Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar aranızda silikon değiştirme ameliyatı olan varmı?Varsa ilk ameliyata göre süreç daha mı kolay?Tecrübelerinizi yazarmısınız?süresi ne kadar?dahamı kolay?

merhaba meltem yakın zamanda bende ameliyat olucam ve doktor seçimi çok çok önemli sende çok iz kaldımı bunu merak ediyorum cevap verirsen sevinirim geçmiş olsun

merhaba meltem yakın zamanda bende ameliyat olucam ve doktor seçimi çok çok önemli sende çok iz kaldımı bunu merak ediyorum cevap verirsen sevinirim geçmiş olsun

Arkadaş listemde olduğun için yazını gördüm elenor Meltem arkadaşımız girmiyor siteye pek ameliyatını oldu çok memnun akrabasıda daha sonra gelip aynı doktora oldu(doktorumuz ortak ) iz olayı hem teknikle hemde kişinin vücut yapısıyla ilgili arkadaşım sen meme küçültme mi olacaksın?

Merhabalar,
bugun ameliyatımın14 günü, kas altı yontemiyle yapıldı. dikişlerim alındı, fakat gitgide artan bir gerginlik hissediyorum goguslerimde, patlayacakmış gibi,tarif etmek gerekirse, sanki biri pompalıyormus gibi son dayanma noktalarına kadar. Hala elastik bant takıyorum, bugun nasıl masaj yapacagım gösterildi, dokundugumda epey bir agrı var halbuki. Kapsul oluşumunu engellemek için masaj sartmış. Acaba hangi günden sonra az da olsa bir rahatlama hissedeceğim çok merak ediyorum, tecrubelerinizi paylaşabilirmisiniz. Goguslerim su anda hem agrılı hem uyusuk gibi. Diş cekimi oncesi nasıl uyusturuluyorsa işlem yapılacak yer fakat agrıyı hissediyorsunuz aynen oyle bir his.
Bir seylerin yolunda gitmemesinden cok korkuyorum.

arkadaşlar bir sene önce bende meme büyütme ameliyatı oldum,her şey çok iyi idi ertesi gün taburcu oldum.ama bir sene geçti sağ memem uyuşuk dokunamıyorum adet dönemde inanılmaz açı veriyor memem sarktı memnun değilim ikinci kez yaptırmaya düşünüyorum.Acaba ikinci kez yaptıran var mı? ücret nasıl olur acaba bilen varsa lütfen cevap verir misiniz saygılar.

nihayet:::)))9yani cvp vermene çok sevindim evet küçültme olucam ben çanakkalede yaşıyorum 2006 da teoman doğana muayene olmuştum araştırdıkça doktorları listem kabardı,10 doktora kadar çıktı üçe indirdim:))ercan karacaoğlu,osman oymak ve teoman doğan buradada yeniyim forumu ayrıntılı kullanamıyorum resimlerinizi görme imkanım varmı diye sormak isterim.doktor seçmek çok zor göğüslerimde büyük(( t keside daha fazla iz olduğunu biliyorum yazdığım üç doktorada muayne olucam fakat hasta yorumları memnuniyetleri veya memnuniyetsizlikleri gerçekten çok önemli bir faktör ve yardım istiyorum lütfennn

Arkadaşlar forumda yeniyim dun ameliyat oldum ama mutsuzum cok sis yayvan geliyor hayalimdeki gibi degiller yani bunlari yasayan tecrübe edenlerin yardımına ihtiyacım var duzelip şekle girecekmi lutfen yardim

Arkadaşlar forumda yeniyim dun ameliyat oldum ama mutsuzum cok sis yayvan geliyor hayalimdeki gibi degiller yani bunlari yasayan tecrübe edenlerin yardımına ihtiyacım var duzelip şekle girecekmi lutfen yardim

öncelikle geçmiş olsun.şiş olmaları normal zamanla ineceler.yayvan oolma konusu profille alakalı.kaç cc ve profil takıldı.kas altımı ?

