• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

aynen canım yaa konuşuyoruz 3700 diyolar sonra araya kdv cıkıyor ve fiyat 1 den 4400 ü buluyo ne yapacagımı şaşırdım aradaki fark az degil ki tamam deyip geceyim yaptıranlardaki kdv olayını ögrenmek lazım yaa

abcde evet büyük ihtimalle nabil bey istiyorum ve onda olacagım kendisiyle konuştum görüştüm naci beylede görüştüm ama nebil bey bana daha samimi geldi

herkese selam arkadaşlar..yeni katıldım aranıza.yazaılanların bi kısmını okudum.bende ameliyat olacağım,herkes bişey sölemiş,gerçekten insanın kafasının karışmaması imkansız.mentercorptan baktım ama resim çok azdı,resim olan varsa yollayabilirmisiniz.benimde göğsüm hiç yok bikaç model baktım onlar hoşuma gitti sanırım 300 cc.bende 300 istiyorum ama nasıl durur acaba.doktorumla görüşünce kesinleşecek tabi bu ama sizlerinde fikirlerini bekliyorum.
300 cc yaptıran arkadaşlar memnunmusunuz büyüklüğü nasıl?yada bir ünlüyle kıyaslanacak olursa kiminkine benziyo?yada resim yollayabilirmisiniz?ben ne çok küçük nede çok büyük istiyorum bu mormalmi sizce???

XXXXXXXXXXXXXXXXXXX yaz google .. sonra before efter photo yazan yere tıkla bı cok resım goreceksın . cc konusuna gelınce bu cok karıısk bı mesele. en ıyısını doktor anlar sanıyorum . biz de cozemedık olayı :)

ya göğüsle beraber değilde,göğsün bitiminden yani altından ölçüm yapın cup bölgenizi öğrenmek için diyolar.benim 75.acaba buna kaç cc olur.of ya göründüğü gibi kolay değil bu işler.özellikle büyüklük konusu..ya istediğin büyüklük olazsa diye insan korkuyor.

ddreamer dr la görüşmedikten sonra gerek cc gerekse beden konusunda burada yazışmakla netleşen hiçbirşey olmayacaktır ancak dr la görüştükten sonra burada arkadaşlarla fikir alış verişi seni daha cok rahatlatacaktır bence

ddreamer dr la görüşmedikten sonra gerek cc gerekse beden konusunda burada yazışmakla netleşen hiçbirşey olmayacaktır ancak dr la görüştükten sonra burada arkadaşlarla fikir alış verişi seni daha cok rahatlatacaktır bence
evet haklısın.ya bugün baya kafam karıştıda o bakımdan sormak istedim.neyse çokta incelememek lazım sanırım.neyse teşekkürler arkadaşlar.tekrar sizlerle paylaşırım..

elenya canım ben mersin'de tıp fakültesinde oldum ameliyatımı. devlet güvencem olduğundan karşılanabilicek bütün her şeyi ordan karşıladık bana da 2700 ytl civarında bir şey ödemek kaldı:)

banada 3700 gibi bir fiyat söylediler ve hastane masrafları bunun dışındaymış bunlarıda ekleyince 4 ü cok gececegi belli gibi az parada degil canım yaa tahliller ne kadar tutuyor poki bi bilgin varmı canım yaa bu arada güle güle kullan darısı başıma

kızlar ücreti ödedim ameliyat günüm belirlenecek şimdiden korku sardı beni sanırım bu hafta içinde silikonlanacagım bende hayırlısı bakalım

kızlar ücreti ödedim ameliyat günüm belirlenecek şimdiden korku sardı beni sanırım bu hafta içinde silikonlanacagım bende hayırlısı bakalım
ne kadar hizlisin Elenya:) ne güzel bir an önce kurtulucaksin..Nebil beye mi olucaksin?eger ona olacaksan yani koltukaltindan yapilacak ameliyat?büyüklügünü belirledin mi?

xxdenizxx hangi doktoru seçtin?Birde doktorun neden kas altı yapacağını açıkladı mı,meme dokun mu yetersiz?

