ela_ela bı gorunuyorsun bı kayboluyorsun:) halını hatrını sorayım dedım :). nasılsın canım ? nasıl oldun ? yumusamaya basladılar mı .. inşallah her sey yolundadır hoşçakal .
deathless01 acaba nebıl bey nıcın masaj onermıyor kı ? masaj yumusamayı hızlandırmaz mı? kendısı bu konuda ne dıyor canım?
kızlar bişey sorucam . sırtınızda ya da omzunuzda silikondan dolayı bı agırlık hıssedıyo musunuz? hafıf bısey mı bunlar?
kızlar bişey sorucam . sırtınızda ya da omzunuzda silikondan dolayı bı agırlık hıssedıyo musunuz? hafıf bısey mı bunlar?
flood evet yaa sordugun soru cok mantıklı biz nerden bilecegiz ki sonucta genel anestezi oluyoruz bilmemize imkan yok sadece dr a güvenmekmi kalıyor yani ?
Okatanderya,Doktorlar silikon boyutuna kilonla boyunun oranına ve o anki göğüs ölçüne göre karar veriyor sanırım.Bazılarının göğsü hiç olamamasına rağmen 220 cc diyor doktorlar.Benim şuanki göğsüm 75i bile doldurmuyor ve zayıfım (48 kg)Benim istediğim büyüklüğü doktora anlatmak için baya bi çaba sarfetmem gerekicek.Senin cc ye nasıl karar verdiniz,300-325 cc dediğine göre çok zayıf olmamalısın dimi,kilon kaç?
aynı soru benım aklıma da gelmıstı acıkcası . ama yapılacak cok fazla bısey yok hakıkaten guvenmekten baska.. aslıselen son kullanma tarıhı derken nasl yanı ? protezlerın son kullanma tarıhlerı mı oluyor.?
iyide ya başucumuzdaki boş kutular başkasına ait ama bize takılanlar cok başkaysa bize verseler bile boş kutuyu silikonu mememizden cıkarıp bakamayacagımıza göre dr a güvenmekten başka 1 şey kalmıyor yani ayrıca dr um bana piyasada 100 dolara satılan cin malı 1 dünya silikonun oldugunuda söylemişti
hakkaten son kullanma tarihi mi oluyor CADIARZU ...içimizdeyken geçmesin tarihi :1rolleyes:
Kizlar biraz önce doktordan geldim,ben hep gögüsalti kesisi düsünüyordum ama daha cok koltukalti kesisini uyguluyorlarmis,275 cc yuvarlak,pütürlü kasaltini önerdi camasira 265,275,310 cc koyduk 310 cok büyük geldi 265 yerinede dr 275 ccyi uygun gördü,emzirmelerden olusan sarkmayi 275 daha iyi toparlarmis.Koltukaltindan taktiran arkadaslar izleriniz ne durumda?sonucta gögüsaltindaki izleri fazla kisi göremez ama koltukalti kesisi kolsuz giysiler giyildiginde dikkat cekmez mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?