Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

dulce cim sana katılıyorum!! çatal oluşması güsel tabii ama olsun önemli olan bomba gibi oldumu dikkat çekiomu tamam işte mutlu olalım dimi ? :)

sevgili bitezkizi, bu tuğrul turan narkozsuz ve acısız ve bu kadar çabuk nasıl yapabiliyor bu işi ben anlamadım? Hiç duymamıştım daha önce...internette aradım taradım kendi sitesi falan da yok galiba.
gerçekten bu kadar basitse neden bunca insan o kadar acı çekiyor diğer doktorlar neden bu yöntemi uygulamııyor...adam devrim yapmıştır bu konuda bence.Nasıl ulaşıp bilgi alabilirim ben bu doktordan? İnternette telefon filan bulamadım da....

slmmm... evet gayet doğru anlamışsınız ben koltuk altı oldum en çok geç iyileşen bu yöntem ama sonucunu düşünüje en doğrusu olduğunu anlıosunuz sonuçta göğsünüzde iz kalmaması gerçekten çook önemli bişi bunu göz önüne alın lütfen.... kas altı olması mamagrofi çekimindede daha iyi ve kas üstü yaptırmıjaksanız damla modelin bir anlamı yok! ankarada olujaksanız op dr Nebil bozdağanı önerebilirm en azından bir gidin konuşun... fiyatlar her zman her yerde 4-5 milyar arası değişir... size güven duygusu veren doktora yaptırın bence... benim fikrim bukadar... kolay gelsin :)

arkadaşlar bu ayrıklık meselesi kafama takılmıştı Doktorla uzun uzun konustum ve hatta gerekiyorsa
açın tekrar yerleştirin dedim:) acı çekmişsem buna deymeli. Kendisi gerek yok dedi hatta cok yaklaşmasınlar diye sana sütyen bile tavsiye etmedim dedi. Neyse benim için büyüklüğünden çok şekli önemli. Ayrıca deniz seki ve seray severin göğüsleri de silikon ve gayet de bitişikler :) Siz ne dersiniz

cnm senin şuan çokmu ayrık ki ? evet onlarınki bitişik ama şöle bi durum war bence onların ztn meme dokusu öncedende fazlaydı ve deniz seki çok kilolu buda bir etken olmalı diye düşünüyorum .. bir de doktorundamı çok bitişik olmasın mı dedi sana öle daaha mı iyiymiş onu anlıyamadım ? :)

sevgili bitezkızı bencede doğal güzel görünmesi çatal olmasından önemli bende ztn öle düşünüyorum ve sana katılıyorum

ayarlardan bişeyler yaptım ama oldu mu bilmiyorum bitezkizi. Ay mutlaka konuşmam lazım senle. Bu Tuğrul beye gitmem gerek görüşmeye. Tekrar bakabilir misin zahmet olmazsa belki şimdi özelime mail atabilirsin. Gene olmadıysa profilimi özel maile nerden açıyorum söyler misin please....

Bu iş bu kadar zahmetsiz olacaksa bayramı falan beklemem anında yaptırırım valla...sayende hemen güzel memelere kavuşabilirim ya :))

onlarin protezleri de bence cok büyük,bir de gögsünüzün ameliyat önceki sekli de önemli doktorla görüstügümde ben de ayrik olmasin bir de gögüs uclari karsiya baksin saga sola degil demistim ama sanirim benimki dogustan öyle oldugu icin öyle bir durum olabilirmis istedigim gibi olmasi icin gögüsucundan kesip düzeltme yapilmasi gerekiyormus o zamanda cok iz kalir dedi
Protezler gögüsucuna göre ayarlanarak yerlestirildigi icin gögsünüz önceden ayriksa ameliyat sonrasi da fazla yaklasmiyor anladigim kadariyla

Doktor bana endişelenme daha üstünden 5 gün geçmiş dedi. Bir de süyten kullanmamı istemedi çok çok bitişmesinler diye. Normal hallerine döndüklerinde onlar da yakınlaşıcaklarmış. :CüvCüv: Neyse 1 ayın sonunda görücez neler olup bittiğini. Bu arada benimkiler çok ayrıl değiller ama hayallerimdeki gibi de değiller. Eğer vakit nakit ve enerji tüketmissem istediğim gibi olmalı diye düşünüyorum sonunda. Anlayacağınız doktoru baya sıkıştırdım yerimseniben

Ben doktora gerekirse açıp düzeltin bile dedim sırnaşık şey Bana 330 cc konuldu, biraz büyük olsunlar dedim.Bu arada senin ameliyatının üzerinden ne kadar bir süre geçti ve şimdi nasıllar

canım ameliyatımı Aret Çerçi Özkan yaptı incirli hastanesinde oldum. 4000 ytl . herşey dahil.

