elenya ; çok haklısın sütyen mevzuda kişiden kişiye değişiyor.benim cildim çok allerjik. licralı kumaş tan dolayı kaşıntı yapıp su topladı.dün akşam % 80 pamuk % 20 licra ve % 20 esneme payı olan bi sütyen buldum..Olayı çözdüm sonunda ))) .İdeal sütyeni buldum ama bu seferde bepanten merhem den kurtulamıyorum...Dün duş yaptım. Bu gün kontrole gittim herşey normal .Haftaya tekrar gideceğim.
Evet eylüle bırak bencede. en azından denizine havuzuna girersin.ben iznimi bu döneme ayarlayabildiğimden dolayı bu sıcaklara kaldım.1 eylül de denize girebilirmişim . ozaman da ramazan zaten .bu sene pek keyfini çıkaramayacağım sanırım.:) ama olsun. darısı başına arkadaşım..:)
Abcde : evet çamaşır gecede çıkmıyo ...malesef günde 1 yada 2 saat çıkartabilirsin...ama amelyat olacaksanız önce sütyeni halletmek gerekir. sonra benim gibi su toplamakta var.....:)))))) bence % 100 licralı sütyen den çok biraz pamuklu olmasına dikkat etmek lazım. sevgiler..:)
gamyoncuiremsu
ya arkadaşlar neden benim doktorum bana öle sudyen kullandırmadı anlamadım normal balensiz sporcu sudyeni adı ama sıkmıyo yada hiç varlığının farkında bille değilim ben başka bişimi aldım ne öle kayma falanda olmadı 1 ayı geçti ameliyat olalı artık çok rahatım ağrım sızım yada herhangibir şeyde yok çok rahatım yani hatta yüzüstü bile dönüyorum yan zaten hayli hayli yatıyorum. :1closedeyes: çok mu şanslıyım ne...
gamyoncuiremsu
ya arkadaşlar neden benim doktorum bana öle sudyen kullandırmadı anlamadım normal balensiz sporcu sudyeni adı ama sıkmıyo yada hiç varlığının farkında bille değilim ben başka bişimi aldım ne öle kayma falanda olmadı 1 ayı geçti ameliyat olalı artık çok rahatım ağrım sızım yada herhangibir şeyde yok çok rahatım yani hatta yüzüstü bile dönüyorum yan zaten hayli hayli yatıyorum. :1closedeyes: çok mu şanslıyım ne...
Asliselen en son sen ameliyat oldun sanirim,öncelikle gecmis olsun cnm,su toplamasinin disinda iyimisin agrilarin ne durumda??
Sabredin arkadaşlar yaşadıklarımın hepsini sizinle paylaşacağım.
valla doktorumun muaynesi sonrasında bana önerdiklerini söyleyeyim.
mutlaka kas sltına yerleştiriyorum dedi bi kere çünkü çok daha doğal oluyomuş hemde daha güvenliymiş. katlantıdan yerleştiriyorum dedi 3 cm iz kalacak dedi. bu izler çok iyi gizleniyormuş burda.
benim bedenim 75. bu ölçüden hareketle 300 veya 325 cc ile 85-90 olacak ve 75 B takviyesiz ssütyen giyebileceksin dedi. bende çok büyük istemiyorum zaten. ama sütyensiz dolaşmak istiyorum sıkıldım silikonlu destekli sütyenlerden.
acayip sabırsızlanıyorum bir an önce o gün gelsin istiyorum.
başka bişeye güldüm, boşver... mutlu olmana sevindim canımm...:)) sen beğen , senin içine sinsin yeter..önemli olan bu...( merak etme ben de beğendim :) )
deathless01 canım camasırını cıkarmandan oturu kaymanın oldgunu farlkettırdıkten sonra doktoun tekrar taktırdı mı camasırı .... of bı ay cok uzun sure ya. gece de mı cıkmıyo o:bbo:
evet taktırdı güzelim yaa..önce takmadım ama sonradan takmam gerekti..benim camasırımda sıkmadı ama beni..rahattım
Okatanderya'cım :) doktorun kim?
maşallah maşallah nazar değdiriceksin kendine..çok özendim sana birazda kıskandım ne yalan söyliyim...ben her gece rüyamda ameliyat olduğumu görüyorum.uyanıncada çok üzülüyorum.inşallah birgün kısmet olursa senin gibi atlatırım..sevgiler
dathless canım bunlar ne zaman yumuşayacak. birdenmi yumuşuyor yoksa kısım kısımmı yumuşuyor..?..
bi dantelli çamaşır giydim bu arada nefis duruyor . hiç böyle bi çamaşır giyememiştim şimdiye kadar...:)))) vay be dedim yani...:))))))
Okatanderya,Doktorlar silikon boyutuna kilonla boyunun oranına ve o anki göğüs ölçüne göre karar veriyor sanırım.Bazılarının göğsü hiç olamamasına rağmen 220 cc diyor doktorlar.Benim şuanki göğsüm 75i bile doldurmuyor ve zayıfım (48 kg)Benim istediğim büyüklüğü doktora anlatmak için baya bi çaba sarfetmem gerekicek.Senin cc ye nasıl karar verdiniz,300-325 cc dediğine göre çok zayıf olmamalısın dimi,kilon kaç?valla doktorumun muaynesi sonrasında bana önerdiklerini söyleyeyim.
mutlaka kas sltına yerleştiriyorum dedi bi kere çünkü çok daha doğal oluyomuş hemde daha güvenliymiş. katlantıdan yerleştiriyorum dedi 3 cm iz kalacak dedi. bu izler çok iyi gizleniyormuş burda.
benim bedenim 75. bu ölçüden hareketle 300 veya 325 cc ile 85-90 olacak ve 75 B takviyesiz ssütyen giyebileceksin dedi. bende çok büyük istemiyorum zaten. ama sütyensiz dolaşmak istiyorum sıkıldım silikonlu destekli sütyenlerden.
acayip sabırsızlanıyorum bir an önce o gün gelsin istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?