X
xxdenizxx
Ziyaretçi
umarım düğününde sende istediğin görüntüyü elde edersin canım, çok dehşet verici silikon görünümleri de çıkabiliyor bazen ortaya, hem de ünlülerde bile o kadar para dökmelerine rağmen:)) yalnız acısını sızısını bira yana bırakalım bir kadının kendini gerçekten kadın gibi hissedebilmesi için ne kadar önemli olduğunu anladım. estetik ameliyata karşı olan kadınları hiç anlamıyorum, insanın kendine özgüveninin artması sosyal yaşamını da özel yaşamını da olağanüstü etkiliyor.
genelde acisini atlatan arkadaslar buraya pek yazmadiklari icin aradan biraz zmn gectikten sonraki dönemi takip etme sansimiz olmadi,mcey sen o ilk dönemi atlattiktan sonra silikonlardan dolayi herhangi bir sorun yasadin mi?rahat bir sekilde yüzüstü yatabiliyormusun?hernekadar arkadaslar görümedigini söylese de koltukaltindaki iz diger insanlar tarafindan farkediliyor mu,ben kimseye söylemek istemiyorum ama koltukaltim görünmesin diyede giysilerime kisitlama getirmek veya ne biliyim bikini giyince aman kolumu kaldirmiyim fln diye de kasmak istemiyorum mesela,:1rolleyes: