Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkaaşlar yazdıklarınızı takip ediyorum bende. Ben ameliyat olalı yaklaşık 2 ay olucak. Ben ayrıklığına yada büyük oldu küçük oldu diye kafama takmıyorum. .benim asıl kafama taktığım yumuşak olmamaları. Benim kas altı takıldı silikonlarım. Ve hala istediğim gibi yumuşak değiller.
Bunlar böylemi kalıcak acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar. En fazla ne kadar yumuşar bunlar? Doğal meme gibi yumuşak olurmu ki bunlar?

Bitezkizi cok soru sordum bende sana ama...seninki çok değişik bir yöntem o nedenle takıldım. Tuğrul bey'in sekreteriyle de görüştüm bugün inşallah yakında kendisiyle de görüşücem.
Benim kesin kasaltı olacak acaba kasaltı yaptıran arkadaşının nerden girildi koltuk altı mı meme altı mı? Ve aynı şekilde o da 2 saat sonra evine dönebildi mi, ağrısı hiç olmadı mı?
vallahi eğer öyleyse şahane çünkü benim 2 küçük velet var, ne kadar çabuk eve dönersem o kadar iyi...kaydirigubbakcemile2

fashıon _starr neden vaz gectın kol altından ? barıs beyı dusndugun ıcın mı ? barış cakır ne kadar fiyat verıyo bılıyo musun ??

Canım..neden artık koltuk altı düşünmediğimi açıklayayım sana..Çok fazla araştırdım,hmen anlatmaya başlıorum.Estetik cerrahların en rahat çalıştıkları kesi göğüs altı kesisi,kesiyi göğüs altından yaptıkları zaman protezin yerleşeceği yeri daha rahat görüyorlarmış..Memenin iç dokusuyla ilgili bir işlem yapılmadığı için,süt kanallarının kötü etkilenmesi gibi bir risk tamamen ortadan kalkmış oluyormuş(göğüs ucu kesisine göre bir avantaj bu). Zor bir ihtimalde olsa koltuk altının lenf bezlerine etkisi olabiilir.
Koltuk altından vazgeçmemde etkili olan en önemli sebep,doktorların açıyı tam olarak göremiyor olmasıydı.. bu çok önemli,az da olsa protezlerin arasının ayrık kalma olasılığı var.Bu riskleri göze almak istemedim canım.. Koltuk altının iz kalmıyor avantajını taşıması bu riskleri taşımasının yanında bana pek avantaj gibi gelmedi cnm.. Şekli güzel olsun da..iz konusu zamanla hallolur diye düşünüyorum.

Barış Bey tüm masraflar dahil 5000 YTL dedi canım.. onun da küçük protez kullanıyor olması kafamda soru işareti bırakıyor..
Ama protez olarak da damlayı tercih ediorum sanırım :1closedeyes:
Bu kararları almak da baya bir gelişme dimi abcdecimhihoyyyt
Heyt be baya bi yol katetmişimm benn,eee sabahtan beri kalkmadan araştırdım sağdan soldan :):) damla protezle ilgili sorun olursa da cevaplarım cnm sanki ameliyat oldumm hehehhsırnaşık şey hemen hawaya girdim görüyo musunn..

canımmm koltuk altı için dediklerin doğruuu ama sana şunu sölemek istiorum senden benim gibi 20 yaşındasın ve inan bana göğsünden bir iz taşıjaksın ömrün boyunjaaa pek geçmijek her ameliyat izi kalır cnm benim bunu çook iyi düşün aynaya baktıkçaa ben çok fena olurdum iyki koltuk altı olmuşum diorum!!! ve şu ayrıklık konusuna gelinjeeee canımm o sadece koltuk altı için geçerli değil evet görüş alanı sınırlanıyor amaa göğsünün ayrıklığı kendi yapınla ilgili bir şey ! yanii şuanda göğsünün arasında ne kadar açıklık warsaaa silikon takılınjaa nerden koyarsa koysun okadar ayrıklık olucaktır sadece doktorlar yaklaştırabildiği kadar yaklaştırıyor bunu unutmaaa lütfen .... ve ben iyiki koltuk altından olmuşummmmmm :)))))))) izsiz izsiz :)

