Geçmiş olsun canım.. Benim doktorumda Nebil beydi.. Gerçekten çok ilgili bir doktor.. Canım bişey sorucam, göğüslerinin arasında ayrıklık var mı ?
bence yap cnm.banada doktorum öyle dedi.benimkide kas altıydı ama kaydı.. bu arada göğüs haricinde kalça için de bi çözüm buldum:) silikon kalça..ihtiyacı olana tavsiye ederim..süper bi kalça yaptı bende.burada konusu diil ama konu açmak istemedim:) ben aldım süperler.heryerm yapma oldu ama olsun:)
merhaba xx deniz sana şunu söliyebilrimki kesinlikle 1 hafta sonra ameliyattan toplarsın ve 2 hafta sonundaa bence bebeğini kaldırabilrisin yatırabilrsin dikkatli olmak koşuluyla ... buarada allah bağışlasın :)
benim tek bi problemim wardıı ben çok zayıf bir kızım 48 kiloyum ve 20 yaşındayım o yüzden benim zordu yani bünyem zayıf olduğu için bence endişelenmenize gerek yok gibi...
sagol baby20
evet herkes işin başında bu tür sorunlarla karşılaşıyor haklısın. yarın doktorumla konuşucam hepsını. Özellikle şu iki göğüs arasındaki mesafeyi kafama takmış durumdayım. Çok olmasada çatalı seviyorum ben :) Neyse canım zaman göstericek
merhaba canım. ben de ameliyat olalı yarın tam 3 hafta olucak. baya yumuşadılar benimkiler hissizlik de azaldı. ameliyat olmadan önce doktoruma ilk söylediğim şey benim de lütfen göğüslerim demet akalın ınki gibi birbirine uzak durmasın idi. bende senin gibi arada sulkus seviyorum. buna rağmen çok yakın değiller elimle birbirine yaklaştırdığımda ancak biraz çatal oluyo. artık normal sütyen takçam günleri bekliyorum. benimki yuvarlak protez ve çok büyük değil 275cc acaba o yüzdenmi böyle bilmiyorum belki damla ve daha büyük olsa böyle olmazmıydı diye düşünüyorum :bbo:
Ben burayı tesadüfen keşfedip yeni üye oldum ve dün burdaki yazışmaları okudum. Ben hiç birşey bilmiyormuşum ya ne tefferuatlı işmiş bu meme büyütme işi, şok oldum. Ben Kurban bayramı öncesi olmayı düşünüyorum çünkü 2 küçük oğlum var tatilde eşim evde olup bana destek olsun istiyorum. Şimdiden biraz araştırayım dedim , iyi ki başlamışım yani...çok kafam karıştı arkadaşlar ya şimdi ben size durumumu anlatayım siz bana azıcık akıl verin n'olur.
Benim göğüslerim ezelden beri tahta gibi hiç büyümediler yani 12 yaşındayken ne kadarsa hala öyle, nerdeyse sadece ucu var desem abartmış olmam. Göğüs dokusu bu kadar az olunca bazı kısıtlamalar oluyor anladığım kadarıyla. Kas üstü belli olabilir diye sanırım kas altı tercih ediliyor. Kas altı olunca da koltuk altından sadece su dolu jeller konuyor silikon değil. Ayrıca damla şeklinde de olamıyor. Doğru mu anlamışım?
Doktorlardan da Teoman Doğanın adı çok geçiyor sitesini de çok beğendim.Özellikle ona yaptıran biri benle deneyimini paylaşırsa çok sevinirim.Fiyatı nedir çok mu yüksek?
Her doktorun alışık olduğu bir stili var anlaşılan. Şimdi benim durumumda ben kendime uygun doktoru nasıl bulucam onu merak ediyorum. Birkaç doktor gezmek mi gerekiyor?
Onun dışında ben çok kararlıyım bu yaşıma kadar beklemiş olmam hata. O yüzden acısı filan umrumda değil ben artık yazın terden pişiren içi dolgulu sütyenlerimden, göğüs kısmı mutlaka kapalı kıyafetlerimden, beğendiğim iç çamaşırını ve bikiniyi asla alamamaktan bıktım usandım. Yaptıracam ondan sonra da alışverişe çıkıcam :lepi:
,merhaba ela ela ... benim şuan göğsümün arasında evet biraz ayrıklık war !! ama sana şunu sormak isterim bende twde bir sürü manken görüoruss dimi silikon taktırmışş kaç tanesi dekolte giydiği zmn göğüsleri birbirine çook yakın duruyoo ve çizgi olşuyo arasında ??? pek çoğunda göremedim belki bunun rajonu böyledir cnm sen ne dersin ??? bide bence 1 ay sonra fln sporcu sütyeninden kurtulduktan sonra normal sütyenle yumuşamaya başlıyınca birass daha yaklaşabilir belki birbirine pekii noldu senin ayrık mı cnm ?
Baby20 merhabaa :) göğüs büüyütme ameliyatı yaptrmayı düşünüyorumm.. ben de 20 yaşında ve 48 kiloyumm,zayıfım:lepi: 300cc protez koyulmuş,nasıl doğal duruyor mu,dekolte giydiğinde çok mu yapay duruyor,hoş bi görüntü oluşuyo mu yani yuvarlak protezden memnun musun? Boya,kiloya ve göğüs kafesine göre karar veriliyormuş cc büyüklüğüne,senin boyun kaç :roflol:yaa kusura bakma çokk soru soru sorduum,ama napimm merak ediorum çokk,Nebil Bey genelde serum fizyolojik koyuyor,seninki de serum fizyolojik miydii :teytey:
,
İlk başlardaki kadar ayrık değil canım.. Yumuşamayla birlikte biraz daha yaklaştılar.. Ama tam istediğim gibi değiller.. Yorumunda haklısın sanırım, protezli olan çoğu kişinin ki ayrık duruyor .. Meme dokusunun yetersiz olmasından kaynaklanıyor bu da işte
merhaba canım. ben de ameliyat olalı yarın tam 3 hafta olucak. baya yumuşadılar benimkiler hissizlik de azaldı. ameliyat olmadan önce doktoruma ilk söylediğim şey benim de lütfen göğüslerim demet akalın ınki gibi birbirine uzak durmasın idi. bende senin gibi arada sulkus seviyorum. buna rağmen çok yakın değiller elimle birbirine yaklaştırdığımda ancak biraz çatal oluyo. artık normal sütyen takçam günleri bekliyorum. benimki yuvarlak protez ve çok büyük değil 275cc acaba o yüzdenmi böyle bilmiyorum belki damla ve daha büyük olsa böyle olmazmıydı diye düşünüyorum :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?