Bu ayrık durma meselesine gelince..ben de hazetmiyorum o durumdan aslında biraz çatal dekolte giyince çok hoş duruyor ama hiç umutlanmıyorum yani öyle bir beklentim yok açıkçası. Genelde kimler estetik oluyor, göğüs dokusu az olanlar...ne kadar desteklersen destekle sonradan birbirine yanaşmıyor o nedenle bence. Amaan boşverin ya bomba gibi göğüs oldu mu ona bakın siz valla ya imkan olmasaydı tahta gibi göğüsle dolaşacak mıydınız...ben böyle bakıyorum olaya 80 sütyen takabileyim gerisi çok önemli diil...
Ben burayı tesadüfen keşfedip yeni üye oldum ve dün burdaki yazışmaları okudum. Ben hiç birşey bilmiyormuşum ya ne tefferuatlı işmiş bu meme büyütme işi, şok oldum. Ben Kurban bayramı öncesi olmayı düşünüyorum çünkü 2 küçük oğlum var tatilde eşim evde olup bana destek olsun istiyorum. Şimdiden biraz araştırayım dedim , iyi ki başlamışım yani...çok kafam karıştı arkadaşlar ya şimdi ben size durumumu anlatayım siz bana azıcık akıl verin n'olur.
Benim göğüslerim ezelden beri tahta gibi hiç büyümediler yani 12 yaşındayken ne kadarsa hala öyle, nerdeyse sadece ucu var desem abartmış olmam. Göğüs dokusu bu kadar az olunca bazı kısıtlamalar oluyor anladığım kadarıyla. Kas üstü belli olabilir diye sanırım kas altı tercih ediliyor. Kas altı olunca da koltuk altından sadece su dolu jeller konuyor silikon değil. Ayrıca damla şeklinde de olamıyor. Doğru mu anlamışım?
Doktorlardan da Teoman Doğanın adı çok geçiyor sitesini de çok beğendim.Özellikle ona yaptıran biri benle deneyimini paylaşırsa çok sevinirim.Fiyatı nedir çok mu yüksek?
Her doktorun alışık olduğu bir stili var anlaşılan. Şimdi benim durumumda ben kendime uygun doktoru nasıl bulucam onu merak ediyorum. Birkaç doktor gezmek mi gerekiyor?
Onun dışında ben çok kararlıyım bu yaşıma kadar beklemiş olmam hata. O yüzden acısı filan umrumda değil ben artık yazın terden pişiren içi dolgulu sütyenlerimden, göğüs kısmı mutlaka kapalı kıyafetlerimden, beğendiğim iç çamaşırını ve bikiniyi asla alamamaktan bıktım usandım. Yaptıracam ondan sonra da alışverişe çıkıcam :lepi:
arkadaşlar bu ayrıklık meselesi kafama takılmıştı Doktorla uzun uzun konustum ve hatta gerekiyorsa
açın tekrar yerleştirin dedim:) acı çekmişsem buna deymeli. Kendisi gerek yok dedi hatta cok yaklaşmasınlar diye sana sütyen bile tavsiye etmedim dedi. Neyse benim için büyüklüğünden çok şekli önemli. Ayrıca deniz seki ve seray severin göğüsleri de silikon ve gayet de bitişikler :) Siz ne dersiniz
arkadaşlar bu ayrıklık meselesi kafama takılmıştı Doktorla uzun uzun konustum ve hatta gerekiyorsa
açın tekrar yerleştirin dedim:) acı çekmişsem buna deymeli. Kendisi gerek yok dedi hatta cok yaklaşmasınlar diye sana sütyen bile tavsiye etmedim dedi. Neyse benim için büyüklüğünden çok şekli önemli. Ayrıca deniz seki ve seray severin göğüsleri de silikon ve gayet de bitişikler :) Siz ne dersiniz
cnm senin şuan çokmu ayrık ki ? evet onlarınki bitişik ama şöle bi durum war bence onların ztn meme dokusu öncedende fazlaydı ve deniz seki çok kilolu buda bir etken olmalı diye düşünüyorum .. bir de doktorundamı çok bitişik olmasın mı dedi sana öle daaha mı iyiymiş onu anlıyamadım ? :)
