sanmıyorum ya Pamuk ..sızıntı yapmaz sanırım hepsi .. ihtimal olabilir belki .. eger mutlaka yapıyor olsaydı jel silikonlu olan tum hastalarda %10 gorme kaybı olurdu ..
cunku deathless01, jel silikonların sızdırması sonrasında gorme kaybı olacagından bahsetmıstı
ameliyat olmus arkadaslr bugun yenı bir sey merak ettım:)
ameliyattan once gogsunuzde kalemle cizme yapılıyor mu . tvde bi programda gormustum .. kalemle ısaretlemıslerdı gogsun altını ustunu vs her yerınden .
2. bı sorum da , mutlaka fotograf cekiyolar mı doktorlar ve bu ne için gerekli ??
mademoiselle, ankarada yasamana ragmen nıcın ıstanbulda amelıyat olmayı tercıh ettın canım ?? yanlıs mı hatırlıyorum acaba..
doktorun sana kalacak yer gıbı ımkanlar da sunmus muydu ?
mesela nebıl bey sehır dısından gelenler ıcın ucretsız kalabıleceklerı yer ayarlıyor..
evet benim çizildi. bazı oranlara göre yapılıyor bu ameliyat. onun için çizim oluyor.göğüs altı ve üstü ve göbek deliğinden yukarıya dpğru bi çizgi bile vardı bende.
fotografta çekildi tabii bu sadece doktora yarıyor:) öncesi ve sonrası için kendi arşivinde kalıyor.
kızlar bende yaptırmayı düşünüyorum ama damlamı yuvarlak protezmi karar veremiyorum. resimlere bakyorum silikon taktıranların karar veremiyorum. yardım edebilirmisiniz????
buraya genelde yeni ameliyat olmus ve iyi sonuc almis arkadaslar yaziyor sanki Pamuk yurtdisindaki forumlari okuyunca benim aklim cok karisiyor burda hic bahsedilmeyen sorunlar okuyorum
mesela ne gibi sorunlar?
silikonun acilan cepten kaymasi sonucu iki meme gibi görüntüler,silikonun kivrilmasi sonucu sanirim gögüste dalga dalga sekil bozukluklari ya da cökmüs gibi görüntüler,kapsül olusumu,kesi yerinin iyilesmemesi yüzünden yapilan düzeltme operasyonlari,gögüste hava bosluklarinin olmasi bunlar forumlardan bikac basliklar canim bunlari okuyunca gözüm korktu ama bu forumu takip edince de yine cesaretleniyorum..
mademoisella, ankarada hangı doktorlar ile gorusmustun ...
bu arada ferruh bingul ile gorusmus ya da ameliyat olmus var mı _? doktorlar kısmında doktor hakkında gorusunu yazan bi kac gogus ameliyatı olan arkadas var. cok memnun olduklarını soyluyorla ve sıddetle tavsıye edıyorlar. okudum, ama nedense buraya bır sey yazdıklarını gormedım .
insan da d dolasyısıyla acaba sadece doktor tanıtımı ıcın mı yazıldı dıye dusnmeden edemiyor. biraz fazla paranoyak ım sanırım
her neyse:) ferruh bingül hakkında bilgısı olan var mı kızlar.?
silikonun acilan cepten kaymasi sonucu iki meme gibi görüntüler,silikonun kivrilmasi sonucu sanirim gögüste dalga dalga sekil bozukluklari ya da cökmüs gibi görüntüler,kapsül olusumu,kesi yerinin iyilesmemesi yüzünden yapilan düzeltme operasyonlari,gögüste hava bosluklarinin olmasi bunlar forumlardan bikac basliklar canim bunlari okuyunca gözüm korktu ama bu forumu takip edince de yine cesaretleniyorum..
operasyon öncesi ben de sürekli araştırma yapıp olumlu olumsuz herşeyi buluyor ve kötü şeyleri çok kafama takıyordum.. bu senin bahsettiğin sorunlardan en bilineni kapsüler reaksiyon, bunun nedeni de eğer ameliyattan sonra masaj tavsiye edilmesine rağmen hasta bunu uygulamıyorsa bu sonuçla karşı karşıya kalıyor. ameliyatan sonra doktorun söylediklerine harfiyen uymak ve akıla takılan ne varsa doktora sormak şart. ayrıca bi arkadaşımızın dediği gibi türkiye'de bu iş yurtdışına oranla çok daha başarılı yapılıyor doktorlarımız çok dikkatli canım.. sen zaten bu kadar araştırma yaptığına göre bilinçli birisin demektir, doktorun söylediklerine de uyarsın ve kendine çok dikkat edersin. o zaman da bi sorunla karşılaşmazsın:1hug:
tabi şans da çok önemli, doktoru iyi seçmek, kriterleri sadece fiyata göre belirlememek de şart
operasyon öncesi ben de sürekli araştırma yapıp olumlu olumsuz herşeyi buluyor ve kötü şeyleri çok kafama takıyordum.. bu senin bahsettiğin sorunlardan en bilineni kapsüler reaksiyon, bunun nedeni de eğer ameliyattan sonra masaj tavsiye edilmesine rağmen hasta bunu uygulamıyorsa bu sonuçla karşı karşıya kalıyor. ameliyatan sonra doktorun söylediklerine harfiyen uymak ve akıla takılan ne varsa doktora sormak şart. ayrıca bi arkadaşımızın dediği gibi türkiye'de bu iş yurtdışına oranla çok daha başarılı yapılıyor doktorlarımız çok dikkatli canım.. sen zaten bu kadar araştırma yaptığına göre bilinçli birisin demektir, doktorun söylediklerine de uyarsın ve kendine çok dikkat edersin. o zaman da bi sorunla karşılaşmazsın:1hug:
tabi şans da çok önemli, doktoru iyi seçmek, kriterleri sadece fiyata göre belirlememek de şart
merhaba raphunzell, forumu takıp edenler içinde (yakın zamanda ) bu doktora amelıyat olan yok dıye bılıyorum . belkı eskı takıpcılerden vardır ama
canım senın doktorunun ısmı neydı?? bır de mesela sureklı kontrol ıcın shır dısna cıkmak gerekıyor mu ?
bu arada murat emıroglu ne kadar istemişti ..eger yazman sıkıntı olmazsa yazabilirsen sevinirim .
canım sorun olmazsa özel msjlaşmanı açabilirmisin bişeyler sorucam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?