüşüp ondan sonra karar vereceğim.artık yeter yoksa araştırmaktan insan gerçekten kafayı yiyecek duruma geliyor.
teoman bey muayene ücreti 150 ytl alıyor,ameliyat ücretide kesin olmamakla beraber aşağı yukarı 5,5 milyar.fatih beyinse muayene ücreti yok ve 4,5 milyar civarı bir rakam..
artık ikisiyle görüştükten sonra hangisi aklıma yatarsa,ve yaptığı ameliyat resimlerine bakarak değerlendirme yapacağım.ameliyatımda aşağı yukarı muayeneden bikaç gün sonra olcak sanırım.inş eylül 20 gibi ameliyat olacağım.yine bilgilendiririm sizleri..

ben çok kısa süre taktım 10 gün filan..sonra hemen bikini giydim..sen aynı hatayı yapma..ve bayramdan sonrayı bekle..çünkğ havalarda serinler. o bandajlar sıkmaz seni. kas altı silikonlarda top gibi çıkıntı olmuyor cnm. benimkiler gayette kendi göğüslerim gibi duruyor. ve ailemden bilen tek kişi kardeşleirm ve annem.. kimse çakmıo anlıcagnız:)) ben ilaç kullandım da büyüdü sanıolar:)

bu arada benim göğüsler artık tam şekil aldı arkadaşlar. sizlere yeni muhteşem halini bu sefer bikinisiz çekip koyim diorum ama çok ayıp olur mu acaba:S

arkadaşım nerelerdesin ya ..:) valla benim göğüslerde süper oldular. yanlız foto ları aktaramıyorum bilgisayara. ara kabloyu hala bulamadım . yarın gidip almayı düşünüyorum .

bencede ayıp olur. webcam daha sağlıklı olur.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…