istrsen burdan koymayı da anltabilrım msn mı de vereblrım . nasl istersen :). burdan koymak ıstersen . su sıteye gırıyosun
goz at kısmından ıstedgn resmı secıyosun bilgisayarından.. sonra asagıdaki host it butonuna basıyosun . cıkan lınklerden bırını alıyosun , bu sayfaya yapıstrıyosun vee resımlerı goruyoruzz:)
Kızlar artık buraya yalnızca abcde, fashıon_star ve xxdenizxx'in ameliyat olacakları doktorları ve ameliyat detaylarını netleştirdiklerini öğrenme umuduyla geliyorum.. Ama görüyorum ki yok bir gelişme, herşey aynı :))
dulce ya karsıya gecmeye usendın mı :) ben ankaradan gelsem mı dıye dusnmuyo degılım yanı :)
fashıon izmirde de cok ıı cerrahlar yok mu canım onları tamamen eledın mı .
fashıon _starr
nıye bu ıkı ısımde karar kıldın anltır mısın canım bana da ..
fashıon _starr
nıye bu ıkı ısımde karar kıldın anltır mısın canım bana da ..[/QUOTE
Göğüs ameliyatına karar verdiğim ilk anda sadece Ahmet Seyhan'ı tanıyordum plastik cerrah olarak,televizyonda bi programda izlemiştim ordan tanıyorum,hiçbi doktorla görüşmeye gitmedim.Yazdığım isimleri ya televizyonlardan tanıyorum ya da forumdan..
İzmir'deki plastik cerrahları google dan tarattığımda Ufuk Bilkay'a rastladım,aldığı eğitim olsun,yazdığı makaleler olsun ben de biraz daha güven uyandırdı.. Daha sonraları Barış Çakır'la ilgili yazılan bütün yorumları okudum..herkez çok titiz olduğundan ve bi işte en iyiyi buluncaya kadar o işi yapmaya devam ettiğinden bahsediyordu. Bende meme dokusu yok sayılır çünkü gerçekten çok küçük göğüslerim var,büyümediler..bu yüzden kas altı ameliyat olmam şart..Barış Bey'in kas zarı altı ameliyat yaptığını ve bu yöntemin kas altı ve kas üstü iki yöntemden daha avantajlı olduğunu öğrendim.. ameliyatları da 2,5 saate yakın sürüyormuş..çook uğraşıyor bunu anlayabiliyorum..Bu yüzden doktor olarak ona çok güveniyorum.. Fatih Bey'İ düşünmemdeki sebepse onun da bu işi iyi yapıyor olduğuna inanmamdı,onu da televizyonda bi çok kez dinledim,çok ünlü bi doktor ve hastasının isteklerini ön planda tutuyor bunu biliyorum,quenna'nın da çok etkisi oldu Fatih beyi düşünmemde..
fashıon_starrcım :) sanırım sen c cup ıstıyosun :):) gogus altı bedenın ne . kac cm ?
ela_ela cım gelişme olmaz mıı.. vaaaar hihoyyyt ama sadece doktor kararındaa :) Ben Barış çakır ve Fatih Dağdelen'le görüşme kararı aldımm.. Ama biliyosun ki İzmir'deyim,İstanbul'a gitmem bi problemm o yüzden ben de bekliyorum abcde ve xxdenizxx gibi :Saruboceq: Hayırlısı olsunn inşaallahh :1hug:
Kızlar artık buraya yalnızca abcde, fashıon_star ve xxdenizxx'in ameliyat olacakları doktorları ve ameliyat detaylarını netleştirdiklerini öğrenme umuduyla geliyorum.. Ama görüyorum ki yok bir gelişme, herşey aynı :))
Kas zarının altına protez koymak
saglık platformu dıye bı sıteden barış çakırın yazısını buldum .. bak ne dıyor fashıon_starr
Kas zarı 1 mm. civarındadır. Kas zarının altına koymak için kibar davranmak gerekir. Aksi durumda parçalanabilir. Kas Zarı altı plan hem ağrısızdır, hem de çok doğal sonuçlar elde edilir. Daha uzun süren ve zor bir ameliyattır ancak sonuçlar aynı ölçüde tatmin edicidir. Protez kas üstü plana göre daha iyi saklanmıştır ancak yinede hafifçe belli olur. Görünse dahi problem yaratmasın diye ben DAMLA PROTEZ tercih ediyorum.
ANCAK YINE DE HAFIFCE BELLI OLUR KISMI KAFAMA TAKILDI BENIM
bugun arastırdım baya, hakıkaten etkılıyo insanı hakkındakı yazılanlar .. ama bu hafıfce de ols abellı oluyor kısmı kafama takıldıhıc kas zarı altında bı resım de gormedım nasıl olur acaba bılmıyorum .sen gordun mu fashion_starr ?
kızlar bnmki kas üstü zar altı, damla protez 315 cc...belli olmuyo.. ancak sırt üstü yatarsanız kollarınızı ggeresen iz, gous ustundeki yag dokusu sağa sola yayıldından gousler sert oluyo..bu kas altındada oluo yani no problem :) onemli olan en doal sonucu, en acısız sekilde alabilmek :))
1 senei gecti aşırı memnunum :) eskiden hic yokken simdi 80 c den taşıyo bazen d cup takıyorum.
ölctügümde ise gouslerim 95 cm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?