• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar işten internet bile açamıyorum inanın fashion star xxdeniz ve dulce sizi bekliyorum..15 dk daha burdayım.

Son düzenleme:
tekrar tesekkürler Asliselen cim :) kizlar gercekten cok güzel,cok dogal görünüyorlar darisi hepimizin basina :)

ya ben dün akşam internet açamadım :( Çocuklar fırsat vermedi, uyutamadım da erken....neyse bu akşam 21:00 civarı gelirim mutlaka aslıselencim, uyar mı

aslında begnmesıne begenıyorum , ama dedıgın gıbı asırısı da hem hos durmaz zaten mınyonum hem de sırt omuz agrısı yapabılır. c cup olsun ıstyorum ya cok degıl :) sadece 88 cm cik :) gogus altı bedenım 71-73 cıvarı , her ölçmeye farklı bısey buluyorum nasl becerıyosam :) o yuzden evde denedım 91 falan asırı buyuk kacıyo bana..
bence su gogusler super ( bu arada onunıkıler de silikon ) ama ben sadece begenmekle kalabılıyorum , cesaret edemem .sonucta anlasılsın da istemıyorum ..

gemmaatkinsonyx8.th.jpg

abcde'cim ya...tabii ki zevkler tartışılmaz ama şu memelere yorum yapacağım dünden beri unutuyorum. Bence bunlar kötü ya, hava basmış gibi "ben silikonuuum" diye bağırıyolar...hiç doğal bir görüntü değil. Hatta acaba ben yanlış mı düşünüyorum diye az önce kocamı çağırdım sordum. Beğense hadi ben de büyük yaptırayım :) ama erkek bakış açısıyla da bu memeler kötüymüş öyle dedi eşim...tabii ki dönüp bakarsın ben de görsem bakarım ama güzel olduğu için değil gözümü aldığı için yani. Hele ki sen minyonum diyorsun göğüs altı ölçün de küçük...sana çok kötü durabilir böylesi...

ABCDEEE SELAMM :) BEN DE beğendim bu son eklediğini..
Son yzdığınız yazıları okudum..
Aslıselen'in resmini görme şansım olmadı daha..
Aslıselen'cim mail adresime atabilirsen mail olarak at canım,eğer olmuyorsa sonra görürüm,müsayit bir zamanda..

evet sonradan koyduğun resimleri daha çok beğendim...ben çok iddialı sevmiyorum demek ki...

Neyse, doktorumla kafamdaki sorular üzerine mailleştim.Bakın çok önemli ve doğru şeyler söylüyor mailinden küçük bir alıntı yapıyorum sizin için. Zaten kendisi de bunu çevrenize anlatınız, herkes bilsin bu ameliyat atla deve değil diyor...Bunların çoğunu da görüşme sırasında söylemişti, Bitezkızı'nın notlarında da vardır belki :) Ben artık ordan burdan bu konu üstüne birşeyler okumayı bırakıyorum arkadaşlar. Doktorumu buldum, kendisine güvendim 23 Eylül günü de sabahtan bu iş bitiyor öğleden sonra da evimdeyim. İçim çok rahat inşallah çok güzel olacak.

"...Ben ve benim gibi birkaç kişi daha yıllardır anlatıyoruz gazete televizyon... heryerde, ama bir tartışmadır gidiyor manasızca. Birçoğu anladı ki değişmiyor, uğraşmayı bıraktı......ben inatla hala uğraşıyorum işte. Bu karmaşada siz kadınların da oldukça büyük bir payı var tabii... çünkü siz kadınlara ne kadar seçenek sunulursa adeta bir gömlek ya da etek alır gibi seçenekleri tartmaya çalışıyor ve ama bu sefer de bilgisizce tartışmaların içinde boğulup kalıyorsunuz? pütürlümü düz mü? damla mı yuvarlak mı? ordan mı girilsin burdan mı? etc... Oysa aslında işini gerçekten bilen ve hastalarına ve dahası insana gerçekten saygısı olan bir hekim için durum çok daha basittir ve her kadına - "o kadında - "o vücutta" ne yapılacağı bellidir, ve her tekniğin her yöntemin yeri zamanı uygun kişisi vardır. Minimal cerrahi + optimum sonuç bir ideal olduğuna göre, "aşırı cerrahi işlerden kaçınmak, mümkün olan en fizyolojik ameliyatı yapmak esastır.
Ayrı bir deyişle mecbur olmadan, hiç gerek yokken bir kası yerinden kaldırmak, hatta kesmek, hatta zarını ayırmak (bi de o saçmalık var allahtan hiç itibar itibar görmüyor yurt içi yurt dışı - orijinal olmak için şaklabanlıktır bu mesela.. avrupa amerikada da normal ameliyatta zorlanan ve hem orijinal olmak ve hem de hatalarını gizlemek için yırtınan cerrahların işidir). Hepsi de tarif edilmiş ve herkesin bildiği yöntemlerdir, kitap ve journallerde yer alırlar ve FAKAT yeri geldiğinde (endikasyonu - gereği varsa) kullanılmalıdırlar ".......

