daha önce yazmıştım, farkettin mi bilmiyorum ama...bir de benim bayan doktor takıntım var((
ve inan güvenilir bir bayan doktor nasıl bulurum, bilmiyorum...
bugün ikimizde kesin kararar almisisiz Pamukcum :) umarim isteklerini gerceklestirirsin,ben bugün gün alirken bile cok heyecanlandim ameliyata nasil gidicem düsünemiyorum bile
Kizlar bugün ameliyat gününe karar verdik 5 kasimda !! cok heyecanliyim umarim hata yapmiyorumdur..
tesekkür ederim raphunzell umarim dedigin gibi olur,sen nasilsin peki hersey yolunda mi?
sağol canım...ben de farkettim o mesajı...Eser Mık Aydoğdu diye bir doktor, fakat araştırdığım kadarıyla estetik cerrahların üye olduğu bir yer var, orada ismi yok diye vazgeçtim...bir de o doktorun yeri Üsküdar'da ama ben Avrupa yakasında oturuyorum, evime yakın bir yeri tercih edersem ameliyat sonrası için iyi olur diye düşünüyorum...duhter bişey dıkatımı cektı. hanı ılk sayfada ıvycan var ya , ilk mesajı atan . bak onun doktoru da bayanmıs . sen bayan doktor arıyodun degıl mı . eser mik aydogdu dıyor.. belki yardımcı olur sana dıye soyleyım dedım ..
bu arada merhaba ela_ela .. du denıyım msjı sımdı :)
herkeze merhabalar ... 27 temmuzda göğüs büyütme ameliyatı oldum.
Ameliyatı operatör drNebil Bozdoğan yaptı. 300 cclik pürtüklü yuvarlak silikon takıldı(koltuk altından )
Gerçekten bu ameliaytı olmayı çok istiyordum ilk başlarda korkuyordum ve çok kararsızdım ... mesela göğüs altındanmı koltuk altındamı karar weremedim baya uzun bi süre... meme ucunu hiç düşünmedim çünkü ilerde emzirmede problem yaratabiliyor ve hissizlik uzun süre devam edebiliyor o yüzden bu riski göze alamadım! ben meme altından düşünüyordum ama doktorum sayın Nebil bey koltuk altından olmamın en iyisi olacağını söyledi. Yani ben koltuk altını düşünmüyordum çünkü ağrısı en fazla olan bu yöntemdi... ama şimdii gerçekten çok mutluyumki iyiki sevgili doktorumu dinlemişm ve koltuk altından olmuşum :) aynaya baktığınızda göğsünüzde bir iz olmaması çok mükemmel bir duygu :)
ilk günlerim gerçekten çok zor geçti ilk 5 günümde çook acı çektim uyuyamadım ama sonuçta gülü sevennin dikenine katlanması gerekir değil mi ?? sonuçta pek kolay bir ameliyat değil.. ama sonucunu düşününce ve doktorumun ailemin desteğiyle şuan gayet iyiyim :) amelyat olalı tam 2 hafta oldu ve zor günlerimde doktorum hep yanımdaydı ve bana çok büyük destek oldu!!! ona gerçekten teşekkür ediyorum çünkü bence bir doktor sadece hasta -doktor ilişkisinden ibaret olmamalı... ve benim doktorum gerçekten kendimi hep daha ii hissetmemi sağladı. doktoruma bi anda karar verdim Nebil beye güvendim ve güvenim boşa çıkmadı şuan gayet halimden memnunum :) ağrılarımda gitgide azaldı şimdilik bir problem yok çok iyiyim.... özellikle göğüslerim çok güzel oldu :)) artık kendime olan güvenim 5 kat daha arttı bunu dışarı çıktığım sokakta yürüdüğüm ilk gün çok daha iyi anladım!! Sevgili doktoruma Nebil beye bir kez daha teşekkür ederim...!
eğer sormak istediiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
iyi günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?