Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhabalar.bu ayın sonunda gögüs ameliyatı oluyorum nihayet.30 yasındayım 2cocuk emzirdim toplam 4 yıl....gögüslerimde sarkma yok ama içi bosalmıs gibi. bu beni cok üzüyordu ve nihayet kocamı ikna ettim ama bu konuda bilgisizim .bana yardım edermisiniz?mesela benim durumumdaki birine ne yapılır,en iyi yöntem hangisi,ve ekime kadar bütün hersey bitmiş olurmu?yardımınız için şimdiden tesekkürler....

merhaba xx deniz sana şunu söliyebilrimki kesinlikle 1 hafta sonra ameliyattan toplarsın ve 2 hafta sonundaa bence bebeğini kaldırabilrisin yatırabilrsin dikkatli olmak koşuluyla ... buarada allah bağışlasın :)
benim tek bi problemim wardıı ben çok zayıf bir kızım 48 kiloyum ve 20 yaşındayım o yüzden benim zordu yani bünyem zayıf olduğu için bence endişelenmenize gerek yok gibi...

merhaba ela ela ... benim şuan göğsümün arasında evet biraz ayrıklık war !! ama sana şunu sormak isterim bende twde bir sürü manken görüoruss dimi silikon taktırmışş kaç tanesi dekolte giydiği zmn göğüsleri birbirine çook yakın duruyoo ve çizgi olşuyo arasında ??? pek çoğunda göremedim belki bunun rajonu böyledir cnm sen ne dersin ??? bide bence 1 ay sonra fln sporcu sütyeninden kurtulduktan sonra normal sütyenle yumuşamaya başlıyınca birass daha yaklaşabilir belki birbirine pekii noldu senin ayrık mı cnm ?

slm SİBELİTAA!
cnmm daha dur biii 5 gün olmuşş ameliyat olalııı tabikide taş warmışşş gibi hissedeceksin 3 gün daha sabret kendini daha iyi hissetmeye başlıjaksın! ve bide şöle düşün benim içinde zor bianda göğsüm oluoo bi ağırlık yapıooo eğilinje bi garip duygu fln filan.... bunlar bence normal yani zmnla alışılır bence... inan şuan 2.haftamdayım çok hafif ağrım war ve göğüslerimde hissizlik ayrıca sert ve bunlar normal herkese olan şeylermiş..... sertil 1 aya kalmadan ya da 1 aydan sonra iije yumuşamaya başlıjakmışş doktorum öle dedi....

Geçmiş olsun canım.. Benim doktorumda Nebil beydi.. Gerçekten çok ilgili bir doktor.. Canım bişey sorucam, göğüslerinin arasında ayrıklık var mı ?

cnmm sana nasıl anlatsam bilmiorumm ama şuaniki göğsümün arasına işaret ve orta parmağım ikisi beraber tuttuğumda iki göğsün arasını buluyor hemen hemen...

merhaba deathlesso1 :) ikimizde nebil beye olmuşuz ameliyatı ve anladığımm kadarıyla sen gayet memnunsun resimlerini hep dobra dobra koymuşsun herkes öle dio hoş ben yeniyimm göremedim ama :) bende şimdilik memnunumm nebil beyden :)
sana bişi sormak istiorum şuan 2.haftamdayım göğsüm tahmin edersinki sert ve göğüs ucum ve göğsümde hissizlik war... bu hissizlik 1 aysonra geçer dedi doktorum sende ne zmn geçmişti bunlar ??? birde nebil bey banada masaj önermedi kas altıya .... sütyenimide sadece geceleri çıkarıyorum o zmn kayma olmaz sanırım demi ??
SANAA ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN CEVABIN İÇİN SAĞOL :))

Baby20 merhabaa :) göğüs büüyütme ameliyatı yaptrmayı düşünüyorumm.. ben de 20 yaşında ve 48 kiloyumm,zayıfım:lepi: 300cc protez koyulmuş,nasıl doğal duruyor mu,dekolte giydiğinde çok mu yapay duruyor,hoş bi görüntü oluşuyo mu yani yuvarlak protezden memnun musun? Boya,kiloya ve göğüs kafesine göre karar veriliyormuş cc büyüklüğüne,senin boyun kaç :roflol:yaa kusura bakma çokk soru soru sorduum,ama napimm merak ediorum çokk,Nebil Bey genelde serum fizyolojik koyuyor,seninki de serum fizyolojik miydii :teytey:

