• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kizlar biraz önce doktordan geldim,ben hep gögüsalti kesisi düsünüyordum ama daha cok koltukalti kesisini uyguluyorlarmis,275 cc yuvarlak,pütürlü kasaltini önerdi camasira 265,275,310 cc koyduk 310 cok büyük geldi 265 yerinede dr 275 ccyi uygun gördü,emzirmelerden olusan sarkmayi 275 daha iyi toparlarmis.Koltukaltindan taktiran arkadaslar izleriniz ne durumda?sonucta gögüsaltindaki izleri fazla kisi göremez ama koltukalti kesisi kolsuz giysiler giyildiginde dikkat cekmez mi??

benim koltuk altı kesim var..ama kıvrımla birleşti ve suan gayet rahat kolsuz giyebiliorum..babam bilmio ve cakmıoda üstelik..kimsede görmedi:) belli bile diil.3cm lik inceeee bir çizgii:)

selam arkadaşlar meme büyütme operasyonu için bende istanbulda taner korkut gürler akınbingöl ve güner uysal ile görüştüm. taner korkut göğüs ucu kas altı yuvarlak silikon dedi, gürler bey de göğüs ucu damla kas üstü dedi, güner bey ise koltuk altı veya göğüs ucu kas altı yuvarlak silikon dedi... anlıycağınız her doktor farklı bişey söyledi ve benim kafam allak bullak oldu yanlız sadece güner uysal kendi ameliyathanesinde yapıyor bu konuda bende biraz çekindim yani ameliyat esnasında herhangi bir sorun çıkarsa nasıl müdahele edicek bunu düşünüyorum!! ancak diğer konularda en güven veren doktorda oydu koltuk altı ameliyat resimlerinede baktım koltuk altında iz hiç yokk görmeniz imkansız .. bunun dışında hepsi ortalama aynı fiyatı verdi..3.5 milyar ve ben kararsız kaldım bu doktorlar hakkında bilgisi olan yada daha önce operasyon geçirmiş olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum.sevgiler

bencede hastaneyi sec..2 saatlik ameliyat nolur nolmaz.bende koltuk altı kesisi kas altı yaptırdım..mükemmeler ve hiç de iz yok..ben nebil bozdoğana yaptrdım 3 milyara üüstelik.2,5 ay olmasına ragmen halada cok fazla ilgilenir..:)
yukarıdaki yazılarımızı okursan doktor ismi veren cok kişi var cnm:)

kol altı kesısı ıle amleıyt olmus arkadaslr. ozellikle deathless01 ve ela_ela :):) serum fızyolojık protez mi kullanıyor doktor..? kol altından jel sılıkon konulamıyor mu ?

hayatım doktorum bana içindeki sıvıyı gösterdi ama hatırlamıorum ne oldugunu..jel gibi bişi yapışkanlı ama olurda delinirse filan yavas yavas inceğini söledi ve içindeki maddenin zaralı olmadıgını vücuda karısacagını söledi.bu durumdada serumdur gibi gelio..sorarım ama:)

ben sordum silikonlara bakarken bunlar koltukaltindan sigiyor mu diye daha büyükleri bile sigiyor dedi dr

benim koltuk altı kesim var..ama kıvrımla birleşti ve suan gayet rahat kolsuz giyebiliorum..babam bilmio ve cakmıoda üstelik..kimsede görmedi:) belli bile diil.3cm lik inceeee bir çizgii:)

iyi o zmn ya ben daha fazla kafami karistirmak istemiyorum önümüzdeki hafta ameliyat gününü belirliycem kesi yeri olarakta koltukaltina karar verdim artik,bir de büyüklügüne su profil cesitlerine karar versem...burda herkes orta profil diyor bana dr en düsügünü söyledi onu bir daha sormam lazim yaptirmisken cok düz kücükte olmasin,deger umarim onca sikintiya

deathless senin iyilisme sürecin nasil gecti,kac gün sonra kendi isini kendi yapar hale geldin,bazi arkadaslar koltukalti kesisinin daha zor iyilestigini yazdilar sen ne dersin ???

iyi o zmn ya ben daha fazla kafami karistirmak istemiyorum önümüzdeki hafta ameliyat gününü belirliycem kesi yeri olarakta koltukaltina karar verdim artik,bir de büyüklügüne su profil cesitlerine karar versem...burda herkes orta profil diyor bana dr en düsügünü söyledi onu bir daha sormam lazim yaptirmisken cok düz kücükte olmasin,deger umarim onca sikintiya

canım benm yaptırmadan önceki göğüslerim çok ufak ve yuvarlaktı çapıda küçüktü..benim doktorum 250 cc yada 300 dedi. eger gerçekten küçükse biraz büyük protez kullanmanı öneririm .hıgh profil yani.. bende 300 cc nin çok büyük duracağını düşündüm ama tam kıvamında oldu. 200 cc yada 250 koysak daha küçük olacaktı yani düşün.yaptırmışken biraz büyük olsun derim ben. hadi bakalım bekliyoruz iyi haberlerini..:)

tam ustune bastın tatlıbadem . ben de tam bu konuya degınecektım . ben mesela amelıyat olmayı cok ıstıyorum ve ameliyat sonrakı acı falan hıc gozumu korkutmuyo ama anestezıden cok korkuyorum :(:( ..ALLAH korusun ya bişe olursa :(vaz gecersem bu yuzden gecebılırım :(

Canım hiç korkma, inan bana bende çok korkuyordum.. Ameliyattan önce ya uyanamazsam yeniden diyordum.. Ama bitanem kan değerlerine bakılıyor ve ona göre narkoz miktarı ayarlanıyor.. Ben çağ hastanesinde oldum.. Anestezi uzmanı Hacettepeden gelmişti, kendisi beni çok rahatlattı.. Ameliyata giderken asansörde elimden rahatlatıcı vereceklerini söylediler, meğer o rahatlatıcı değil narkozmuş :) Ameliyat odasını hayal meyal hatırlatıyorum, yaklaşık 1.5 saat sonra gözlerimi açtığımda odamdaydım.. Sakın korkma olur mu.. Sevgiler...

canım ela-ela koltukaltı kesisiyle ameliyat oldu.çokta memnundu.. ama bu aralar forumu pek takip edemiyor yoğunluktan..ama gözle görünür şekilde dikkat çekmez sanırım.öyle olsa o tür kesiyi kimse tercih etmez.tarih belli oldumu ? iyi haberlerini bekliyorum:)

Evet kızlar gelemedim çoktandır.. Ama hepinizi özledim fıstıklar ve yi haberlerle geldim :)) Nebil beye kontrole gitmiştim pazar günü, baktı ve kapsül oluşumu olmadığını söyledi, ben çok korkuyordum çünkü bundan.. Ve artık o sıkıcı sporcu sütyenini kullanmıcam.. Koltuk altım hızla iyileşiyor canım.. Çok ince bir çizgi şeklinde zaten ve tam kıvrıma denk geliyor, yani belli olmuyor.. Zamanla daha da pembeleşicek ve belli olmucak çok.. Doktorum krem filan önermedi.. Kızlar son kullanma tarihi filan yok, kutu üzerinde yazılanlar vücuda takılmadan önceki son kullanma tarihleri.. Ameliyat olup yerleştirildikten sonra sıkılıncaya kadar kullanabiliyoruz.. Yani o tarihler raf ömrüü :))

Kizlar biraz önce doktordan geldim,ben hep gögüsalti kesisi düsünüyordum ama daha cok koltukalti kesisini uyguluyorlarmis,275 cc yuvarlak,pütürlü kasaltini önerdi camasira 265,275,310 cc koyduk 310 cok büyük geldi 265 yerinede dr 275 ccyi uygun gördü,emzirmelerden olusan sarkmayi 275 daha iyi toparlarmis.Koltukaltindan taktiran arkadaslar izleriniz ne durumda?sonucta gögüsaltindaki izleri fazla kisi göremez ama koltukalti kesisi kolsuz giysiler giyildiginde dikkat cekmez mi??

İçini rahat tut canım, belli olmuyor çok.. Yukarıda da yazdığım gibi, kıvrıma denk geliyor ve fark edilmiyor.. Ben kolsuz şeyler giyiyorum bu halde bile.. Birkaç ay sonra daha da belirsizleşicek..

kol altı kesısı ıle amleıyt olmus arkadaslr. ozellikle deathless01 ve ela_ela :):) serum fızyolojık protez mi kullanıyor doktor..? kol altından jel sılıkon konulamıyor mu ?

