umarım düğününde sende istediğin görüntüyü elde edersin canım, çok dehşet verici silikon görünümleri de çıkabiliyor bazen ortaya, hem de ünlülerde bile o kadar para dökmelerine rağmen:)) yalnız acısını sızısını bira yana bırakalım bir kadının kendini gerçekten kadın gibi hissedebilmesi için ne kadar önemli olduğunu anladım. estetik ameliyata karşı olan kadınları hiç anlamıyorum, insanın kendine özgüveninin artması sosyal yaşamını da özel yaşamını da olağanüstü etkiliyor.
dathless valla ağrı mağrı kalmadı sadece dolgunluk var.şişlik var o kadar.normal çmaşır ama dantel falan değil tabi.. biraz daha şişlikler gitsin koyacağım resimleri.kas altı ameliyatlarda masaj gerekmiyormuş. kayma falan olmuyormuş dedi Aret Bey.Gerek yok ama sen yinede istiyorsan yap dedi:))
ya ben de tekrar bişey sorucam, benim göğüslerim cidden çok çok küçük, yani ilk büyümeye başlar ya çocukken, ondan biraz daha büyük işte, ufak çocukların bile daha fazla göğsü var benden senağlama silikon konulursa göğüs çok az olduğu için belli olma ihtimali daha mı fazla?
canım benim de aynen senin dediğin gibiydi, ama operasyonda sonra hiç öyle belli olma gibi bi durum olmadı. önemli olan meme dokusu az olan insanların operasyon sonrası yapay memelere sahip olmaması için yöntemin iyi seçilmesi, bu nedenle doktorlar bu tip kişilerde kas altı ameliyat tercih ediyorlar. hiç korkun olmasın o yönde. benim göğüslerim de o kadar küçüktü hatta yoktu ki.. son kontrole gittiğimde önce- sonra fotoğraflarını gösterdi doktorum, her zaman göğüslerimin o kadar da küçük olmadığını söyleyip duran annem bile kabullendi hakkaten yokmuş göğüslerin diye:) sen içini rahat tut..a.s.
emzirmede kas altı veya meme altının bi farkı yok diye biliyorum ikisinde de emzirmede sorun yaşanmıyo.zaten söylediğine göre göğüslerin çok küçüksesana mecburen kas altı yaparlar. ayrıca koltuk altından ve kas altı beraber yapılabilir ama tabi son söz doktorunun bu konuda. koltuk altını uygun görmezse meme ucu veya göğüs altı kesisi de tercih edebilir. mesela ben göğüs ucundan istedim koltuk altını düşünmedim. ama göğüs uçlarım küçük olduğu için meme altı kesisinden yaptı.
kızlar bu amelyat için belli bi yaş varmı? gögüslerim gelişimini tamamlayıp tamamlamadığını bilmiyorum. şuan 19 yaşındayım bunun için herhangi bi doktorla konuşmadım açıkçası amelyattanda biras çekiniyorum 15 gün önce rinoplasti oldum 6 gündür hastanedeydim dün çıkabildim kullandığım ilaçlar yüzünden bağırsak enfeksiyonu+iç kanama geçirdim aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan tedirginim(
meme ucundan yapılan ameliyatlarda his kaybı olabiliyomuş evet ama geçiciymiş zaten his kaybı olması normal.. ben meme altı kesisinden geçirdim 3 ay sonra falan tam olarak hissetmeye başladım oraları:) meme altı kesisinden operasyon geçirmenin göğüslerin küçüklüğüyle ilgisi yok dediim gibi benim de yoktu göğüslerim ama meme altından oldum operasyonu. ama işte bunun en büyük dezavantajı da izlerin görünmesi tabi yeni çıkan jellerle falan bu da bi ölçüde yok edilebiliyo. sen en iyisi doktorunla görüs zaten biz burda ne desek boş son kararı vericek olan o tabi:)
ben göğüs ucundan istedim koltuk altını düşünmedim. ama göğüs uçlarım küçük olduğu için meme altı kesisinden yaptı.
kızlar bu amelyat için belli bi yaş varmı? gögüslerim gelişimini tamamlayıp tamamlamadığını bilmiyorum. şuan 19 yaşındayım bunun için herhangi bi doktorla konuşmadım açıkçası amelyattanda biras çekiniyorum 15 gün önce rinoplasti oldum 6 gündür hastanedeydim dün çıkabildim kullandığım ilaçlar yüzünden bağırsak enfeksiyonu+iç kanama geçirdim aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan tedirginim(
kendi basina yataktan kalkabiliyomusun saten baska birinin yardimina ne kadar bagimli olunuyor?
Mademoiselle, senin ameliyatın göğüs altı kesisiyle olmuş,canım ameliyat olalı ne kadar oldu,izlerin geçdi mi,dışardan bakıldığında belli oluyor mu?
Büyük ihtimal benim ameliyatım da göğüs altı kesisiyle olacak,ameliyat olduğumun bilinmesini istemiyorum:1ninca:nişanlıma dahi söylemek istemiyorum,ilerde görürse anlaşılır mı acaba?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?