sevgili abcde cim biz türkiyede yaşıoruss dimi ?? :)) yani demek istedğim bu yöntemi ilk kez senden duydumm şimdii dünya kabul etmiş ama birincisiiiii çoooooook ama çoooook yeni bir yöntem ki kaldıkii ikincisi ve en önemlisi türkiyeye o yöntem gelijekteeeeee doktorlar bunu uygulamaya başlıjaktaaa işinde bu yöntemde iyi oljaktaa hohohoho 1 senesi wardır bu yöntem warsa eğer bizde yerleşmesi ... :)) benim düşünjem bu cnm
umarım para meselesini ayarlarsın ocağa kadar cnm :))

merhaba kizlar:) bi suredir forumdan uzaktim ama fashion_starrr'in mailiyle konuya geri dondum ve forumada bi goz gezdireyim dedim:) ameliyatimin ustunden alti ay gecti ve hala hersey yolunda sukurler olsun. forumda hala ayni konular tartisiliyor gordugum kadariyla gecmis mesajlarimda anlatabildigimce kendi fikirlerimi ifade etmeye calistim kas alti damla protezle ilgili on yargilar icin sevgili elf_ ve fashion_starrr'la msnde resimlerimi paylasma imkanimiz oldu ikiside sonucu begenip benimle hemfikir oldular:) hatta elf_ te fatih beyle gorusuyodu o siralar ve ayni doktora ameliyat oldu onu ziyarete gittigimde fistik gibiydi valla kaydirigubbakcemile3 kesi yerine gelince fashion_starrr cok cok guzel ve ayrintili sekilde izah etmis zaten o yuzden ekstra bisey soylemeye gerek yok. ivycan'in izlerini bende gordum yaz aylarinda ameliyat olmasi nedeniyle alerji oldugundan izleri olmasi gerekenden biraz daha kotu malesef alerji olmasi tamamen onun sanssizligi. estetik operasyonlarda estetik dikis yontemleri ve malzemeler kullanilir alti ay sonunda goguslerimin altinda 3-4 cm lik gozunuzu dogrudan orayi gormeye programlamadiginiz surece farkedemeyeceginiz ince bir cizgi var sırnaşık şey onemli olan sagliginiz her zaman bunu onde tumalisiniz..

Canımcım,göğüslerin arasının ayrık kalması göğüs yapısıyla alakalı bir durum evet.. Ama benim bahsettiğim ayrık kalma olayı göğüs yapımız dışında gelişen,koltuk altı kesisiyle oluşaBİLECEK(ama tabiyki bu her doktor ve hasta için farklı) oluşması bir ihtimal olan durum.. Ben bunu riske etmek istemedim yerimseniben
Şimdilerde kafamda bişiler oluştu ama ameliyatın ayrıntıları beni ikna edecek doktorun yeteneği,tecrübesi ve yapmak isteyeceği yöntemle de ilişkilisengözlerimebaksanab

arkadaşlar, ben de bu hafta perşembe cumaya randevularımı aldım inşallah Fatih Bey'le de Tuğrul Bey'le de görüşeceğim. Ben açıkçası bir sürü şey okudum ama bazı noktaları kafamda çok netleştiremedim. Mesela bana yuvarlak mı damla protez mi daha iyi durur , meme altı kesisine aklım yattı gibi ama doktor ne der, kaç cc ile doğal bir görünüm olur - ki ben 300'de ısrar edeceğim herhalde- Bunları 2 doktorla görüştüp fikirlerini aldıktan sonra netleştirmeye karar verdim. Aklıma yatan birisine de ameliyat randevusu alacağım artık gelişmelerden sizleri haberdar ederim.sevgiler...

