sevgili abcde...ben Barış Çakır'la görüşmeyi hiç düşünmedim, onu aylar önce gazetede okudum hatta ama yine de kas zarı altı yöntemi çok sık yapılan bir yöntem değil. Bu adam çok sık yapıyor o konuda herhalde ki el becerisi gelişmiştir ama yine de bilinen yöntemleri tercih ediyorum. Araştırmadım aslını istersen bu zar nedir, yırtılır mı ileride ne olur, yurtdışında yapılıyor mu...düşünecek olsam bunları kesin araştırırdım. Ben Fatih Dağdelen'i listeye almıştım ama dünden sonra görüşmeye gerek görmüyorum. Çünkü dediğim gibi %90'ı aynı şeyi söyleyecek biliyorum bana kas altı ve narkozla önerecek.
Evet Tuğrul beyin rakamı diğerlerine göre yüksek mesela Aret Bey herşey dahil nakit 4,500 ytl dedi. Ama bu bir kere olsun ve düzgün olsun bir daha da bıçak altına yatmamayım garantisi istiyorsan biraz daha fazla vermeyi göze alabilirsin belki. Malesef memnun kalmayıp birkaç sene sonra sorun yaşadığı için tekrar ameliyat olan bir sürü insan duydum bak işte bitezkızı anlatıp duruyor...Bu arada bankalar artık estetik kredisi bile veriyor, haberin var mı :)
Evet Tuğrul beyin rakamı diğerlerine göre yüksek mesela Aret Bey herşey dahil nakit 4,500 ytl dedi. Ama bu bir kere olsun ve düzgün olsun bir daha da bıçak altına yatmamayım garantisi istiyorsan biraz daha fazla vermeyi göze alabilirsin belki. Malesef memnun kalmayıp birkaç sene sonra sorun yaşadığı için tekrar ameliyat olan bir sürü insan duydum bak işte bitezkızı anlatıp duruyor...Bu arada bankalar artık estetik kredisi bile veriyor, haberin var mı :)