bu ölcülere göre 20 cm le benim gögüslerim oldukca estetikmis yaptirmasam mi he he :P meme basi olmasi gereken yerde de meme yok :))

ben de burdayım, gün sayıyorum kızlar. Aslıselen hala foto göremedim ya operasyondan önce bi görseydim :([/QU
aramizdan ilk ameliyat olacak olan sensin galiba dulce nezamandi seninki büyüklügüne karar verdin mi?ben 5 kasimda olucam daha epey zmn var

kızlar ameliyat sonrası dikiş izlerini azaltan tavsiye edebileceğiniz bir krem varmı, kullandınız mı böyle bi ürün?

Niye son zamanlarda yazdığım bütün mesajlar siliniyor..tecrübe olmadığı içinn mi? Hayır efendim bu yaşanılan da bir tecrübe ve biz burda bu amaliyatla ilgili bütün duygularımızı paylaşmak istiyoruz..

Niye son zamanlarda yazdığım bütün mesajlar siliniyor..tecrübe olmadığı içinn mi? Hayır efendim bu yaşanılan da bir tecrübe ve biz burda bu amaliyatla ilgili bütün duygularımızı paylaşmak istiyoruz..

Kızlaaarr yetti artıkk canımaa.. göğüssüz yaşam bugün tak dedi geldi artık burama Nişanlımla arkadaşlarımız bugün denize gitmek için plan yapmışlarr, kıramadım onları,gittim denize ama kot pantolon ve t-shirtle Yine bişey uydurdumm o gereksiz bikinileri giymemek içinn(giysem noluyo sanki,üst kısmı nei kapatıyo ki,ha giymişim ha giymemişim:( Herkez denize girerken ben baktım,denize giremediğim için değil,bikinilerimi giyip salına salına kumsalda yürüyemediğim içinn üzüldüm,kahroldumm..

Bu mesajınız konu ile uzaktan,güncel hayatınızla yakından ilgili..Yorumunuzun ameliyatla paralelliği nerde?Son zamanlarda silinmesinin sebebi bu..Lütfen forumda ki konulardan, amacından uzaklaştırmadan faydalanalım..

abcde canım yaa bu fayatın içinde kdv varmıydı cünkü kdv %15 ile berabermiydi cünkü kdv side baya tutuyor.

senın yerınde olsam catlardım heralde o tarıhe kadar xxdenizxx :) nıye o kadar ileri bi tarıh oldu? ameliyat ayrıntılarının son halı belli mi?
kac cc, hangi profıl , vs vs

bense cok zmn var diye hissizlestim su an ameliyati ne cok istiyorum ne de vazgeciyorum öyle garip bir ruh hali mirmirmirmir esim icin o tarih daha uygun cünkü abcdecim 2 hafta izin alicak bana bakmak icin :)en önemli ayrintilari yani büyüklügü 30 eylüldeki randevumda belirliyecegiz onun disinda belirli kismi kasalti ve koltukaltindan olacagi

xxdenizxx hangi doktoru seçtin?Birde doktorun neden kas altı yapacağını açıkladı mı,meme dokun mu yetersiz?

benim ameliyatım üzerinden 3 ay geçti, çok iyiyim. benimki kas altı anatomik protez. göğüs dokum yoktu, koltuk altı ben istemedim dolayısıyla göğüs altı yaptı doktorum. gerçkten çok memnunum. benimki abcd nin birkaç sayfa koyduğu resimdeki gibisırnaşık şey
kızlar yalnız detaylara çok takılmayın, konuyu bu kadar ayrıntılı araştırmayın, çok fazla doktorla görüşmeyin. benim hep aklımdaydı, bi gün ne bekliyorum ki dedim ve aynı gün doktorumu buldum, bir hafta sonrasında da ameliyat olmuştum. çok inceleyince insanın kafası çok karışıyor, hem şekli kesi yeri vs vs bunlar kişiye özel detaylar, bırakın doktorunuz fikrini söylesin uyarsa yapırırsınız ama güven çok önemli. doktorun her şeyden önce güven verebilmesi ve gerçekten ilgilenmesi gerek bence. soruları olanlara zevkle yardımcı olmaya çalışırımyerimseniben

kızlar nebil bey bana mail olarak 3700 fiyat gönderdi bunun içinde tathliller yok ve kdv de yok zaten tahlil harici kdv fiyatıyla birlikle 4400 falan oluyor ama hatırladıgım kadarıyla burada nebil beye ameliyat olan arkadaşlar bu kadar yüksek fiyata olmamışlardı pazarlık mı gerekiyor anlamadım ki?

Back