sagol baby20

evet herkes işin başında bu tür sorunlarla karşılaşıyor haklısın. yarın doktorumla konuşucam hepsını. Özellikle şu iki göğüs arasındaki mesafeyi kafama takmış durumdayım. Çok olmasada çatalı seviyorum ben :) Neyse canım zaman göstericek

merhaba canım. ben de ameliyat olalı yarın tam 3 hafta olucak. baya yumuşadılar benimkiler hissizlik de azaldı. ameliyat olmadan önce doktoruma ilk söylediğim şey benim de lütfen göğüslerim demet akalın ınki gibi birbirine uzak durmasın idi. bende senin gibi arada sulkus seviyorum. buna rağmen çok yakın değiller elimle birbirine yaklaştırdığımda ancak biraz çatal oluyo. artık normal sütyen takçam günleri bekliyorum. benimki yuvarlak protez ve çok büyük değil 275cc acaba o yüzdenmi böyle bilmiyorum belki damla ve daha büyük olsa böyle olmazmıydı diye düşünüyorum :bbo:

Ben burayı tesadüfen keşfedip yeni üye oldum ve dün burdaki yazışmaları okudum. Ben hiç birşey bilmiyormuşum ya ne tefferuatlı işmiş bu meme büyütme işi, şok oldum. Ben Kurban bayramı öncesi olmayı düşünüyorum çünkü 2 küçük oğlum var tatilde eşim evde olup bana destek olsun istiyorum. Şimdiden biraz araştırayım dedim , iyi ki başlamışım yani...çok kafam karıştı arkadaşlar ya şimdi ben size durumumu anlatayım siz bana azıcık akıl verin n'olur.

Benim göğüslerim ezelden beri tahta gibi hiç büyümediler yani 12 yaşındayken ne kadarsa hala öyle, nerdeyse sadece ucu var desem abartmış olmam. Göğüs dokusu bu kadar az olunca bazı kısıtlamalar oluyor anladığım kadarıyla. Kas üstü belli olabilir diye sanırım kas altı tercih ediliyor. Kas altı olunca da koltuk altından sadece su dolu jeller konuyor silikon değil. Ayrıca damla şeklinde de olamıyor. Doğru mu anlamışım?

Doktorlardan da Teoman Doğanın adı çok geçiyor sitesini de çok beğendim.Özellikle ona yaptıran biri benle deneyimini paylaşırsa çok sevinirim.Fiyatı nedir çok mu yüksek?
Her doktorun alışık olduğu bir stili var anlaşılan. Şimdi benim durumumda ben kendime uygun doktoru nasıl bulucam onu merak ediyorum. Birkaç doktor gezmek mi gerekiyor?

Onun dışında ben çok kararlıyım bu yaşıma kadar beklemiş olmam hata. O yüzden acısı filan umrumda değil ben artık yazın terden pişiren içi dolgulu sütyenlerimden, göğüs kısmı mutlaka kapalı kıyafetlerimden, beğendiğim iç çamaşırını ve bikiniyi asla alamamaktan bıktım usandım. Yaptıracam ondan sonra da alışverişe çıkıcam :lepi:

heheh demet akalın bu yazdıklarımızı okursa biraz üzülür galiba :jeyyar: neyse bana damla silikon ve 330 cc konuldu. Bugün doktorla konuştuktan sonra daha fazla yorum yapabilirim.
Gerekirse tekrar yerleştiriversin :uhm:

benim göğüslerimde tahta gibi dümdüzdü.dediğin ibi 12 13 yaşından beri nasılsa öyleler.sürekli destekli sütyen giymekten gına gelmişti.bikini yada mayo giyemezdim..o kadar yani düşün..>:) temmuz 15 te ameliyat oldum.. benim doktorum 300 cc kas altı protez önerdi.bu kadar küçük göğüslü hanımlara en az 300 cc protez lazım.ilk başta çok iddalı göğüs gibi geliyor ama şişler indikten sonra tam formunda oluyor.Şu an 85 beden çamaşır giiyorum..

aynı bu şekilde tahta gibi göğüsleri olan ve ameliyatta 200 cc protez kullanan bi arkadaşım var ..beklediği gibi olmadı.küçük durdu yani.kas altı na konulan protezler kapsül kontaktürü nü en aza indirir.genellikle doktorlar kas altını tercih ediyor.ancak koltukaltından jel protez konulamıyor .tuzlu su protezleri kullanılıyor.birde kas altı daha zor iyileşiyor. hissizlik daha uzun sürüyor. ama bence tüm acılara değer.dantelli sütyen takmaya başladım bile..

bence sorunu olan herkes bu ameliyatı olmalı.insan kendini iyi ötesi hissediyor...

tecrübelerime dayanarak sana kas altı öneririm .ve en az 300 cc de doktoruna diret derim.sevgiler.

,
İlk başlardaki kadar ayrık değil canım.. Yumuşamayla birlikte biraz daha yaklaştılar.. Ama tam istediğim gibi değiller.. Yorumunda haklısın sanırım, protezli olan çoğu kişinin ki ayrık duruyor .. Meme dokusunun yetersiz olmasından kaynaklanıyor bu da işte

aslıselencim çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgilere...Sen yaptıralı henüz 1 ay oluyo ve çok memnun olduğunu anlıyorum yazdıklarından... güle güle kullan yeni memişleri darısı başıma inşallah yarebbim :)
sakıncası yoksa doktorunun adı, hangi hastanede kaldın ve yaklaşık bu işin maliyeti için ne bütçe ayırmalı onun da bilgisini verebilirsen çok sevinicem....öpüyorum

Bu ayrık durma meselesine gelince..ben de hazetmiyorum o durumdan aslında biraz çatal dekolte giyince çok hoş duruyor ama hiç umutlanmıyorum yani öyle bir beklentim yok açıkçası. Genelde kimler estetik oluyor, göğüs dokusu az olanlar...ne kadar desteklersen destekle sonradan birbirine yanaşmıyor o nedenle bence. Amaan boşverin ya bomba gibi göğüs oldu mu ona bakın siz valla ya imkan olmasaydı tahta gibi göğüsle dolaşacak mıydınız...ben böyle bakıyorum olaya 80 sütyen takabileyim gerisi çok önemli diil...

merhaba :) ne demek istediğini sorabilirsin ... sana şunu söyliyebilirimkiii ilk dışarı çıktığımdaaa her erkekten maşşaalllahhhh maşallahhh lafını duydumm kimse gözlerini göğsümden ayıramadı :))) bence gayet doğal gözüküyolar 300 cc bana gittii sanırımm teyzem kuzenimde öle düşünüyor boyum 1,67 civarında! evet aynen dediğin gibi boy kilo ve göğüs kafesine göre karar verio doktor benim göğüs kafesim küçüktüü seninde sanırım öledir ben nebil beye bana olabilcek en büyüğünü yapın dedim oda bunu yaptımm şimdilik memnunum cnm yuvARLAk daha iyi diyebilirmm ztn kas altına konduktan sonra damla modelin bi anlamı kalmıyooo ve kayma dönme yapabilio iyi yerleştirilmezse ... ama kas altı için ideal olan yuvarlak kas üstü için damla daa iyi... benimki serum fizyolojik değildi olmaması daha iyi bence... çünkü serum fizyolojik vücutla uyumlu olduğu için azalabiliyoo yani tam anlatamadım özür ama olmaması daha iyiymiş öle dedi diğer doktorlarda...

anladımm canım ama bence ztn bi göğüs dik duruyosa yani birbirine çok yakın olamaz gibi...!! çünkü ne biliym genelde arada çatal oluşan kişlerin göğsü hafif sarkık büyük gibi .... evet sanırım silikon böle oluo ve dediğine katlıorumm meme dokusunun az olmasından kaynaklanıyor ama olsun hiç olmamasından iyi gibi dimi eski halini bi düşünsene ?? benimkiinde çatal oluşmasada olsun :) önceden herkes yüzümün güzelliğine bakardı şimdi hafif ayrıkta olsa dekolte giyinje herkess göğsüme bakar oldu :)))

slmm öncelikle tek demet akalınınki ayrı değil %95 öyle genelde silikon taktıranların :))
ama bencee çookta kötü durmuyoo hanii ne biliym bütün erkekler demet akalına ayrıkta olsa bakıolar sonuçta :) sana şunu söylieyebilirmki bence doktorun senin için en iyisini olabilecek şeyi seçmiştir !! boyuna kilona göğüs kafesine meme dokuna kaslarına göre karar wermiştir... damla kas altına olunja yuvarlakla aynı gibi oluo! kas üstünde damla daha doğal bir görünüm verio ! ama kas üstü damla yada altı kayabilir damla modeli ve ilerde mamografide kas üstü olması pekte iyi değil cnm o yüzden çok üzülmeyelim bence niye çatal olmuo arası diye benimde olmuoo şuan 2. haftadyım ama... sen bana dekolte giydiğinde insanların dikkatini çekiomusun onu söle ??? :))))) çekiosan tamam işte ! )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…