fashion_starr son durumlar nedir sende canım:) gorustugun doktorlar oldu mu , daha arastrıyor musun yoksa..

bu arada loveyourlook sitesındekı resımlere bakıyor musun

Canım daha görüşme tarihi almadım,Barış Çakır ve Fatih Dağdelen'le görüşmek istiyorum.
İzmir'deyim,İstanbul'a hemen gitmem mümkün olmayabilir.. bekliyorum ben de :1rolleyes:
Şimdi bakmaya başladım o siteye ama ordaki görüntüler bizi yanıltabilirmiş gibi geliyor..
Türkiye'deki estetik cerrahların daha güzel işler çıkarttıklarını düşünüyorum.. Çünkü bana mail yoluyla gönderdikleri resimler o sitedekilerden çok daha güzell,bu yönden içimiz rahat olsun,sen de çok fazla bakıp kafanı karıştırma.. Biara ben abartmıştım,rüyalarıma bile girmeye başladı bu göğüs meselesi..öpüyorum canım :1hug:

evet bencede en çok kullanılan meme altı ve koltuk altı eğer iz kalmasın diosan koltuk altı derim ben .... biliorum sıkıldığını ama çok düşününje daha kötü oluyo insan bence çok okuma araştırma canım artık dokturunu belirle ve artık sadece onla konuş derim ztn ocağa çok war dimi boşwee kafanı boşalt şimdilik rahatla ...

karar senin hayırlısı olsun cnmm

Koltukaltindan olan herkese ayni seyi soruyorum :) Baby20 kolsuz giydigin zmn ameliyat oldugunu bilmeyen insanlar ameliyat izlerini farkediyorlar mi??
Söylenildigi gibi koltukalti ameliyatinin iyilesme süreci daha mi uzun sürüyor,daha mi agrili oluyor?Sen ameliyat olali kac gün oldu iyimisin kollarini rahat kullanabiliyormusun,islerini yardimsiz kendin yapabiliyormusun?? Cok sordum di mi :))cevaplarsan cok sevinirim simdiden tesekkürler..

slmmm xxdenizxx
ben ameliya olalı 24 gün oluyooo şuan gayet iyiyimmm çok minnacık ağrım oluoo bazen oda.... evet cnmm koltuk altı daha zor oluoo ama ilk 4-5 günden sonra rahatlıosun... 1. haftada daha iyi oluosun , 2.haftadaa araba kullanabiliosun ağrıların iije azalıoo, 3. haftamda şimdi gayet iyiyimm. ... 10 - 14 günden sonra kendi işini yapabiliosun hatta bu bazı insanlarda dha çabuk iyileşebiliyor ... ben geç iyileştimm çünküüü çook zayıf bir kızımm 20 yaşımdayımm ve pek yemek yemiorumm kendime iyi bakmıorumm o yüzden bünyem zayıf olduğu için zorluğunu dhaa çok çektimm.. ama diğer koltuk altından olanalr çook çabuk iyileşmişler :) şuan kollarım gayet rahat.... havalr çok sıcak biliosun ve inan hep askılı göğüs dekolteleri şeyler giydimmm hiç kimsede banaa aa koltuk altında bir iz war demediiii :)) iyice kaldırıppp kimsenin gözüne sokmassan belli olmuyorr ztn zmaanla iyije izi azalacakmışşş.... aklından bişi kaldıysan sorabilirsin :)

Kizlar su yabanci sitelerde saline dedikleri icinde su olan silikonlar mi cok okudum kafam karisti yine

evet canım saline dedıgı serum fızyolojık , yanı tuzlu su

slm abcde ve xzdenizxx ben burda yeniyimm buraya resim yüklemeyi bilmiorumm ama isterseniz msn adreslerinizi özelden atın ben ekliyim sizi sıra sıra bütün resimleri koyuyumm ? başka bi yol bilmiorum gösterebiljek uyarmı?

Bu forum neden duruldu böyylee.. Arkadaşlar nerdesinizzzz:sm_confused: cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…