Ben burayı tesadüfen keşfedip yeni üye oldum ve dün burdaki yazışmaları okudum. Ben hiç birşey bilmiyormuşum ya ne tefferuatlı işmiş bu
meme büyütme işi, şok oldum. Ben Kurban bayramı öncesi olmayı düşünüyorum çünkü 2 küçük oğlum var tatilde eşim evde olup bana destek olsun istiyorum. Şimdiden biraz araştırayım dedim , iyi ki başlamışım yani...çok kafam karıştı arkadaşlar ya şimdi ben size durumumu anlatayım siz bana azıcık akıl verin n'olur.
Benim göğüslerim ezelden beri tahta gibi hiç büyümediler yani 12 yaşındayken ne kadarsa hala öyle, nerdeyse sadece ucu var desem abartmış olmam. Göğüs dokusu bu kadar az olunca bazı kısıtlamalar oluyor anladığım kadarıyla. Kas üstü belli olabilir diye sanırım kas altı tercih ediliyor. Kas altı olunca da koltuk altından sadece su dolu jeller konuyor silikon değil. Ayrıca damla şeklinde de olamıyor. Doğru mu anlamışım?
Doktorlardan da Teoman Doğanın adı çok geçiyor sitesini de çok beğendim.Özellikle ona yaptıran biri benle deneyimini paylaşırsa çok sevinirim.Fiyatı nedir çok mu yüksek?
Her doktorun alışık olduğu bir stili var anlaşılan. Şimdi benim durumumda ben kendime uygun doktoru nasıl bulucam onu merak ediyorum. Birkaç doktor gezmek mi gerekiyor?
Onun dışında ben çok kararlıyım bu yaşıma kadar beklemiş olmam hata. O yüzden acısı filan umrumda değil ben artık yazın terden pişiren içi dolgulu sütyenlerimden, göğüs kısmı mutlaka kapalı kıyafetlerimden, beğendiğim iç çamaşırını ve bikiniyi asla alamamaktan bıktım usandım. Yaptıracam ondan sonra da alışverişe çıkıcam :lepi: