• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

aslisen önerin için cok teşekkür ederim evet haklısın en mantıklısı sonbaharda yaptırmak sanırım senin su toplamana üzüldüm canım yaa cok gecmiş olsun ama 1 de eylülde denize girinceki güzel gögüslerini düşün şimdiden cok güzel olduguna eminim güle güle kullan arkadaşım az kaldı biraz daha sabır

okatan derya sanada şimdiden hayırlı olsun diyorum arkadaşım umarım istedigin gögüslere kavuşursun darısı benim başıma

gamyoncuiremsu
elenya ; çok haklısın sütyen mevzuda kişiden kişiye değişiyor.benim cildim çok allerjik. licralı kumaş tan dolayı kaşıntı yapıp su topladı.dün akşam % 80 pamuk % 20 licra ve % 20 esneme payı olan bi sütyen buldum..Olayı çözdüm sonunda ))) .İdeal sütyeni buldum ama bu seferde bepanten merhem den kurtulamıyorum...Dün duş yaptım. Bu gün kontrole gittim herşey normal .Haftaya tekrar gideceğim.

Evet eylüle bırak bencede. en azından denizine havuzuna girersin.ben iznimi bu döneme ayarlayabildiğimden dolayı bu sıcaklara kaldım.1 eylül de denize girebilirmişim . ozaman da ramazan zaten .bu sene pek keyfini çıkaramayacağım sanırım.:) ama olsun. darısı başına arkadaşım..:)

Abcde : evet çamaşır gecede çıkmıyo ...malesef günde 1 yada 2 saat çıkartabilirsin...ama amelyat olacaksanız önce sütyeni halletmek gerekir. sonra benim gibi su toplamakta var.....:)))))) bence % 100 licralı sütyen den çok biraz pamuklu olmasına dikkat etmek lazım. sevgiler..:)

ya arkadaşlar neden benim doktorum bana öle sudyen kullandırmadı anlamadım normal balensiz sporcu sudyeni adı ama sıkmıyo yada hiç varlığının farkında bille değilim ben başka bişimi aldım ne öle kayma falanda olmadı 1 ayı geçti ameliyat olalı artık çok rahatım ağrım sızım yada herhangibir şeyde yok çok rahatım yani hatta yüzüstü bile dönüyorum yan zaten hayli hayli yatıyorum. :1closedeyes: çok mu şanslıyım ne...

gamyoncuiremsu

ya arkadaşlar neden benim doktorum bana öle sudyen kullandırmadı anlamadım normal balensiz sporcu sudyeni adı ama sıkmıyo yada hiç varlığının farkında bille değilim ben başka bişimi aldım ne öle kayma falanda olmadı 1 ayı geçti ameliyat olalı artık çok rahatım ağrım sızım yada herhangibir şeyde yok çok rahatım yani hatta yüzüstü bile dönüyorum yan zaten hayli hayli yatıyorum. :1closedeyes: çok mu şanslıyım ne...

maşallah maşallah nazar değdiriceksin kendine..çok özendim sana birazda kıskandım ne yalan söyliyim...ben her gece rüyamda ameliyat olduğumu görüyorum.uyanıncada çok üzülüyorum.inşallah birgün kısmet olursa senin gibi atlatırım..sevgiler

Asliselen en son sen ameliyat oldun sanirim,öncelikle gecmis olsun cnm,su toplamasinin disinda iyimisin agrilarin ne durumda??

gamyoncuiremsu

mesenet her doktor farklı işte .bende çok rahatım ağrım sızım yok. ancak yan yatmak yasak..protezler yerleşene kadar yan yatmayı tavsiye etmiyor benim doktorum.

Benim çamaşırımda öyle balensiz sporcu sütyeni ancak kumaştan dolayı tahriş oldu.allerjik mevzular..yüz üstü rahat edebiliyorsun demek :))) maşallah ....çok iyi darısı başıma. 6 gündür sırtım tutuldu:(

Asliselen en son sen ameliyat oldun sanirim,öncelikle gecmis olsun cnm,su toplamasinin disinda iyimisin agrilarin ne durumda??

evet bu gün 6 günüm .teşekkürler... canım bi sorun yok rahat oturup kalkıyorum bi ağrım yok.sadece sırt üstü yattığımda kalkarken acıyor dikiş yerleri o kadar.birde sabah uyandığımda ilk kalktığım zaman zor kalkıyorum. onun dışında bi sorun yok . kendim oturup kalkıyorum ..dün akşam dışarı yürüyüşe bile çıktım...vileda yapmayı düşünüyorum bu gün...:)) iyi haberlerini bekliyorum canım..

valla doktorumun muaynesi sonrasında bana önerdiklerini söyleyeyim.
mutlaka kas sltına yerleştiriyorum dedi bi kere çünkü çok daha doğal oluyomuş hemde daha güvenliymiş. katlantıdan yerleştiriyorum dedi 3 cm iz kalacak dedi. bu izler çok iyi gizleniyormuş burda.
benim bedenim 75. bu ölçüden hareketle 300 veya 325 cc ile 85-90 olacak ve 75 B takviyesiz ssütyen giyebileceksin dedi. bende çok büyük istemiyorum zaten. ama sütyensiz dolaşmak istiyorum sıkıldım silikonlu destekli sütyenlerden.
acayip sabırsızlanıyorum bir an önce o gün gelsin istiyorum.
:emir_bebek:

mutlaka kas sltına yerleştiriyorum dedi bi kere çünkü çok daha doğal oluyomuş hemde daha güvenliymiş. katlantıdan yerleştiriyorum dedi 3 cm iz kalacak dedi. bu izler çok iyi gizleniyormuş burda.
benim bedenim 75. bu ölçüden hareketle 300 veya 325 cc ile 85-90 olacak ve 75 B takviyesiz ssütyen giyebileceksin dedi. bende çok büyük istemiyorum zaten. ama sütyensiz dolaşmak istiyorum sıkıldım silikonlu destekli sütyenlerden.

Okatanderya'cım :) doktorun kim?

deathless01 canım camasırını cıkarmandan oturu kaymanın oldgunu farlkettırdıkten sonra doktoun tekrar taktırdı mı camasırı .... of bı ay cok uzun sure ya. gece de mı cıkmıyo o:bbo:

evet taktırdı güzelim yaa..önce takmadım ama sonradan takmam gerekti..benim camasırımda sıkmadı ama beni..rahattım

evet taktırdı güzelim yaa..önce takmadım ama sonradan takmam gerekti..benim camasırımda sıkmadı ama beni..rahattım

dathless canım bunlar ne zaman yumuşayacak. birdenmi yumuşuyor yoksa kısım kısımmı yumuşuyor..?..
bi dantelli çamaşır giydim bu arada nefis duruyor . hiç böyle bi çamaşır giyememiştim şimdiye kadar...:)))) vay be dedim yani...:))))))

maşallah maşallah nazar değdiriceksin kendine..çok özendim sana birazda kıskandım ne yalan söyliyim...ben her gece rüyamda ameliyat olduğumu görüyorum.uyanıncada çok üzülüyorum.inşallah birgün kısmet olursa senin gibi atlatırım..sevgiler

hayatım inşallah. herkesin bunu yaşamasını isterim. sizlerede kolay gelsin allah sabırlar versin. ama başta zor günler var hazırlıklı olmakta fayda var.

dathless canım bunlar ne zaman yumuşayacak. birdenmi yumuşuyor yoksa kısım kısımmı yumuşuyor..?..
bi dantelli çamaşır giydim bu arada nefis duruyor . hiç böyle bi çamaşır giyememiştim şimdiye kadar...:)))) vay be dedim yani...:))))))

anacım ne geliosa o dantelli sütyenler yüzünden oluo zaten:) bende onlra kanıp cıkardım kullanmam gereken çamasırı.aman haa sen yapma. vallaa hemen yumsamıo..benimki bi ayın sonunda yumsadı.ve hala da yumsuo.sol tarafım cok yumsak, sağ biraz daha gec takip ediyor:) sevincini paylaşıyorum:)

Okatanderya,Doktorlar silikon boyutuna kilonla boyunun oranına ve o anki göğüs ölçüne göre karar veriyor sanırım.Bazılarının göğsü hiç olamamasına rağmen 220 cc diyor doktorlar.Benim şuanki göğsüm 75i bile doldurmuyor ve zayıfım (48 kg)Benim istediğim büyüklüğü doktora anlatmak için baya bi çaba sarfetmem gerekicek.Senin cc ye nasıl karar verdiniz,300-325 cc dediğine göre çok zayıf olmamalısın dimi,kilon kaç?

Back