Serum fizyolojik canım... En kötü ihtimalle vücuda aksa bile zararı oluyor, çünkü bildiğin tuzlu su..

275-300 cc arası iyi duruyor bence canım.. 275 altı küçük olur sanki.. Ama tabiki bu senin boy ve kilonla da ilgili.. Bu konuda doktoruna güven, ne istediğini anlatabilirsen yeterince onlar en uygununu buluyorlar.. Benimki 300 cc idi, çok küçükte değil, çok büyükte değil.. 80-85 arası oluyor, o da iyi..

bu arada arkadaslar kımler yuksek profıl yaptrdı kımler orta , kimler dusuk ???? ve herkes halınden memnun mu .. bu profıl secme işi de oldukca zor olsa gerek sanki .[/QUOTE]

Benim kardeşim doktor ve en şiddetle karşı çıkan oydu.. Ama önemli olan senin kendini iyi hisettmen değilmi.. İnan bana insanın özgüvenini bile etkiliyor.. Giydiklerinin daha iyi yakıştığını düşünüyorsun sonra.. Yürüyüşüm bile değişti şekeerr, daha bi havalı oldum sankim :))

Son düzenleme:
bu arada senın durumun nasıl oldu ela_ela.. yakınlasmaya devam edıyorlar mı . yoksa oylece kaldı mı . sertlıkler falan da ındıle r mı canım..

Tam olarak sertlikler geçmedi, yumuşama devam ediyor.. biraz daha yakınlaştılar, ameliyattan sonraki gibi değil.. Ama tam olarak istediğim gibi olmadı, sanırım o da benim göğüs yapımla ilgili.. Doktoruma sordum, biraz daha yaklaşıcaklarını, ama benim istediğim kadar bunun olmucanı söyledi.. Çünkü protezler meme ucuna göre ayarlanıyor.. Meme başına protezin ortası yerleştiriliyor canım, doktor çok azıcık oynama yapabiliyormuş.. Nebil bana 3 ayın sonunda eğer çok ayrık bulursam 10 dk lık bir işlemle(ama ameliyat değil) protezlerle oynayıp biraz daha yaklaştırabileceğini söyledi.. Bekliyorum yani tatlım.. Sen napıyosun halaa?

deathless senin iyilisme sürecin nasil gecti,kac gün sonra kendi isini kendi yapar hale geldin,bazi arkadaslar koltukalti kesisinin daha zor iyilestigini yazdilar sen ne dersin ???

benim iyileşme sürecim mükemmel geçti. hiç bi ağrım olmadı. sadece şişmeler vardı o da normal sürecmiş zaten. 15.gün bikini giydim düşün:) ama bundan dolayı sağ göğüste 1 cm lik kayma oldu masajla topladım geri.. ve inan bana ilk hafta iyileşti koltuk altım.sadece 15 güne kadar rahat kaldıramıodum o kadar.

Evet kızlar gelemedim çoktandır.. Ama hepinizi özledim fıstıklar ve yi haberlerle geldim :)) Nebil beye kontrole gitmiştim pazar günü, baktı ve kapsül oluşumu olmadığını söyledi, ben çok korkuyordum çünkü bundan.. Ve artık o sıkıcı sporcu sütyenini kullanmıcam.. Koltuk altım hızla iyileşiyor canım.. Çok ince bir çizgi şeklinde zaten ve tam kıvrıma denk geliyor, yani belli olmuyor.. Zamanla daha da pembeleşicek ve belli olmucak çok.. Doktorum krem filan önermedi.. Kızlar son kullanma tarihi filan yok, kutu üzerinde yazılanlar vücuda takılmadan önceki son kullanma tarihleri.. Ameliyat olup yerleştirildikten sonra sıkılıncaya kadar kullanabiliyoruz.. Yani o tarihler raf ömrüü :))

ela_ela sana krem vermemişmiydi nebil bey..bana verdiiCADIARZU ve o sanırım cok daha cabuk iyileştirdi benimkini.. bu arada nebil bey bana silikonun ömrnünün 20 yıl oldugunu söledi..

Back