Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bizden baska kimse kalmadi bence biz de olup kurtulalim artik baska konulara ilgi duymaya baslarim belki sürekli ayni seyleri arastirmam:)

abcde cim msnini yollarsan daha çok sevinirimm :) hemen eklerim bakrsın .. sende nebil beyi düşünüomusun buarada ?? benimkileri bi gör karar weririsin..

abcde biliyorum canim ama ben herhangi bir sorun oldugunda hemen ulaabilecegim gidebilecegim bir doktora olmayi istiyorum

Kızlar artık buraya yalnızca abcde, fashıon_star ve xxdenizxx'in ameliyat olacakları doktorları ve ameliyat detaylarını netleştirdiklerini öğrenme umuduyla geliyorum.. Ama görüyorum ki yok bir gelişme, herşey aynı :))

kizlar artık ben de varım ama aşkolsunuz ben de yaptıracağım inşallah...burayı okudukça gaza geliyorum bence yazmayı da ameliyattan sonraki halimizi hayal etmeyi de bırakmayalım :) ben yarın tuğrul bey'le görüşeceğim sonra da ordan basıp Aret Çerçi ile görüşmeye gideceğim. Fatih Dağdelen'i başka zamana bıraktım karşıya geçersem akşam trafiğine kalırım vazgeçtim.
size görüşme detaylarını yarın akşam veya en geç haftasonu veririm.
valla benim bile uykum kaçıyor düşünmekten, koyun yerine girdiğim web sitelerini okuduğum yazıları sayıyorum yatmadan :) üff olsam da kurtulsam....

ela_ela cım gelişme olmaz mıı.. vaaaar hihoyyyt ama sadece doktor kararındaa :) Ben Barış çakır ve Fatih Dağdelen'le görüşme kararı aldımm.. Ama biliyosun ki İzmir'deyim,İstanbul'a gitmem bi problemm o yüzden ben de bekliyorum abcde ve xxdenizxx gibi :Saruboceq: Hayırlısı olsunn inşaallahh :1hug:

dulce ya karsıya gecmeye usendın mı :) ben ankaradan gelsem mı dıye dusnmuyo degılım yanı :)

fashıon izmirde de cok ıı cerrahlar yok mu canım onları tamamen eledın mı .

Evett canım yaa İstanbuldakiler kafama yatınca eledimm onlarıı.. Aslında İzmir'de de var iyi cerrah(örneğin Ufuk Bilkay) ama azönce yazdığım isimler daha iyi olabilir gibi gelioo :) Belkide kendi kendime zorlukk çıkarıourumm

Buraya kadar,yani bu iki doktora kadar olan elemelerimi televizyon veya hastaların yaptıkları yorumlara göre yaptım,sayıyı ikiye indirdim..ama burdan sonra teke indirgemem çok zor,mutlaka ikisiyle de görüşüp ona göre karar kılmam gerekiyor..
Sağlık koşulları ve titizlik yönünden Barış Bey'e kendimi rahatça emanet edebilirim diye düşünüyorum ama ya istediğim büyüklükde yapmassa göğüslerimi?!! Bu sorudan sonra da Fatih Bey'e olan güvenim başlıyor,tam istediğim büyüklükde yapacağını düşünüyorum..
İkisine aynı anda yaptıramayacağıma göre! Sence ne yapmalıyım abcde?

Söylediklerin çok doğru.. ikisiyle de görüşüp benim istediğim sonuçlar için kullanmak istiycekleri protezleri karşılaştırıcam.. Aslında her iki doktorun da bana yakışacağı büyüklüğü tavsiye edeceğini biliyorum ama ..
dediğin gibi Göğüs kafesimin rolü de büyükk.. karar vermek için en iyi ve en sağlıklı yol görüşmek sanırım..
Boyutunu nasıl istiyorum biliyo musunn.. Dekolte giyildiğinde fazla belli olmayan büyüklükden daha büyük,büyüklüüğünden ve sırtımı ağrıtacağından yakınacağım boyuttan daha küçük nasu anlattım ama .. ayy bilemiyorumm kii,doktorlara nasıl anlatıcaz bunuu,burda bile anlatamıyokenn.85 falann beni tatmin eder sanırım..
Ama boyutt çoook önemli gerçektenn,tamm istenilen gibi olmalıı,ne az küçük ne az büyükk,tam istenilenn gibii..yoksa kullanmaamm:dance:

fashıon_starrcım :) sanırım sen c cup ıstıyosun :):) gogus altı bedenın ne . kac cm ?

