Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

genelde acisini atlatan arkadaslar buraya pek yazmadiklari icin aradan biraz zmn gectikten sonraki dönemi takip etme sansimiz olmadi,mcey sen o ilk dönemi atlattiktan sonra silikonlardan dolayi herhangi bir sorun yasadin mi?rahat bir sekilde yüzüstü yatabiliyormusun?hernekadar arkadaslar görümedigini söylese de koltukaltindaki iz diger insanlar tarafindan farkediliyor mu,ben kimseye söylemek istemiyorum ama koltukaltim görünmesin diyede giysilerime kisitlama getirmek veya ne biliyim bikini giyince aman kolumu kaldirmiyim fln diye de kasmak istemiyorum mesela,:1rolleyes:

bence yap cnm.banada doktorum öyle dedi.benimkide kas altıydı ama kaydı.. bu arada göğüs haricinde kalça için de bi çözüm buldum:) silikon kalça..ihtiyacı olana tavsiye ederim..süper bi kalça yaptı bende.burada konusu diil ama konu açmak istemedim:) ben aldım süperler.heryerm yapma oldu ama olsun:)

ya ben de tekrar bişey sorucam, benim göğüslerim cidden çok çok küçük, yani ilk büyümeye başlar ya çocukken, ondan biraz daha büyük işte, ufak çocukların bile daha fazla göğsü var benden senağlama silikon konulursa göğüs çok az olduğu için belli olma ihtimali daha mı fazla?

canım benim de aynen senin dediğin gibiydi, ama operasyonda sonra hiç öyle belli olma gibi bi durum olmadı. önemli olan meme dokusu az olan insanların operasyon sonrası yapay memelere sahip olmaması için yöntemin iyi seçilmesi, bu nedenle doktorlar bu tip kişilerde kas altı ameliyat tercih ediyorlar. hiç korkun olmasın o yönde. benim göğüslerim de o kadar küçüktü hatta yoktu ki.. son kontrole gittiğimde önce- sonra fotoğraflarını gösterdi doktorum, her zaman göğüslerimin o kadar da küçük olmadığını söyleyip duran annem bile kabullendi hakkaten yokmuş göğüslerin diye:) sen içini rahat tut..a.s.

zaten sanırım emzirmede en az risk filan anlamında da kas altı ameliyatı öneriliyor? anladığım en ideal durum koltuk altından ve kas altı? tabi ikisi aynı anda yapılabiliyomu bilemiyorum :)

emzirmede kas altı veya meme altının bi farkı yok diye biliyorum ikisinde de emzirmede sorun yaşanmıyo.zaten söylediğine göre göğüslerin çok küçüksesana mecburen kas altı yaparlar. ayrıca koltuk altından ve kas altı beraber yapılabilir ama tabi son söz doktorunun bu konuda. koltuk altını uygun görmezse meme ucu veya göğüs altı kesisi de tercih edebilir. mesela ben göğüs ucundan istedim koltuk altını düşünmedim. ama göğüs uçlarım küçük olduğu için meme altı kesisinden yaptı.

kızlar bu amelyat için belli bi yaş varmı? gögüslerim gelişimini tamamlayıp tamamlamadığını bilmiyorum. şuan 19 yaşındayım bunun için herhangi bi doktorla konuşmadım açıkçası amelyattanda biras çekiniyorum 15 gün önce rinoplasti oldum 6 gündür hastanedeydim dün çıkabildim kullandığım ilaçlar yüzünden bağırsak enfeksiyonu+iç kanama geçirdim aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan tedirginim (

arkadaşlar bugün 2. günüm kalkıp geziyorum gerçi dünde geziyodum sıkılırım ben oturmaktan:))
ufff bu şişler insede hemen giysem dantelli sütyenleri :)))

kendi basina yataktan kalkabiliyomusun saten baska birinin yardimina ne kadar bagimli olunuyor?

