hayırdır , kotu bı durum yoktur inşallah saglıgında..
hayır canım çok şükür çok iyiyim ama işte merak ediyorum karşılaştırma yapıcam.:1rolleyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır , kotu bı durum yoktur inşallah saglıgında..
pamukcum özel mesaj alımı açık bende istediğini sorabilirsin canım
off nekadar pahalıı(
cemal aytemizdi dr.um kendisi ank. gata emeklisi fakat şu istanbula yerleşmiş sanırım ben ameliyat olalı 4 sene oldu tavsiye ediyorum kesinlikle çok başarılı ve kolay bi ameliyattı kesinlikleaysegul ,senın doktorun kımdı ? ve tavsıye edıyor musun .. forumda kararasamasında olan arkadaslr var ben de dahıl . yardımcı olursan sevınırım ..
of artık cok sıklıldım mademoiselle.. bu durum cok sıkıcı her gun buna karr veröeye calısmak , ameliyat olacagın gunu beklemek , ve bunun ne zaman olacagını bılememek cok sıkcıı (
Herkese merhaba!
Yeni üye oldum arkadaşlar, aslında yazılanları uzun zamandır takip ediyorum..ama ciddi olarak bu ameliyatı düşünmeye başladığım için görüşlerimizi paylaşmanın uygun olacağını düşündüm...
Arkadaşlar! gördüğüm kadarıyla genellikle endişelendiğimiz konular ortak, herkesin kaygıları aynı noktalarda yoğunlaşıyor: doğru doktor, doğru yöntem ve bu ameliyata gerçekten ihtiyaç duyup duymadığımız...kendi adıma söyleyebilim ki gerçekten karar verilmesi zor bir ameliyat...bunu 2 ay önce ameliyat gününe kadar kararlaştırdığı halde vazgeçen birisi olarak söylüyorum..
Ben İstanbul'da Prof. Sıdıka Kurul ile görüşmüştüm, ancak incelediğim kadarı ile buradaki doktorların arasında geçmiyor... ben özellikle bayan doktoru tercih ettiğim için araştırmalarımı buna göre yapmıştım...bir de Eser Mık Aydoğdu'nun adı geçiyor bayan doktor olarak galiba...böyle bir tercihi olan ve bu konuda araştırma yapan arkadaşlar var mı? bana önerebileceğiniz bayan doktor varsa çok memnun olucam...
Şimdiden teşekkürler...
sen neden vazgecmistin canim?[/QUOTE
Canım! Ben fiyatı yüksek buldum, 5.5 milyara ulaşıyordu, hem de ailemi ikna edemedim...
Buradaki arkadaşlardan hem çok memnun olup hem de 3- 3.5 milyara yaptıranları görünce insan gerçekten tereddüte düşüyor. Acaba doğru doktoru bulamadım mı diye... Ama dediğim gibi benim amacım bayan doktora ameliyat olmak...bu da seçeneklerimi azaltıyor maalesef...
anestezıden baska bi sakıncam yok canım .. inşallah bı sıkntı çıkmaz ...
bu operasyonu gercekten cok ıstıyorum ve cok ıhtıycaım var ..psiklojık olarak cok hazırladım kendımı buna. artık olmazsa cok uzulurum , gercekten cok uzulurum
bıraz daha beklememin sebebı maddı sebepler.o kadar parayı su an denklestıremıyorum
ailemin nasl tepkı verecegını de bılmıyorum ... anneme bıraz bahsettım ama yıne de ıstemıyor. babam sa kesınlıkle karsı cıkacaktır.nişanlım da istemıyor , bıcak altına yatmamı ıstemıyor.. ama onemlı olan benım ıstemem ..bunun nasıl bısey oldugunu anlayamazlar ki onlar. bunu anlamak ıcın kadın olmak lazım.. ..