zayıfım benn,ölçmedim ama 75 bedenlerin kopçasıını en sıkıya takınca oluyo bana..
D cup da olablir bellkkiii :) dolgun olsun ama abartmıyım istiyorumm
:1rolleyes:

Çok sevindim canım :) Umarın herşey beklediğin gibi olur.. Sevgiler...

benimki büyüklük disinda net canim,5 kasimda koltukaltindan kasalti koyulacak,büyüklük icinde son bir görüsmem daha olacak belirlemek icin

Hayır canım,kas zarı altına konmuş bi protezin görüntüsünü bilmiyorum.. O yazıyı ben de okumuştum ama "Protez kas üstü plana göre daha iyi saklanmıştır ancak yinede hafifçe belli olur" sözüne ben pek takılmadım çünkü daha başka bir yazısında da kas zarı arası planın, kas altı planın protezi saklama özelliğini,kas üstü protezin de ağrısız olma özelliğini aldığından bahsetmişti.... Eğer kas zarı arası plan, kas altı ve kas üstü planın her ikisinin de avantajlarını içeriyorsa; kas altı plandan protezi iyi saklama özelliğini almıştır diye düşünüyorum ki,öyle olduğundan bahsediyordu yazılarında..

Mia ve BlackAngel Barış Bey'e ameliyat olmuşlardı.. İkisi de çok memnundu sonuçlardan..

kızlar bnmki kas üstü zar altı, damla protez 315 cc...belli olmuyo.. ancak sırt üstü yatarsanız kollarınızı ggeresen iz, gous ustundeki yag dokusu sağa sola yayıldından gousler sert oluyo..bu kas altındada oluo yani no problem :) onemli olan en doal sonucu, en acısız sekilde alabilmek :))
1 senei gecti aşırı memnunum :) eskiden hic yokken simdi 80 c den taşıyo bazen d cup takıyorum.
ölctügümde ise gouslerim 95 cm..

ivycan hoşgeldin :)
"kas üstü zar altı" dediğin kas zarı arası mı yoksa dual plan dedikleri yöntem mi? Hangi doktor yaptı ameliyatını?Barış Bey değil sanırım,olsa söylerdin..

Kizlar,

Şimdi geldim doktorlardan. Kafam çatlıyor valla, niye karşıya geçmeye üşendim çünkü ben epeyce uzakta oturuyorum...bir de benim veletler var...burdan bakarsan şehir merkezine inip gelmem bile bir büyük iş.
Herneyse Tuğrul Bey'le 1,5 saate yakın konuştuk arkadaşlar.Bitezkızı bana onun adını verdiğin için çok teşekkür ediyorum ben görüşmeden çok memnun kaldım ve ikna oldum. Benim göğüs dokum çok az o nedenle bana kesin kasaltı yaparlar diyordum ama Tuğrul bey hiç gerek yok sana kasüstü olur dedi. Meme ucum yetersiz olduğu için meme altı kesisi önerdi ve 240-260cc olur dedi. Hakkaten sütyenimin içine 280 cc koydu dana gibi oldu kizlar. Ben minyon yapılı bi insanım ille de büyük olsun diye tutturmanın bir manası yok çok yapay olacak, onun için bence boyutuna takılmayın doktora bırakın biraz. Ayrıca sedazyon olacağı için ne hastanede yatacağım ne de narkoz yiyeceğim. Bunlar hafife alınacak şeyler değil bence çok önemli. Çoğu doktorun ticari kaygılarla bu yöntemi gözardı ettiği hissine kapıldım. Yani kolayı varsa niye eziyet çekelim sizce mantıklı mı?

Günde sadece 1 ameliyat yapan ve o gününü tamamen hastasına adayan tek doktor da o.

Aret Bey 'de yaklaşımı güzel falan ama o kasaltı pürtüklü silikon önerdi klasik narkozla...yani %90 doktorun önereceği şekilde. O da meme altı kesisi yapıyor.

Ben Tuğrul beyde karar kıldım sanırım geriye sadece tarih saptamak kaldı. Bitezkızı özel mailin açık değil mümkünse senle özel yazışmak istiyorum bana mail veya msn atar mısın özelden.

Bu arada her 2 doktor da koltuk altı ve saline protez önermiyor o yöntem artık demode olmuş daha doğrusu mantığı kalmamış. Silikonun zararlı olabileceği tartışması esnasında saline gündeme gelmiş ama artık bir zararı olmadığı ve patlayıp yayılmadığı aşikar o nedenle tedavülden kalkıyor. Düşünenler bir daha düşünsün yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…