abcde nin dedigi gibi yurtdisinda cnm doktorum malesef sizin kadar dr secenegim yok..kasalti cünkü meme dokum yetersiz 2 cocuk emzirdim hicbirsey kalmadi ve zayifim yoksa kenarlari belli olurmus protezin..
aslinda kizlar gercekten o mu iyi bu mu fazla arastirinca insanin kafasi karisiyor her dr farkli bisey söylüyor,ben kendimi güvende hissettigim bir klinigi sectim hic düsünmedigim bir teknik oldugu halde dr bunda iddiali oldugu icin koltukalti kesisini de kabullendim,büyüklügü de belirledikten sonra arastirmadan ameliyat gününü bekliycem artik :)

denizcim ben yaklaşık 1 yıldır araştırıyordum naci celik tten tutta inci hanıma bile gittim en son nabil beyde karar kıldım

evet benimkide nebil bey in kullandıgı teknik olan koltuk altından kesi olacak ve kas altı yuvarlak protez olacak canım büyüklügü konusunda ya 225 yada 250 olacak kararsızım ben daha büyük istemiyorum hem zaten yakışmazda cünkü ben zayıfım minyon tip dediklerinden boyumda cok uzun degil büyük gögüs bende cok yapay duracagı gibi istemiyorum da hangi ülkedesin bilmiyorum ama nebil bey in yurt dışınada gittigini duymuştum araştır istersen canım sana daha öncede dedigim gibi dr larla konuştuktan sonra karar kıl bizler senin vücudunu bilmedigimizden hangisinin dogal duracagını bilmeyebiliriz canım darısı senin başına arkadaşım

abcde nin dedigi gibi yurtdisinda cnm doktorum malesef sizin kadar dr secenegim yok..kasalti cünkü meme dokum yetersiz 2 cocuk emzirdim hicbirsey kalmadi ve zayifim yoksa kenarlari belli olurmus protezin..
aslinda kizlar gercekten o mu iyi bu mu fazla arastirinca insanin kafasi karisiyor her dr farkli bisey söylüyor,ben kendimi güvende hissettigim bir klinigi sectim hic düsünmedigim bir teknik oldugu halde dr bunda iddiali oldugu icin koltukalti kesisini de kabullendim,büyüklügü de belirledikten sonra arastirmadan ameliyat gününü bekliycem artik :)

xxxdeniz o kadar yoğun çalışıyorum ki inan fotoları aktarmak için kabloyu bulamadım hala.....msn kaydet .özel mesajla msn adresimi yazmıştım sana.
bi çok kişi gördü.abcd fasion star rapunzel . sanada bi ara gösteririm canım :))

tahta gibi göğüslerin varsa eğer kas altı olsun derim öbür türlü belli olurmuş. benimkiler öyleydi. ama şimdi hiç belli bile değil. gögüsaltı kesisinide dertetme pek . fazla belli olmuyorlar. gören arkadaşlara bu konuda yorumlarınız nedir. sizce fazlamı belli oluyor. varla yok arası bişey. zaten 1 yıl sonra ince çizgi kalıyor. ama koltukaltından kas altına koyabilirlerse o zaman süper olur..

hadi olun artık ameliyatlarınızı kızlar valla forumu açıyorum açıyorum bişey yok ortada:))). ne zaman görücem sizi koca memelerle ..:))))

fazla araştırmayın ve kafanızı karıştırmayın derim..sevgiler..

xxxdeniz o kadar yoğun çalışıyorum ki inan fotoları aktarmak için kabloyu bulamadım hala.....msn kaydet .özel mesajla msn adresimi yazmıştım sana.
bi çok kişi gördü.abcd fasion star rapunzel . sanada bi ara gösteririm canım :))

tahta gibi göğüslerin varsa eğer kas altı olsun derim öbür türlü belli olurmuş. benimkiler öyleydi. ama şimdi hiç belli bile değil. gögüsaltı kesisinide dertetme pek . fazla belli olmuyorlar. gören arkadaşlara bu konuda yorumlarınız nedir. sizce fazlamı belli oluyor. varla yok arası bişey. zaten 1 yıl sonra ince çizgi kalıyor. ama koltukaltından kas altına koyabilirlerse o zaman süper olur..

hadi olun artık ameliyatlarınızı kızlar valla forumu açıyorum açıyorum bişey yok ortada:))). ne zaman görücem sizi koca memelerle ..:))))

fazla araştırmayın ve kafanızı karıştırmayın derim..sevgiler..

aslıselen'cim ben henüz fotoları görmedim :( ben de mail adresin de yok..

