dulce sen sımdı barıs cakırla gorusmekten vaz mı gectın .. tugrul beyın ıstedıgı rakam bana cok yuksek geldı . ben bu kadarını bırıktırıne kadar canım cıktı daha fazla beklemek ıstemıyorum :)..
inşallah her sey istedıgın gıbı olur. bu arada forumda kas zarı yaptıran sadece roserock sanıyordum . onun ameliyatını prof osman latıfoglu yapmıstı gazı hastanesınde . kas zarı altıydı , ama damla protez degıl , yuvarlak protezdı ..
fashıon_starr barıs cakırdan coık etkılendım, onunla gorusmeden ameliyat olmamaya karar verdım .. ama bu zar ile ilgılı cekıncelerım var hala.. yanı bu zar nasıl bısey . asınır mı esner mı zamanla deforme olur mu vs vs , ka daha bı saglam gelıyo banasanırım doktor bunlarıen ıyı sekılde acıklayacktır..
baby20 nerelerdesın fotografını goremedık hala
kizlar kasaltinin diger bir avantaji da mamografi konusunda,kasüstüne konduguda yaniltici olabiliyor biliyorsunuz..
sevgili abcde...ben Barış Çakır'la görüşmeyi hiç düşünmedim, onu aylar önce gazetede okudum hatta ama yine de kas zarı altı yöntemi çok sık yapılan bir yöntem değil. Bu adam çok sık yapıyor o konuda herhalde ki el becerisi gelişmiştir ama yine de bilinen yöntemleri tercih ediyorum. Araştırmadım aslını istersen bu zar nedir, yırtılır mı ileride ne olur, yurtdışında yapılıyor mu...düşünecek olsam bunları kesin araştırırdım. Ben Fatih Dağdelen'i listeye almıştım ama dünden sonra görüşmeye gerek görmüyorum. Çünkü dediğim gibi %90'ı aynı şeyi söyleyecek biliyorum bana kas altı ve narkozla önerecek.
Evet Tuğrul beyin rakamı diğerlerine göre yüksek mesela Aret Bey herşey dahil nakit 4,500 ytl dedi. Ama bu bir kere olsun ve düzgün olsun bir daha da bıçak altına yatmamayım garantisi istiyorsan biraz daha fazla vermeyi göze alabilirsin belki. Malesef memnun kalmayıp birkaç sene sonra sorun yaşadığı için tekrar ameliyat olan bir sürü insan duydum bak işte bitezkızı anlatıp duruyor...Bu arada bankalar artık estetik kredisi bile veriyor, haberin var mı :)
o gunler de gelecek mı bu gunler bıtecek mi aslıselen:)
bu arada dulce tugrul beye yaptırmaya karar verdı canım
aslıselen senın orta profıl mıydı , yuksek profıl mıydı ? ben anladım ki henuz nasl bı gogsum olsun ıstedıgıme karar vermedım . ynaı orta profıl ustu kabarık duruyo mu bılmıyorum, dekolten nasıl duruyo mesela senın canım .?_???
abcde'cim Tuğrul Bey bana high profile önerdi abartı durmuyor demek ki, çünkü kendisi doğal görünümden yana abartıdan kaçan bir doktor. Boyutunu abartmayınca belki high profile abartı durmuyordur, benim herhalde 240-260 cc birşey olacak son kararımı ameliyat günü protezlere bakıp tekrar söylemeyi düşünüyorum doktora :) ama zaten doktor dedi ki ameliyata 5 farklı boyda protezle giriyormuş hangisi iyi durursa onu takıyormuş....
Bu kadar ayrıntıyla kafayı yememek en mantıklısı. Gidip birkaç doktorla görüşünce biraz daha kafan rahatlıyor. Bence sen de aklına yatan 3 doktor bul, gidip görüş çok daha rahat karar verirsin. Biz ne desek boş doktorlar hergün ameliyat yaptığı için hangisi nasıl duruyor en net onlar söyleyebiliyor....
Aslıselen'in dediği gibi inşallah darısı hepimizin başına, o günler gelecek biz de dekolte giyeceğiz :)
Ben 18 yaşımdan beri - yani tam 13 senedir - bunun hayaliyle yaşıyorum niye bu kadar bekledim bilmiyorum ama inşallah seninki daha kısa sürer canım.....
sizce kasalti ameliyati cok spor yapan kasli insanlar mi yoksa fazla spor yapmayan insanlar mi daha kolay atlatir? nasil soru ama :) ben bi mantik yürütemedim hani kasi gevsetiyorlar kesiyorlar fln ya,acaba ameliyata kadar spor yapsam sonrasi icin yarari olurmu diye düsünüyordum karar veremedim
bence buyuk olmamısalrdı aslıselen . gayet ıyıydıler, hatta ben daha daha buyuk ıstıyorum :) bu konuda buyukluk takıntım var sanırım :) o yuzden sana katılıyorum 300 cc den az olmama konusnda , ama su da var . mesela gogus altı olcusune gore de degsıyo olablır. seneın gogus altı oldun kac aslıselen ? ben cok zayıfım gogus altım 73 cm mesela , o yuzden doktor bana da dusuk bı cc soleyeblır
garip bı soru gercekten :)
o kadar cıns sorular uretıyorum kı bu konuda , ama bunu hıc dusunmemeıstım xxdenizxx ...:)
bence sen extra bıse yapma dicek doktor.. daha once sana attıgı maillerde teknıgınden vs bahsettı mı resım gosterdı mı xxdenizxx . eger oylesyse bana da atar mısın o mailleri :1hug:
bir de soylemeyı unutuyordum , barıs cakır kas altı ameliyat yapmadıgı ıcın bu sorunun onun gozunde bı onemı olmayabılır canım ..
asliselen ameliyattan sonra hic yüzmeyi denedin mi cnm bazi kisilerin uzun süre yüzemediklerini okudum ?
kızlar bakın su 250 cc yuksek profıl yazıyo . bence cok kucuk ama.
yanlış hatırlamıyorsam sende benim gibi tahta gibisin:)) yani bende tahta gibiydim. kapı duvar ...onun için high profil 300 cc de diret derim.büyük olur diye düşünme tam kıvamında oluyor.
abcd sence büyükmü olmuşlar.?
bu arada fasion star ve xx deniz fotolarımı bilgisayara aktarabilirsem sizede mail gönderirim.
kas altı ameliyatı olmuş biri olarak ameliyat sonrasında ve ileriki senelerde de kasları fazla çalıştırmamak gerek.. kas gelişirse proteze baskı yapıyor arkadaşlar. protez sıkıışında da şekil bozukluğu ortaya çıkıyor. kaslarınızı geliştirecek sporlardan uzak durun.. sözüm kas altı protez olanlara..
Aslıselencim ben de tam bu konuda sana bir özel mail attım acaba görmemiş olabilir misin? Rica etsem bir kontrol eder misin? Boyut için boy kilo göğüs çevresi kıyaslamak lazım önce. Geniş omuzlu uzun boylu biri ile minyon birinde aynı ölçü aynı görüntüyü vermiyordur diye düşünüyorum....benim içi biraz dolgulu sütyenimin içine 280 cc koyunca çok abartı büyük göründü gözüme. Pamela Anderson olmak değil benim niyetim... Senden cevap bekliyorum...sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?