Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında begnmesıne begenıyorum , ama dedıgın gıbı asırısı da hem hos durmaz zaten mınyonum hem de sırt omuz agrısı yapabılır. c cup olsun ıstyorum ya cok degıl :) sadece 88 cm cik :) gogus altı bedenım 71-73 cıvarı , her ölçmeye farklı bısey buluyorum nasl becerıyosam :) o yuzden evde denedım 91 falan asırı buyuk kacıyo bana..
bence su gogusler super ( bu arada onunıkıler de silikon ) ama ben sadece begenmekle kalabılıyorum , cesaret edemem .sonucta anlasılsın da istemıyorum ..
boyut olarak ıyı bu bence
ben de burdayım, gün sayıyorum kızlar. Aslıselen hala foto göremedim ya operasyondan önce bi görseydim
ben de burdayım, gün sayıyorum kızlar. Aslıselen hala foto göremedim ya operasyondan önce bi görseydim [/QU
aramizdan ilk ameliyat olacak olan sensin galiba dulce nezamandi seninki büyüklügüne karar verdin mi?ben 5 kasimda olucam daha epey zmn var
Niye son zamanlarda yazdığım bütün mesajlar siliniyor..tecrübe olmadığı içinn mi? Hayır efendim bu yaşanılan da bir tecrübe ve biz burda bu amaliyatla ilgili bütün duygularımızı paylaşmak istiyoruz..
senın yerınde olsam catlardım heralde o tarıhe kadar xxdenizxx :) nıye o kadar ileri bi tarıh oldu? ameliyat ayrıntılarının son halı belli mi?
kac cc, hangi profıl , vs vs
bense cok zmn var diye hissizlestim su an ameliyati ne cok istiyorum ne de vazgeciyorum öyle garip bir ruh hali mirmirmirmir esim icin o tarih daha uygun cünkü abcdecim 2 hafta izin alicak bana bakmak icin :)en önemli ayrintilari yani büyüklügü 30 eylüldeki randevumda belirliyecegiz onun disinda belirli kismi kasalti ve koltukaltindan olacagi