• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

daha önce yazmıştım, farkettin mi bilmiyorum ama...bir de benim bayan doktor takıntım var:(((
ve inan güvenilir bir bayan doktor nasıl bulurum, bilmiyorum...

anladım. evet tabi o senin seçimin ama çok da takılma derim ben, bu sağlıkla ilgili bi konu sayılır ve hani derlerya bu konuda ayıp yada günah olmaz sonuçta ben de bayan dr olmasını isterdim ama keşke olsaydı. fisfisfis

Kizlar bugün ameliyat gününe karar verdik 5 kasimda !! cok heyecanliyim umarim hata yapmiyorumdur..

hayırlısı olsun canım

ben de bugün kesin karar verdim para kazanmaya başlıyınca yaptırıcam silikon

sevgilimin ben çok istedim diye aldığı bi bluz vardı bana victoria's secret marka, ama göğüs kısmını doldumarıyorum diye çok üzülmüştüm. o geldi aklıma ve içimde kalan diğer bütün kıyafetler ve böyle giderse içimde kalıcak olan gelinliğim, yazın sıcağında rahatsızlık veren dolgulu sütyenlerim... istemiyorum artık bunları... umarım iyi para kazanabiliceğim bi iş bulurum biran önce...​

bugün ikimizde kesin kararar almisisiz Pamukcum :) umarim isteklerini gerceklestirirsin,ben bugün gün alirken bile cok heyecanlandim ameliyata nasil gidicem düsünemiyorum bile

bugün ikimizde kesin kararar almisisiz Pamukcum :) umarim isteklerini gerceklestirirsin,ben bugün gün alirken bile cok heyecanlandim ameliyata nasil gidicem düsünemiyorum bile

sorma o kısımlara nasıl gelicem hiç bilmiyorum inan. ama vazgeçtikçe bluzmumu düşünücem sanırım kaydirigubbakcemile3 bi de dolgusuz böyle dantelli bi sütyen alırım kendime gaza gelmek için, tam olur kaydirigubbakcemile3​

Kizlar bugün ameliyat gününe karar verdik 5 kasimda !! cok heyecanliyim umarim hata yapmiyorumdur..

hayırlı olsun canım. hata yapmıyorsun bence. ameliyattan 3 gün sonra bile çok mutlu olacaksın ve ameliyatı keşke daha önce yaptırsaydım diyceksin. o eski, süngerli, dolaplarda cekmecelerde çok yer kaplayan yıkaması bi dert takması bi dert olan hacimli sütyenlerden kurtulmak süper bişiy yerimseniben

tesekkür ederim raphunzell umarim dedigin gibi olur,sen nasilsin peki hersey yolunda mi?

Arkadaşlar goguslerimi buyutmek istiyorum 1 beden(şuan 90 ben 95 olsun istiyorum) ve benim bi gogusum digerinden sanki çok az bi farkla buyuk gibi gorunuyo çok az bile olsa aimetri beni rahatsiz ediyo hem 1 beden buyutup hemde asimetriyi kaldirmak istiyorum bu konuda en iyi dr. Kim istanbul'da?

Tesekkür ederim abcde,henüz büyüklügüne kesin karar vermedim hala ben bu fikre alisamadim ama doktorumun tercih ettigi ve iyi oldugu teknik koltukalti..umarim sonuc güzel olur.Dedigin gibi daha epey zaman var ama kendimi hazirlamam icin benim o zamana ihtiyacim da var insallah bu süre icinde oglum yürümeye baslarda tasimak zorunda kalmam:)
Insallah en kisa zamanda sira sana da gelir canim..

