ay erzuruma mı gelsek napsak yaa jeyyar
yoksa silikon taktırmak benim için hayal gibi gözüküooosenağlama
kac cc aldın peki silikonlarını canım senmi karar verdin?yuvarlakmı aldın yoksa diğerindenmi?acaba burdada aynı işleyiş gecerli olurmu?silikonu biz alsakta doktor taksa hatta sana sipariş varsek sen göndersen offf offf ne güzel olurdu yaa
yok canım o bantları çıkartırken ben de çok acıycak hatta çıkmıycak sanmıştım ama öle diilmiş zaten göğüslerde şuan biraz uyuşukluk olduu için pek fazla hissetmiyosun korkacak bişi yok yane yerimseniben
ayrıca ben 5000 ytl vermiş biri olarak bu fiyatı duyunca ...........ağlamak istiyorummmmmsenağlama:çok üzgünüm:
hayatım cc olarak doktor belli aralıklarda bir çok sipariş veriyo ama sen bir tekinin parasını ödüyosun. sayzırlarla deniyo olanının içinden orjinali alıyo gerisi firmaya gidiyo. bana 220 den 340 a kadar istendi. ama 325 takıldı.yuvarlak evet ve pütürlü.işleyiş her devlet hastanesi için aynıdır. benimki üniversite hastanesiydi. hayatım bende silikonları ankaradan getirttirdim.mentor firmasından burdan almadım yani.doktoruna gveniyosan ve inanıyosan devlet hastaneleri tabiki hesaplı.yerimseniben
heee bide mesenetcim nası ulasabiliriz bu mentor firmasına?benimde kuzenim canakkalede üni.de calışıo belki yıllık iznimde insallahhhhhhhhhhhhh olursa yaptırabilirim
senin bu siteye tecrübeni yazman sayende cok sagol canımmmma.s.
Kızlar bende geçen pazar günü Ankara'da Nebil beye ameliyat oldum..Yaklaşık bir buçuk saat sürdü,kas altına koltuk altından yerleştirildi. Ama tahmin ettiğimden de zorlu bir süreç ameliyat sonrası. llk 2 gün nefes alamıyordum adeta, şimdi de kolumu kıpırdatmakta zorlanıyorum ve yardım almaksızın hiç bişey yapamıyorum. 3.günün sonunda bandajlarım açıldı. Kızlar yaa bunlar öyle şiş ve sertler ki, şu sıcaklarda sporcu sütyeni takmakta ayrı bir sıkıntı tabi. Ne zaman yumuşayıp normal hale döncekler, doktor 2 ayı bulacağını sabırlı olmamı söyledi. Birde şey sanki biraz ayrık duruyorlar, bunlar yakınlaşırlar değilmi.. off çok sıkıntılı, ameliyat olmayı düşünenler biraz daha düşünsünsünler..
Geçmiş olsun canım ayrıca hayırlı olsun...
Acı çekiyorum diyince sen ,ayy sanki o günlerim aklıma geldi valla içim cızzzz etti ama olsun şu anda acıdan anlamıyosun hiçbirşeyi ama hayalindeki göğüslerine kavuşman için ömründen 1 hafta acılı geçsin ne var , inan ki yaklaşık 1 hafta sonra bu acıları unutacaksın ve yeni görüntünle hele bir de onların bandajsız halini görünce DEĞERMİŞ diyeceksin !yerimseniben
şu an şiş olmasından dolayı sana kocaman kocaman görünüyolardır ama benim mesela yaklaşık 2 ay oldu, şişleri öle bi indi ki bazen aaa keşke biraz daha büyük mü yaptırsaydım diye düşünmüyo değilim hanisırnaşık şey
canim goguslerinde hiss kaybi var mi? nasil simdi? bi de omur boyu bunlar seninle beraber mi olucak yoksa belli bi sure sonra cikarman mi gerekiyor? cahilce sordum kusura bakma :) ama bilmiyorum gercekten. ha bi de cocuk emzirmede engel olurmu silikonlar?
Canım genel olarak biraz daha iyiyim ama kollarımı hareket ettirmekte çok zorlanıyorum..Haklısın sabahları ilk uyandığımda inanılmaz gergin oluyorlar, ve üzerimde bir ağırlık hissediyorum.. Bugün biraz daha yumuşadılar sanki.. Şeker sen sporcu sütyeni taktın mı,?Ben onu kullanıyorum, çarşambadan beri, çok dar bişii, şu sıcaklarda öyle zorluyorki beni.. Haftaya perşembe kontrol var, ne kadar daha kalması gerektiğini söyleyecek.. Kızlar sizler ne kadar süreyle sporcu sütyeni kullanmıştınız? yerimseniben
göğüs ameliyatı olupta üzerinden 1 sene kadar geçmiş olanlara sormak istiyorum:
Acaba dokunduğunuzda göğsünüzde yabancı bir cisim olduğunu hissediyormusunuz? Yada eşinizin eline gelince hissediyor mu? En büyük merakım bu bende ameliyat olmak istiyorum ancak ilerde eşim rahatsız olursa yapay gelirse dokunduğunda diye cesaret edemiyorum.
tuanacım his kaybı hiç yok göğüslerimde hatta tem tersi eskisinden daha hassaslar diyebilirim:)) evet bunlara sahip olmak için çok çaba sarfettim çok acı çektim ömür boyu daha da bir yerlere bırakmam valla:roflol: doktoruma aynı soruyu ben de sormuştum o da bana eğer istemezsem ömür boyu kalabileceklerini, sadece 40 lı yaşlardan sonra hani kilo alırsam onlar sarkabilirmiş tabiiki haliyle ondan dolayı yenileme ihtiyacı duyabileceğimi söyledi ...onun haricinde çıkarmama hiçbir gerek yokmuş...
Emzirmeye hiçbir şekilde engel olmuyor-muş.Bunu da yine doktorumun verdiği cevaba + internette araştırdığım bilgilere dayanarak söylüyorum..Sadece göğüs ucu kesisi ile koyulan protezli memelerde belli bir süre emzirmeyi engellediğini duymuştum ama ne kadar doğru bilemem tabiii.....:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?