resim nasıl konuluyor birisi sölerse bende koycam üstteki gibi
canım mesaj yazdıığın yerde hemen üstte sarı bi kutu var resim ekle diye.. ordan yüklüyosun.. yazı tipleri ebatları fln olan kısmın hemen altında
nebıl beyın de elıne saglık :)kac cc ydı senın ??
canım o zaman senın kendı gogusn de o zman cok kucuk degılmıs sanırım .. belkı de o yuzden guzel olmustur.. benm gogsum cok kucuk mesela... o yuzden yapay durabılır dye korkuyorum
bu arada 15 gunluk halı boyleyse hakıkaten ilerde cok daha ıı olur..hıc morluk falan da yok ne guzel
kızlar bende yaptırmak istiyorum goguslerimi çok küçük değil ama olsun rahatsız oluyorumaslında benım amcam cok unlu bır estetık doktoru , ben burnumu yaptırdım ama gogus oldugu ıcın cekınıyorum aılede herkez duycak fln.. onun ıcın karar verdım kendım baska bır doktora yaptırcam, çok pahalı ama onerıcegınız hastahane doktor adı var mııı
anladım canım .. peki ona da mı aynı doktor yapmıstı ..bi de bu yakınlık meselesı kişinin gogus yapısıyla mı alakalı yuoksa tamamen doktora baglı bı durum mu .. fıkrın var mı ??
kızlar bende yaptırmak istiyorum goguslerimi çok küçük değil ama olsun rahatsız oluyorumaslında benım amcam cok unlu bır estetık doktoru , ben burnumu yaptırdım ama gogus oldugu ıcın cekınıyorum aılede herkez duycak fln.. onun ıcın karar verdım kendım baska bır doktora yaptırcam, çok pahalı ama onerıcegınız hastahane doktor adı var mııı
çooook güzel olmuş canım ben de çok beğendimm (maşallah diyelim nazar değmesin)
15 günlük halinde bile baya toplamış kendini benim 15 gün sonra hala füze gibilerdi ve çok sertlerdi
çok da doğal olmuş gerçekten senin de kas altına yapıldı sanırım dimi? ben de şubatta kas altından 250cc lik yaptırdım
deathless, peki masaj olayını naptın? benim 5 ay oldu her gün 10 dk masaj yapıyorum sen de mi hergün yapıyosun? ve de bu masaja daha ne kadar devam etmek lazım bi bilgin var mı?
canım dr. serhat tuncer'i kesinlikle önerebilirim.. nişantaşı'nda muayenehanesi var hem çok başarılı hem de operasyon sonrasında ağrın sızın veya herangi bi komplikasyon olmuyo.. hastane olarak da kadıköy şifa'yı önerebilirim hem çok temiz hem de hemşireler vs çok güleryüzlü ve ilgili
ben çağ hastanesinde nebil bozdoğanı yada prof.murat türegünü önerebilirim:) nebil bey benimkini devlet hastanesinde yaptı özel olarak hastaneye para ödedim.. 3000 ytl ye üstelik..benimkini sadece annem ve kardeşlerim biliyor bide sevgilim..başka kimseyede söylemedim..bellide olmuyor zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?