Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende ilk önce eski göğüs ölçülerime uygun bir südyen almıştım, sırtı çapraz geliyordu ve kancası öndeydi. Sonra ilk taktığımda epey sıkınca gidip magic formun ve yeni incinin sporcu südyenlerini aldım. Dönüşümlü olarak takıyorum. Her geçen gün daha az acıtıyorlar. İkisinin ölçüsüde 75 B. (ilk aldığımda 75 B idi ama kalıbı çok küçüktü) Benimkiler alt kısımlardan acıtıyorlardı, tam dikişlerin üzerine geldiği için korktum sanırım.
Mert senin göğüslerinde küçülme varmı, ikimizinde 180 CC ya, bu halleri çok iyi değil mi? Umarın fazla küçülmezler.

gys,benim ki ler de 180 cc.ilk ameliyat sonrası epey büyük gelmişlerdi bana.greyfrut büyüklüğünde.zamanla ben alıştım bir de şişler inince daha iyi olmaya başaladılar.ben minyon tipliyim.büyük göğüsler bana iyi gtimezdi.
doktor yakışanı yapıyor zaten.
ayrıca ameliyat esnasında 210 cc denemiş.çok büyük olmuş ve protez kenarları çıkmış.hoş olmamış..
ameliyat sonrası çok morluk ,şişlik,sertlik vardı.dokunamazdım göğüslere.şimid daha iyi oldular.
beğenmeye başladım.
ameliyat sonrası halimi görünce doktora küfredesim gelmişdi.kendime de kızdım nerden yaptırdım diye...nasıl kurtulacam bu iri şeylerden diye kızıyordum kendime.
şimdi bakıyorum da.iyi ki yaptırmışım diyorum..

Ben yürürken hala tam doğrulamıyorum, kambur duruyorum. Bu durum ne zaman düzelir acaba? Doktor iki hafta sonra yürüyüş yapabilirsin demişti? Mert sen rahat rahat yürüyebiliyor musun artık?

Miacım çok haklısın herkesin göğüs yapısına göre silikon öneriyormuş doktor o iyidir bu kötüdür demek yanlış dedi. Sana kaç cc konulacak, bana 200-250 dedi ama büyük mü olur acaba? ben asla büyük istemiyorum, şu anda 70 A yım bunu B veya B buçuk yapacağım dedi doktor. Senin ameliyat ne zamandı? sigara içiyor musun?

Sbilgin benim ameliyatım 14 Aralık cuma günü. Bana 220 cc veya 190 cc koyacakmış ameliyat sırasında karar verecek. Ben sigara içmiyorum ama doktor banada içiyorsan bırakmalısın demişti.

Mia, desene peşpeşe ameliyat olacağız ben de 15 aralıkta olacağım, sen nerede hangi hastanede olacaksın? ben altunizade akademik hospital da olacağım. Beni tek kasan şey sigara konusu çünkü ben ne yaptıysam bırakamadım ve 10 gün önceden de bırakabileceğimi düşünmüyor ve sonucu ne olur onu merak ediyorum, doktorlar korkutuyor o yüzden yaşamış birinden duymak istiyorum aslında.

Sbilgin, ben memorial hastanesinde olucam okmeydanı. Benim bildiğim kadarıyla sigara kanama pıhtılaşma vs sorunu yaratıyor. Bence zorla canım kendini risk alma

anestezi alacağınız için akciğerlerin iyi durumda olması çok önemli. İçmemeye çalışın bence... Birde o tarihe kadar kendinize çok iyi bakın, gripten falan korunun. Sizlerin ameliyatı kaça mal olacak?

Anestezide beyin fonksiyonları durduruluyor, akciğerler anestezi makinasına bağlanarak bu şekilde nefes alınması sağlanıyor. Tabii sağlıklı ciğerler çok önemli. Ben anestezinin böyle olduğunu bilmiyordum, ameliyat öncesi öğrendiğimde çok korkmuştum. Neyse ki ameliyat odasına girdiğimi ve ameliyat masasına yattığı hatırlıyorum sadece, sonrasında uyumuşum.

merhaba yazınızı okudum, ben de ameliyat oldum,şu anda 4. haftaya girdim ama üst tarafta çok şişlik var , yani kabartı sonradan iniyormu o şişlikler 10 kasım da oldu ameliyatı, teşekkürler

Ben yürürken hala tam doğrulamıyorum, kambur duruyorum. Bu durum ne zaman düzelir acaba? Doktor iki hafta sonra yürüyüş yapabilirsin demişti? Mert sen rahat rahat yürüyebiliyor musun artık?
ben 10 gün sonra türümeye başladım.
ama tam eskisi gibi değilim.ben de de kamburluk var hala.
ayrıca temkinli yürüyorum.hızlı yürüyemiyom.ayrıca meme hassasiyeti devam ediyor.bir şey çarpınca acısı oluyor.