Baris Cakir veya Naci Celik var mesela benim yazistiklarimdan,Istanbulda yaptirsaydim ben Baris Cakiri düsünüyordum

tesekkür ederim raphunzell umarim dedigin gibi olur,sen nasilsin peki hersey yolunda mi?

teşekkürler denizxx, çok şükür iyiyim. göğüslerim yumuşamaya başladılar ve artık hissizlik de azaldı diyebilirim :teytey:
umarım 'gerçekten ihtiyacı olan ve isteyen' herkes yaptırır bi sorun yaşamadan

gögüslerim küçük değil dolgun ve dik ama 90 beden 95 olsun istiyorum o asimetrik fark herkes de varmış (birinin diğerinden buyuk olması) ama tıp ilerlemişken şöyle muhteşem olsun bence gögüsler çok önemli

abcd canım çok geç oldu biliyorum ama, benim özel mesajlarım kapalıymış, açtım.. sen bişey soracaktın, yazabilirsin tatlım..

duhter bişey dıkatımı cektı. hanı ılk sayfada ıvycan var ya , ilk mesajı atan . bak onun doktoru da bayanmıs . sen bayan doktor arıyodun degıl mı . eser mik aydogdu dıyor.. belki yardımcı olur sana dıye soyleyım dedım ..

bu arada merhaba ela_ela .. du denıyım msjı sımdı :)
sağol canım...ben de farkettim o mesajı...Eser Mık Aydoğdu diye bir doktor, fakat araştırdığım kadarıyla estetik cerrahların üye olduğu bir yer var, orada ismi yok diye vazgeçtim...bir de o doktorun yeri Üsküdar'da ama ben Avrupa yakasında oturuyorum, evime yakın bir yeri tercih edersem ameliyat sonrası için iyi olur diye düşünüyorum...

herkeze merhabalar ... 27 temmuzda göğüs büyütme ameliyatı oldum.
Ameliyatı operatör drNebil Bozdoğan yaptı. 300 cclik pürtüklü yuvarlak silikon takıldı(koltuk altından )
Gerçekten bu ameliaytı olmayı çok istiyordum ilk başlarda korkuyordum ve çok kararsızdım ... mesela göğüs altındanmı koltuk altındamı karar weremedim baya uzun bi süre... meme ucunu hiç düşünmedim çünkü ilerde emzirmede problem yaratabiliyor ve hissizlik uzun süre devam edebiliyor o yüzden bu riski göze alamadım! ben meme altından düşünüyordum ama doktorum sayın Nebil bey koltuk altından olmamın en iyisi olacağını söyledi. Yani ben koltuk altını düşünmüyordum çünkü ağrısı en fazla olan bu yöntemdi... ama şimdii gerçekten çok mutluyumki iyiki sevgili doktorumu dinlemişm ve koltuk altından olmuşum :) aynaya baktığınızda göğsünüzde bir iz olmaması çok mükemmel bir duygu :)
ilk günlerim gerçekten çok zor geçti ilk 5 günümde çook acı çektim uyuyamadım ama sonuçta gülü sevennin dikenine katlanması gerekir değil mi ?? sonuçta pek kolay bir ameliyat değil.. ama sonucunu düşününce ve doktorumun ailemin desteğiyle şuan gayet iyiyim :) amelyat olalı tam 2 hafta oldu ve zor günlerimde doktorum hep yanımdaydı ve bana çok büyük destek oldu!!! ona gerçekten teşekkür ediyorum çünkü bence bir doktor sadece hasta -doktor ilişkisinden ibaret olmamalı... ve benim doktorum gerçekten kendimi hep daha ii hissetmemi sağladı. doktoruma bi anda karar verdim Nebil beye güvendim ve güvenim boşa çıkmadı şuan gayet halimden memnunum :) ağrılarımda gitgide azaldı şimdilik bir problem yok çok iyiyim.... özellikle göğüslerim çok güzel oldu :)) artık kendime olan güvenim 5 kat daha arttı bunu dışarı çıktığım sokakta yürüdüğüm ilk gün çok daha iyi anladım!! Sevgili doktoruma Nebil beye bir kez daha teşekkür ederim...!
eğer sormak istediiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
iyi günler dilerim

herkeze merhabalar ... 27 temmuzda göğüs büyütme ameliyatı oldum.
Ameliyatı operatör drNebil Bozdoğan yaptı. 300 cclik pürtüklü yuvarlak silikon takıldı(koltuk altından )
Gerçekten bu ameliaytı olmayı çok istiyordum ilk başlarda korkuyordum ve çok kararsızdım ... mesela göğüs altındanmı koltuk altındamı karar weremedim baya uzun bi süre... meme ucunu hiç düşünmedim çünkü ilerde emzirmede problem yaratabiliyor ve hissizlik uzun süre devam edebiliyor o yüzden bu riski göze alamadım! ben meme altından düşünüyordum ama doktorum sayın Nebil bey koltuk altından olmamın en iyisi olacağını söyledi. Yani ben koltuk altını düşünmüyordum çünkü ağrısı en fazla olan bu yöntemdi... ama şimdii gerçekten çok mutluyumki iyiki sevgili doktorumu dinlemişm ve koltuk altından olmuşum :) aynaya baktığınızda göğsünüzde bir iz olmaması çok mükemmel bir duygu :)
ilk günlerim gerçekten çok zor geçti ilk 5 günümde çook acı çektim uyuyamadım ama sonuçta gülü sevennin dikenine katlanması gerekir değil mi ?? sonuçta pek kolay bir ameliyat değil.. ama sonucunu düşününce ve doktorumun ailemin desteğiyle şuan gayet iyiyim :) amelyat olalı tam 2 hafta oldu ve zor günlerimde doktorum hep yanımdaydı ve bana çok büyük destek oldu!!! ona gerçekten teşekkür ediyorum çünkü bence bir doktor sadece hasta -doktor ilişkisinden ibaret olmamalı... ve benim doktorum gerçekten kendimi hep daha ii hissetmemi sağladı. doktoruma bi anda karar verdim Nebil beye güvendim ve güvenim boşa çıkmadı şuan gayet halimden memnunum :) ağrılarımda gitgide azaldı şimdilik bir problem yok çok iyiyim.... özellikle göğüslerim çok güzel oldu :)) artık kendime olan güvenim 5 kat daha arttı bunu dışarı çıktığım sokakta yürüdüğüm ilk gün çok daha iyi anladım!! Sevgili doktoruma Nebil beye bir kez daha teşekkür ederim...!
eğer sormak istediiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
iyi günler dilerim

Geçmiş olsun canım.. Benim doktorumda Nebil beydi.. Gerçekten çok ilgili bir doktor.. Canım bişey sorucam, göğüslerinin arasında ayrıklık var mı ?

Son düzenleme:
Baby 20 gecmis olsun ne mutlu istedigin gibi sonuclanmis hersey,darisi basimiza...Canim benim merak ettigim bisey var:ameliyat olali 2 hafta olmus su an kollarin ne durumda mesela 10kg agirlik kaldirabilirmisin ?Sorumun nedeni ben de koltukaltindan olucam ve esim 2 hafta kadar benimle ilgilenebilir sorasinda onun calistigi günlerde 14 aylik ogluma ben bakmaliyim ne kadar dikkat etsemde yatagina yatirmak icin yatagindan kaldirmak icin tasimak zorundayim ve bir sorun olurmu yapabilirmiyim diye endiseliyim,doktorum sorun olmuycagiini düsünüyor??

selam arkadaşlar
ben de carşamba günü ameliyat oldum ve üstünden 5 gün geçti. İlk iki gün inanılmazdı, çok ağrım oldu.
Şu an çok daha iyiyim fakat merak ettiğim bir konu var. Bu göğüsler ne zaman yumuşamaya başlayacaklar ve aralarındaki mesafe kapanır mı? 330 cc kasaltı damla silikon konuldu.Daha önce ameliyat olanlar beni bilgilendirirse sevinirim; önümde 2 taş taşıyor gibi hissediyorumsenağlamasenağlamasenağlama

Back