Yaaaa benımde en korktuğum şey bu ...nerede ve kıme amelıyat oldun canımmmm

Resımlerını gorebılırmıyızzzzz

Merhaba,
Ben ameliyat olali 7 yil geçti ama şimdilerde sol göğüste şişme ve sertlesme oldu. Böyle bişey tecrübe eden oldu mu? Doktorum su toplamış yeniden acip temizlemek lazım diyor ama baska doktora da bi gostermek istiyorum, kapsul olmus olabilir mi diye; ya da baska bisey. doktor tavsiye edebilecek var mi istanbul avrupa yakasında? Takilan slikon kas alti yuvarlak ve 300cc idi. EuroSilicone markaydi. Başka bir doktora da sormak istiyorum ama mesai saatleri dışında da randevu veren, İstanbul Avrupa'da bir doktor bulamadım henüz. Sag göğüste hiçbir problem yok ama soldaki şişti ve taş gibi oldu. Agri da yapıyor hafiften. Neden olduğu da cok onemli benim icin, birdaha olmamasi adina. Geçen haftalarda eko, ekg ve holter cihazi takmislardi kalp icin. Bir de gogus ucu kılları için lazer epilasyon yaptırıyordum. Alakasi oldugunu pek sanmamakla birlikte yine de bir doktora sormak istiyorum. Kapsül olur mu 5 yil sonra acaba? Ne yaptım da oldu, sadece çıkarıp temizlemek ve tekrar takmak yeter mi ki? Öğrenmeden içim rahat etmeyecek.

peki ameliyat oldunuz çocuk doğurup emzirdikten zonra sarkma riski nedir acaba doktorunuza sordunuz mu ömür boyu demiş yani aynı şekli hep kalıyormu

Kızlar çocuk doğurmayı planlıyorum, sizce doğumdan yani emzirmeden sonraya mı bıraksam göğüs büyütme estetiğini ? Ne dersiniz?

Merhaba,

Benim de doğum sonrası dediğiniz gibi içleri boşaldı.. Ne sinir bozucu bir durum olduğunu ben hala biliyorum. Biraz kilo alsan içi dolu gibi ehh idare ediyor. Zayıfladığın an içi yine sönmüş oluyor. Ben de bu hafta için ismail kuran'a randevu aldım. Yaptıran arakaşlarım senin göğsün zaten damla, bir daha damla koydurursan hiç bir anlamı kalmaz eski göğsünden daha dolgun olur diyorlar.

Sanırım ben de yuvarlak yaptıracağım. Size sormak istediğim; hani o içi boşalmış görünümünüz bitti mi yani bir daha ekstradan dikleştirme amliyetı yapılmak zorunda kalındı mı acaba?

Mrhb arkadaşlar ben ameliyat olalı 8 yıl oldu kızım şimdi 7 yaşında benim ne protezde nede memelerde bir sorun yok hala önce ki gibi:)
bence doğumdan önce yaptırın derim arkadaşlar...

Son düzenleme:
Kızlar çocuk doğurmayı planlıyorum, sizce doğumdan yani emzirmeden sonraya mı bıraksam göğüs büyütme estetiğini ? Ne dersiniz?

evet bence doğumdan sonra yaptır.çünkü doğumda memeler büyüdüğü için protez takıldıgında daha az ağrı acı çekersin

mrk etme canım,herşey yolunda bence.ben 2 sene önce oldum ameliyat.aynen çok fazla gerginlik vardı bende de ve patlayacakmış hissi.masaja başladıgın ilk günden itibaren bile rahatlamayı hissedeceksin.masaj çok önemli sakın aksatma.hatta fazla fazla bile yapabilirsin.öyle bi an gelicek ki göğüslerinde protez oldugunu unutmuşsun bile :) bi an da oluyor sanki,bi bakmışsın bütün ağrı acı gerginlik his kaybı hepsi gitmiş.birazcık sabret ve masaj yap,geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…