onlarin protezleri de bence cok büyük,bir de gögsünüzün ameliyat önceki sekli de önemli doktorla görüstügümde ben de ayrik olmasin bir de gögüs uclari karsiya baksin saga sola degil demistim ama sanirim benimki dogustan öyle oldugu icin öyle bir durum olabilirmisistedigim gibi olmasi icin gögüsucundan kesip düzeltme yapilmasi gerekiyormus o zamanda cok iz kalir dedi
Protezler gögüsucuna göre ayarlanarak yerlestirildigi icin gögsünüz önceden ayriksa ameliyat sonrasi da fazla yaklasmiyor anladigim kadariyla
aslıselencim çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgilere...Sen yaptıralı henüz 1 ay oluyo ve çok memnun olduğunu anlıyorum yazdıklarından... güle güle kullan yeni memişleri darısı başıma inşallah yarebbim :)
sakıncası yoksa doktorunun adı, hangi hastanede kaldın ve yaklaşık bu işin maliyeti için ne bütçe ayırmalı onun da bilgisini verebilirsen çok sevinicem....öpüyorum
arkadaşlar tuğrul beyin anlattıklarından çok açık bi şeyi yanlış yerden tartıştığınızı düşünüyorum. bir vücutta göğsün normal yeri nerdeyse oraya konmalı dedi tuğrul bey. öle demiş notlarımda var. :) durun zaman bulursam görüşme notlarımı yazayım burdan. bunların hepsini anlatıyor. göğsün yeri nerdeyse silikon oraya konmalı yoksa garip oluyor herkes yapay olduğunu anlıyormuşşş. :roflol: bence doğal olması çatal olmasından önemli
anesteziden cok korkuyorum(
baby20 sen benımkı serum fızyolojık degıl mı demıstın ? jel protez mı kondu sana ??
bi de kızalr hepınız 85 oldu 90 olsun vs gibi ifadeler kullanıyosunuz ..ama gogus altı bedenınız ne kımse bılmedıgı ıcın ynalıs anlasılıyor.. a cup b cup c cup d cup , gogus olcusnu veren bunlardır.. eger bu sekılde anlatrsanız daha cok yardımcı olursunuz bızee..:) ben buraya yazayım cupları bılmeyenler de olabılır belkı ..
Doktor bana endişelenme daha üstünden 5 gün geçmiş dedi. Bir de süyten kullanmamı istemedi çok çok bitişmesinler diye. Normal hallerine döndüklerinde onlar da yakınlaşıcaklarmış. :CüvCüv: Neyse 1 ayın sonunda görücez neler olup bittiğini. Bu arada benimkiler çok ayrıl değiller ama hayallerimdeki gibi de değiller. Eğer vakit nakit ve enerji tüketmissem istediğim gibi olmalı diye düşünüyorum sonunda. Anlayacağınız doktoru baya sıkıştırdım yerimseniben
inşallah de ela_ela :):) Allah korusun anestezıde ölümden , Allah ıznıyle bısey olmasın ..
ya bugun bı netten arastırayım dedım ıcıme ıyıce bı kotu dusnceler coktu .. anestezıden ölüm oranı 10.000 de birmiş .. gerci bu sizi buldu mu yuzde yuz olur.. Allah korusun .. baby20 senındoktorun nebıl beydı degıl mı .. o da mı kol altından jel protez koyabılıyor.?? masrafların ne kadar tuttu , bir de cag hastanesınde mı oldun
aret cerci özkan bey evime cok yakın oldugu icin gitmeyi düsündügüm bir doktor.tavsiye eden varmııı?sanırım burada ona ameliyat olan varr.kızlarrr hu huuu??
fashıon_starr bak nebıl bey de kol altından jel protez yapıyomus secenegın arttı canım :)
fashıon_starr bak nebıl bey de kol altından jel protez yapıyomus secenegın arttı canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?