bana da aynı şeyi söylemişti doktorum. protezi takarken göğus ucunu merkez kabul edip ona göre ortalı ve doğal olacak şekilde yerleştiriyorlarmış. yani göğüslerinizin normalde yapısı birbirine yakınsa yine yakın uzaksa uzak oluyor anladığım kadariyla.a.s

aret cerci özkan bey evime cok yakın oldugu icin gitmeyi düsündügüm bir doktor.tavsiye eden varmııı?sanırım burada ona ameliyat olan varr.kızlarrr hu huuu??

sevgili abcde evet benimki pürtüklü jel silikon protezi oldu... ben bir biyoloğum ve açıkçası serum fizyolojik olmasını bende istemedim bunu anlatmam zor biraz ama bir dezavantajını söyliyebilrimkii serum fizyolojik ilerdee su sesi gibi ses çıkartabiliyor bu yüzden de ondan vazgeçmiştim ztn ben silikon istiyordum bence daha güsel oluyolar :) canım buarada anesteziden korkuyomusun sen ?? aaa aaa hiç korkmana gerek yok canım inan bana :)) mışıl mışıl uyuyosun güselje kalkıosun 2 saat sonra :) en geç 4 gün veya 1 haftya(insan vüzut yapısına göre kimi 2 günde kimi 4 günde atıo cnm ) kalmadanda vücudundan atıosun hiç problem kalmıo :))

Son düzenleme:

canım şuanda 17. günümdeyim ve yumuşamaya başladılar sanırım birascık daha yakınlaşabilirler .. gün geçtikçe daha çok için ısınjak yeni göğüslerine görüjeksin :)))

İnşallah bitanem.. İnşallah hiçbirşey olmucak.. Ve fıstık gibi olucaksın.. Ameliyat anını değil sonrasını düşün bence, çok istediğin şey gerçek olucak.. Ve pozitif ol biraz, neden tüm aksilikler seni bulsun ki!!! Olumlu düşünüp evrene olumlu sinyaller yolla ki, herşey yolunda gitsin.. Dua edicem senin için tatlım..

aret cerci özkan bey evime cok yakın oldugu icin gitmeyi düsündügüm bir doktor.tavsiye eden varmııı?sanırım burada ona ameliyat olan varr.kızlarrr hu huuu??

evet aret beye ameliyat oldum 1 ay önce . çok memnunum göğüslerim çok güxzel oldu..tavsiye ederim arkadaşlar herkese .çok ilgili bi doktordur kendileri...ameliyatı incirli hastanesinde yaPıyor. Doktor bir konuda daha uzman oda . göğüs kanseriden dolayı göğsü tamamen alınan hastalara meme ucu dahil yeni bir meme yapıyor.işinin ehli ermeni bir doktor..

ben bir tanıdık vasıtasıyla gittiğim için indirim yaptı . fiyatı indirgemek adına gitmek isteyen arkadaşlarla görüşebiliriz.

Son düzenleme:
fashıon_starr bak nebıl bey de kol altından jel protez yapıyomus secenegın arttı canım :)

sevgili abcde lütfen anestezden korkma canım Allahı izniyle hiç bir şey olmıjak biras rahat ol tamam mı lütfen ... benim doktorumda nebil beydi ve evet jel silikon protez koydu ztn bencede en iyisi o çünkü serum fizyolojik okadar iyi sonuç vermio ve ilerde su sesi gibi çalkalama sesi duyulabiliyor bunu aklında bulundur..... anestezidende lütfen korkma bak ol bi ameliyatı çık sağlıcakla aman diceksin bunun içinmi korktum ben :)) aynı zmnda çok haklsıın kaderin önüne geçilmes ve olacağı varsa heryerde olabilir ... Allak korusun cnm öle düşünme bişi olmıjak inşallah bence bi nebil beyle görüş kış gelmedende ol derim ) eet çağ hastanesinde oldum 4.00ytl cnm

Son düzenleme:
fashıon_starr bak nebıl bey de kol altından jel protez yapıyomus secenegın arttı canım :)

:) canım ben şimdilik vazgeçtim gibi koltuk altı kesisinden. Doktor olarak da Barış Çakır'da takıldım kaldım.. Çook titiz bir doktor,bunu heryerden okuyorum,birşeyi en iyisi olmadan kesinlikle bırakmıyor,sanırım karakterle ilgili bir durum bu.. Çok hoşuma gidiyor bu yönleri :) gelgelelim hebb doğal sonuçlardan yanaymış,ya istediğim büyüklükde yapmassa diye de üzülüyorum fisfisfis Dediğim gibi daha zaman var.. Şu sıralar protez araştırmasına girdim,damla ve yuvarlağın kas zarı arasında nasıl durduklarını araştırıyorum..heheh kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…