meme ucundan yapılan ameliyatlarda his kaybı olabiliyomuş diye duydum ki mantıklı geldi bana, sırtımdan ameliyat olmuştum, ameliyat kısımlarımda his kaybı var, tam hissetmiyorum oraları. meme altı kesesi de sanki bende olmazmış gibi geldi hani malzeme yok ya ortada ondan :) tabiki son söz doktorun ama meme ucu derse itiraz ederim kesinlikle

meme ucundan yapılan ameliyatlarda his kaybı olabiliyomuş evet ama geçiciymiş zaten his kaybı olması normal.. ben meme altı kesisinden geçirdim 3 ay sonra falan tam olarak hissetmeye başladım oraları:) meme altı kesisinden operasyon geçirmenin göğüslerin küçüklüğüyle ilgisi yok dediim gibi benim de yoktu göğüslerim ama meme altından oldum operasyonu. ama işte bunun en büyük dezavantajı da izlerin görünmesi tabi yeni çıkan jellerle falan bu da bi ölçüde yok edilebiliyo. sen en iyisi doktorunla görüs zaten biz burda ne desek boş son kararı vericek olan o tabi:)

çok geçmiş olsun ya ameliyattan sonra kullanılan ilaçlar hakkaten mahvediyo iç organları umarım iyisindir şimdi..

19 yaşında göğüs gelişimini tamamlamıştır ama her bünye bir değil tabi sen istersen 21 yaşına kadar bekle hem zaten yeni ameliyat olmuşsun bi sürü de sıkıntı yaşamışsın. belki 2 sene içinde daha gelişebilir göğüsler umarım gerek kalmaz ameliyat olmana

evet haklısın
bi yandan da sırtımdan ameliyat olmuş olmam süper bi avantaj sanırım, cildimi tanıdım, ilaçları kullanmama rağmen iz kalabildiğini gördüm doktoru da buna ikna etmem çok sorun olmıycak sırnaşık şey neyse bakalım bi çalışmaya başlıyım da inşalllah ben de başlarım görüşmelere

geçmiş olsun sırtından geçirdiğin ameliyat için umarım önemli bişi değildir
en hayırlısı neyse o olsun bekliyoruz güzel haberlerini:)

ben göğüs ucundan istedim koltuk altını düşünmedim. ama göğüs uçlarım küçük olduğu için meme altı kesisinden yaptı.

Mademoiselle, senin ameliyatın göğüs altı kesisiyle olmuş,canım ameliyat olalı ne kadar oldu,izlerin geçdi mi,dışardan bakıldığında belli oluyor mu?
Büyük ihtimal benim ameliyatım da göğüs altı kesisiyle olacak,ameliyat olduğumun bilinmesini istemiyorum:1ninca:nişanlıma dahi söylemek istemiyorum,ilerde görürse anlaşılır mı acaba?
fisfisfis

Ben sormuştum a.s
Bir doktor "bayanların gelişimini tamamladığı yaş 21 dir "
Bir diğeri "20 yaş ergenligin bittigi dönemdir"
Diğeri "20 yaşında olduğunuza göre göğüslerinizin gelişmesini artık tamamlamış olduğunu ve bundan sonra büyüme olmasının nerede ise imkansız olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim" demişti........a.s

İstersen birazdaha bekle canım.. Ben de 19 dan 20 ye bir değişim olmamıştı..
Gerçi bende 14 yaşından beri bir değişim yok ama :roflol: 14 de ilk gelişirken ne oldu,onlayım hala:dance:
Ağlancak halime gülüyorumm:mymeka: ama şimdilik yapabileceğim başka bişi yok..sengözlerimebaksanab

Arkadaşlar Mia dışında Barış Çakır'a ameliyat olan veya olmayı düşünen var mı??CADIARZU

kendi basina yataktan kalkabiliyomusun saten baska birinin yardimina ne kadar bagimli olunuyor?

arkadaşım ben pazartesi ameliyat oldum şu an zaten istediğim gibi kalkıp gezebiliyorum. .
birinci gün hep annem kaldırdı o olmasada kalkardım ama ilk günden zorlamak istemedim kendimi.. yanlız şunu söyliyim benim canım pek az değildir belki başkası kalkamazdı ama şu an rahatım tabii ööle zıpkın gibi kalkamıyorum yavaş yavaş oluyo ama yinede oluyo yani , şişlerim de biraz inmiş gibi:dance:) bu forumu baştan sona defalarca okuyup bilgi almış birisi olarak şunu anladımki bilgi ve tecrübe paylaşımı çok önemli herkezin darısı başına:sm_cool:isteyen arkadaşlara msn verebilirim

Son düzenleme:

bende göğüsalyı kesisiyle oldum anlaşılır canım.izler çok az kalıyor ince ip gibi.tamamen iz kalmıyor diyemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…