Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ela_ela bı gorunuyorsun bı kayboluyorsun:) halını hatrını sorayım dedım :). nasılsın canım ? nasıl oldun ? yumusamaya basladılar mı .. inşallah her sey yolundadır hoşçakal .

İyiyim kuzum yaaa, işler çok fazla, gelemiyorum ki... ama okuyorum mutlaka gecikmelide olsa yazılanları.. Bu arada bir sürü kişi ameliyat olmuşş, sayımız çoğalıyor yaşasınn :))

deathless01 acaba nebıl bey nıcın masaj onermıyor kı ? masaj yumusamayı hızlandırmaz mı? kendısı bu konuda ne dıyor canım?

cnm kas altına konuldugunda masaj pek etki yapmıyormuş.nedeni zaten konuldugu yerden dolayı cok fazla sertlik yapmıyor olmasıymıs.kas üstünde daha doğal durması için ve çabuk yumsaması için yaptırılıyor masaj.

kızlar bişey sorucam . sırtınızda ya da omzunuzda silikondan dolayı bı agırlık hıssedıyo musunuz? hafıf bısey mı bunlar?

ilk yapıldığında göğsünde bi baskı hissediosun..ama ilerleyen zamanlarda hiç bi ağrı yok.zaten 400 gram bişimiş bunların agırlığı..bende o ağırlıktan korkuodum ama olmadı..

arkadaşlar yaa bazılarının silikonluda olsa gögüsleri cok güzel onların nasıl oluyoda bu kadar güzel oluyor kimilerinkiyse cok yapmacık duruyo bunu ne etkiliyo acaba yaa dr mu. hastamı konulan silikonmu vs vs vs ben işin icinden cıkamadım

kızlar bişey sorucam . sırtınızda ya da omzunuzda silikondan dolayı bı agırlık hıssedıyo musunuz? hafıf bısey mı bunlar?

valla ben ilk narkozdan uyandığımda bir tuğla sağ göğsümün üstüne bir tuğlada sol göğsümün üstüne koymuşlar gibi bir ağırlık hissiyle uyandım 300 cc di belki ondan bu kadar ağırlık hissi oldu...bu sadece 1 gün sürdü. Şu an ne bi ağırlık nede değişik bi duygu hissediyorum . benimsedim iyice.herhangi bir ağırlık hissi yok yani:))

Slm
Bişi sorucam kızlar bende olmayı düşünüorum fakat şüphelenmemek elde değil ya en iyi protez olan mentor takıyoruz diye ameliyatta başka protez takarlarsa ?

flood evet yaa sordugun soru cok mantıklı biz nerden bilecegiz ki sonucta genel anestezi oluyoruz bilmemize imkan yok sadece dr a güvenmekmi kalıyor yani ?

flood evet yaa sordugun soru cok mantıklı biz nerden bilecegiz ki sonucta genel anestezi oluyoruz bilmemize imkan yok sadece dr a güvenmekmi kalıyor yani ?

evet şüphelerinizle çok haklısınız aslında. bende çok tereddüt etmiştim.tabiki bu iş biraz doktora güvenmekle alakalı. Ameliyat sonrası uyandığımda yatağın kenarında mentor marka protezlerin boş kutuları vardı üzerinde seri numarası var son kullanma tarihleri yazıyordu..Şüpheleri olan arkadaşlar ameliyat öncesi protezleri görmek isteyebilirler.gayet doğal hakkınız..

ben 61 kiloyum boyumda 1,69. dediğin gibi kendisinin söylediği şey ben hastalrıma ameliyat olmalarına deyecek ama dışardan aaa ne kadar büyük göğüsleri var dedirtmeyecek büyüklüğü öneriyorum dedi. bana söylediği de ölçülerimi aldıktan sonra 75B sütyen desteksiz giyebilirsin dedi. gün yaklaştıkça heyecenım artıyor. ilaç mı kullansamtatlicadiarzu

Kizlar biraz önce doktordan geldim,ben hep gögüsalti kesisi düsünüyordum ama daha cok koltukalti kesisini uyguluyorlarmis,275 cc yuvarlak,pütürlü kasaltini önerdi camasira 265,275,310 cc koyduk 310 cok büyük geldi 265 yerinede dr 275 ccyi uygun gördü,emzirmelerden olusan sarkmayi 275 daha iyi toparlarmis.Koltukaltindan taktiran arkadaslar izleriniz ne durumda?sonucta gögüsaltindaki izleri fazla kisi göremez ama koltukalti kesisi kolsuz giysiler giyildiginde dikkat cekmez mi??