10 günmüüüü eyvah eyvah ben bikaç gün sonra kalkıp yavaşta olsa normal hayata devam edebilirm sanmıştım öyle değilmiii???

benim bugün tam 10.günüm. 9. günde işe başladım ama yerimden kalkıp bir yerlere gitmek işkence gibi. Birde kimse anlamasın istiyorum. Sürekli kambur durup önüme bakıyorum. Ben 5.gün evden tek başıma çıkıp annemlere kadar gitmiştim. Ama çok yavaş yürümek zorunda kalmıştım... Şimdi adımlarım biraz daha hızlandı. Nede olsa çok kolay bir ameliyat değil bence...

merhaba yazınızı okudum, ben de ameliyat oldum,şu anda 4. haftaya girdim ama üst tarafta çok şişlik var , yani kabartı sonradan iniyormu o şişlikler 10 kasım da oldu ameliyatı, teşekkürler
üst tarafta şişlik olması belki de protez çeşidine bağlı dır.
benim ki damla şeklinde olduğundan öyle bir şişlk yok.
senin protez yuvarlak olabilir mi?genelde sanatçıların dekolte bölgesi için tercih ettikleri protez yuvarlak oluyor

mia 14 aralığın gelmesini en az senin kadar bekliyorum.ankarada olsaydın kesinlikle gelirdim.bende bu sayede senden cesaret bulurdum.

Kizlar Bnm Gögüslerimde çok Küçük Erkek Arkadaşima Diyorum Evlenince Yaptiralm Silikon Artik Yalvarcak Duruma Geldim çünkü Ben Beğenmiyorum Kendimi...kesinlikle Karşi çikiyor Kabul Etmiyor Aslinda Geri Kafali Biri Değil Ama...bigünde Aldi Bana Silikon Yastiği Gösteriyor O Zmn Bundan Ne Farkin Kalcak Diyor...anlatamiyorumki...

arkadasimi bence yaptirma,evlenince zaten buyuyecekler,dogumda,erkek eli ellediginde ne bilegim,benimki sahsen oldu, simdi kucultturmek istiyorum

Emilyano bende heyecanla bekliyorum 14 Aralığı :) merak etme ameliyattan sonra elimden geldiğince tüm detayları paylaşacağım sizinle. Sende aklına gelenleri istediğin kadar sorabilirsin canım. Bu dönemleri bende atlattım nerdeyse 1 senedir araştırıyorum ve sora sora sonunda cesaretimi topladım...

slm, uzun zamandır aranızda yoktum, bi geldim ki mertçim ameliyat olmuş da aktif hayata geçmişsin bile, çok geçmiş olsun...sezaryenle karşılaştırman gerekse ne derdin? ben gerçi normal doğum yaptım ama yine de bi fikrim olucak, ablam sezaryenle doğum yapmıştı,onun o hallerini gördüm...ayrıca sen de şehirdışında yaptırdın dimi?Senin de bi ufaklık vardı galiba, onu kime bıraktın?evde sana yardım eden falan oldu mu,ufaklıkla ilgili sıkıntıların oldu mu?
bi de hastane sonrası ilk yaşadıkların benim gözümü fena hale korkuttu. ben kaldırabilirmiyim acaba bilmiyorumki,üstelik benim cildim çok hassastır.
üstelik ben de 1.5 yaşındaki çocuğumu evde bakıcıyla bırakıp başka bi şehirde yaptırabilirim ancak, bu da gözümü korkutuyor, aynı gün eve gecikmeden dönmem lazım... ayrıca benim ufaklık da kucağı çok seviyor,napmalıyım bilmiyorum...

X