hangı doktorlarla gorusecegım konusuna gelınce , su an aklımda nebil bozdogan ve ferruh bingül var .. en hayrlı doktor en hayrlı yontem ve en hayrlı zaman ne zman ise o zaman olsun inşallah , ama 4-5 ay ıcınde olursa daha mutlu olurum . bu asama cok sıkcı gercekten
anestezıden baska bi sakıncam yok canım .. inşallah bı sıkntı çıkmaz ...
bu operasyonu gercekten cok ıstıyorum ve cok ıhtıycaım var ..psiklojık olarak cok hazırladım kendımı buna. artık olmazsa cok uzulurum , gercekten cok uzulurum
bıraz daha beklememin sebebı maddı sebepler.o kadar parayı su an denklestıremıyorum
ailemin nasl tepkı verecegını de bılmıyorum ... anneme bıraz bahsettım ama yıne de ıstemıyor. babam sa kesınlıkle karsı cıkacaktır.nişanlım da istemıyor , bıcak altına yatmamı ıstemıyor.. ama onemlı olan benım ıstemem ..bunun nasıl bısey oldugunu anlayamazlar ki onlar. bunu anlamak ıcın kadın olmak lazım.. ..
hangı doktorlarla gorusecegım konusuna gelınce , su an aklımda nebil bozdogan ve ferruh bingül var .. en hayrlı doktor en hayrlı yontem ve en hayrlı zaman ne zman ise o zaman olsun inşallah , ama 4-5 ay ıcınde olursa daha mutlu olurum . bu asama cok sıkcı gercekten
canım!canım ben de aynı senin gibiydim. ne ailem ne eşim herkes karşı çıkıyordu. ben de artık umudumu kaybetmiştim yaptırmam heralde diyordum.sonra birdenbire Allah nasip ederse hemen oluveriyor ve gerçekten iyiki yaptırdım diyorsun. annemin hala haberi yok ona söylemedim ve zaten maddi olarak desteğe ihtiyacın yoksa çok da kimseye söylemene gerek yok bu durumu. ama yine de bu konuda destek olan biri olsun mutlaka yanında çünkü buna biraz ihtiyacın oluyor. doğal bir büyüklük istiyorsan zaten belli bile olmuyor silikon taktırdığın ben de en çok bu durumdan korkuyordu herkesin farketmesinden. fazla detaylara takılma, için rahat olsun yeter. umarım en kısa zamanda isteğine kavuşursun.
bu arada benim doktorum bize taksitli ödeme imkanı sağladı. istersen onla da görüşebilirsin. genelde bu tur ameliyatlarda nakit odeniyor ve taksit yapan çok yok diye biliyorum, bilgin olsun
canım!sen neden vazgecmistin canim?
canım!
senin doktorun kimdi?
bir de istanbul'da üniversite ya da devlet hastanesinde bu ameliyatı olan var mı, biliyor musunuz arkadaşlar?
canım:)))canım ve ünlem, anlasılan bu kelimeyi pek sevmiorsun ok sana demeyiz.:)
benim doktorum prof. dr. ismail ermiş. nette aratırsan bulursun bilgilerini. bildiğim kadarıyla ünv yada devlet yapmıor bu ameliyatı ismail ermiş istanbul üniv de öğr.gör. ama onun yaptığı kolaylık şöyle oluyo pahalı bir hastane yerine nispeten daha uygun bir hastanede yapıor ameliyatı ve fiyat da biraz düşük oluor dolayısıyla.
daha önce yazmıştım, farkettin mi bilmiyorum ama...bir de benim bayan doktor takıntım var((ben bilhassa kendimden küçük insanların bana o şekilde hitabından hiç hoşlanmam.. sen de sevmiyorsun zannettim ama ok sorun yokmuş
yani bilmiyorum biz pek pazarlık yapmadık bize 4 bucuka yaptı ama sanki pazarlık yapılabilirdi. çünkü çok yoğun ve buna rağmen sözleşme filan hiç yapmadan taksit yapıyor.