hakkaten son kullanma tarihi mi oluyor CADIARZU ...içimizdeyken geçmesin tarihi :1rolleyes:

iyide ya başucumuzdaki boş kutular başkasına ait ama bize takılanlar cok başkaysa bize verseler bile boş kutuyu silikonu mememizden cıkarıp bakamayacagımıza göre dr a güvenmekten başka 1 şey kalmıyor yani ayrıca dr um bana piyasada 100 dolara satılan cin malı 1 dünya silikonun oldugunuda söylemişti

evet canım oluyormuş benimkilerde 2008 2012 yazıyor..

evet aynen öyle. evet ama bi problem çıkarsa da doktor bu sorumluluğu nasıl alır sizce.?

hakkaten son kullanma tarihi mi oluyor CADIARZU ...içimizdeyken geçmesin tarihi :1rolleyes:

bunu bi doktora sorayım ben seri numarası tamam da..o tarih tam olarak neyi ifade ediyor..acaba dış ortamda o kadar süremi kalıyor. içimizde iken 25- 30 yıl bazende ömürlük bunlar arkadaşlar

canım ela-ela koltukaltı kesisiyle ameliyat oldu.çokta memnundu.. ama bu aralar forumu pek takip edemiyor yoğunluktan..ama gözle görünür şekilde dikkat çekmez sanırım.öyle olsa o tür kesiyi kimse tercih etmez.tarih belli oldumu ? iyi haberlerini bekliyorum:)

selam arkadaşlar meme büyütme operasyonu için bende istanbulda taner korkut gürler akınbingöl ve güner uysal ile görüştüm. taner korkut göğüs ucu kas altı yuvarlak silikon dedi, gürler bey de göğüs ucu damla kas üstü dedi, güner bey ise koltuk altı veya göğüs ucu kas altı yuvarlak silikon dedi... anlıycağınız her doktor farklı bişey söyledi ve benim kafam allak bullak oldu yanlız sadece güner uysal kendi ameliyathanesinde yapıyor bu konuda bende biraz çekindim yani ameliyat esnasında herhangi bir sorun çıkarsa nasıl müdahele edicek bunu düşünüyorum!! ancak diğer konularda en güven veren doktorda oydu koltuk altı ameliyat resimlerinede baktım koltuk altında iz hiç yokk görmeniz imkansız .. bunun dışında hepsi ortalama aynı fiyatı verdi..3.5 milyar ve ben kararsız kaldım bu doktorlar hakkında bilgisi olan yada daha önce operasyon geçirmiş olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum.sevgiler

cevabın için teşekkür ederim tatlıbadem tabiiki hastane tercihim fakat güner beyin ameliyathaneside hastaneyi aratmıycak bir konfor ve ekipmana sahip itiraf etmeliyim:)) tekrar görüşmeye gidicem.. gerçi yoruldum artık her doktor farklı bir teknik öneriyor gerçi benim kafamda koltuk altı giriş yolu ile kas altı serum fizyolojik yuvarlak protez var doktorlar zaten genelde kas altı yuvarlak tavsıye ettı, güner beyin koltuk altından yaptığı ameliyatlarda ise inan iz diye bir şey yok bulmakta baya zorlandım çok genç olduğum için meme ucu düşünmüyorum çünkü iz ne olursa olsun kalıyor doktor içinde zor bir ameliyat olmıycaktır çünkü göğüslerim yuvarlak ve minik:) azıcık büyüsünler kafi:)))

bu arada selahattin tolunayı nette arattım ama numara yada merkez adresi bulamadım bilgin varsa verebilirmisin

bana sormadın ama cevap veriyim :) sanırım sadece serum fizyolojik konuluyor diğer protezleri koltuk altından sokmaya kalksa btün koltuk altını kesmesi gerekir heralde ben sorduğum bütün doktorlardan koltuk altından ise içi serum ile doldurulan silikon konmalı cümlesini aldım tabii bilemem belki farklı yöntemle yapanlar da vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…