Evet doğru,bende gecen sene mayısta gogus amelıyatı oldum,silıkon taktırdım.24 yasındayım.2.5 ay neredeyse agrılı gecıyor ama yaza gırdıgımde gercekten agrılarım bıttı,gunesten sureklı korudum yuksek faktorlu korumalar kullandım.Bu sene daha rahattım artık yuz ustude yatabılıyorum.Sporda yapabılıyorum yuzuyorum da.Her sey cok guzel ıstedıgım bıkınıyı dekoltelı elbıselerı gıyebılıyorum.Dıkıs ızlerı kayboldu.Bende acıbademde yaptırdım kımse anlamıyor,en dogalını ıstedım buyuk fakat dogal oldu.4500 ytl ye mal oldu.AMa deger.SImdı cok mutluyum ınsanın psıkolojısı bıle anında duzelıyor.Herkese tavsıye ederım.4 5 sene sonra bebek dusunuyoruz ama hıc bır sorun yokmus emzırebılıyoruzda.Fakata sunuunutmayalım bıldıgınız her yerde amelıyat olmayın rısklı enfeksıyon bıle kapabılırsınız.En ıyısı pahalı olsun ama en ıyısı olsun.Yınede sız bılırsınız derım.Ama artık kucuk goguslu kadın kalmadı bence.Gogusu olmayan kadında bıraz erkek gıbı gozukuyor bılmem ama neyse....

Evet doğru,bende gecen sene mayısta gogus amelıyatı oldum,silıkon taktırdım.24 yasındayım.2.5 ay neredeyse agrılı gecıyor ama yaza gırdıgımde gercekten agrılarım bıttı,gunesten sureklı korudum yuksek faktorlu korumalar kullandım.Bu sene daha rahattım artık yuz ustude yatabılıyorum.Sporda yapabılıyorum yuzuyorum da.Her sey cok guzel ıstedıgım bıkınıyı dekoltelı elbıselerı gıyebılıyorum.Dıkıs ızlerı kayboldu.Bende acıbademde yaptırdım kımse anlamıyor,en dogalını ıstedım buyuk fakat dogal oldu.4500 ytl ye mal oldu.AMa deger.SImdı cok mutluyum ınsanın psıkolojısı bıle anında duzelıyor.Herkese tavsıye ederım.4 5 sene sonra bebek dusunuyoruz ama hıc bır sorun yokmus emzırebılıyoruzda.Fakata sunuunutmayalım bıldıgınız her yerde amelıyat olmayın rısklı enfeksıyon bıle kapabılırsınız.En ıyısı pahalı olsun ama en ıyısı olsun.Yınede sız bılırsınız derım.Ama artık kucuk goguslu kadın kalmadı bence.Gogusu olmayan kadında bıraz erkek gıbı gozukuyor bılmem ama neyse....

2,5 ay mi:1shok: ben 2 hafta taniyorum kendime,kücük oglum var benim perisan oluruz valla:emir_bebek:

evet benimkide nebil bey in kullandıgı teknik olan koltuk altından kesi olacak ve kas altı yuvarlak protez olacak canım büyüklügü konusunda ya 225 yada 250 olacak kararsızım ben daha büyük istemiyorum hem zaten yakışmazda cünkü ben zayıfım minyon tip dediklerinden boyumda cok uzun degil büyük gögüs bende cok yapay duracagı gibi istemiyorum da hangi ülkedesin bilmiyorum ama nebil bey in yurt dışınada gittigini duymuştum araştır istersen canım sana daha öncede dedigim gibi dr larla konuştuktan sonra karar kıl bizler senin vücudunu bilmedigimizden hangisinin dogal duracagını bilmeyebiliriz canım darısı senin başına arkadaşım

benim de koltkaltindan kasalti,yuvarlak 275 ya da 300cc olucak,ben Almanyadayim cnm Nebil Beyle bikackez maillestim ama artik arastirmak istemiyorum, fazla uzak olmayan bir doktora olmak daha mantikli geldi bana ztn artik cok gec ameliyat günüm belli cünkü

Back