Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

doktorun kim? istediğin ölcüyü söylemedin mi canım?

Canım 195cc gerçektende çok küçük bir protez yahu..Doktorun neden bu kadar küçük bir protezi tercih etti acaba?? :44: İkinci bir ameliyatı olmak için 6 ay kadar beklemen gerekiyor sanırım.Yada en iyisi verecegim linkten Doktor Naci Çelige bu konu hakkında danışabilirsin,bakalım Naci bey ne diyecek.. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-buyutme-f1040/ Yeni konu aç yazan yere tıkla ve sorunu sor canım

vallahi anlamadım bu doktorları yaaa ne diye bıçak altına yatıyoruz fantazi olsun diyemi çok cimriler protez konusunda canım çoook az napmış doktorun yahuu benimki 275 cc çooook küçük eliyor gözüme birde çok büyük olur dedi ...birde ödemler inince minnak bişey benimde canım sıkkın( keşke arzum seninle daha önce irtibata geçseydim inatlaşır 275cc koydurtmazdım cc oranların daha yeni farkındayım)

evet ya 195cc de gercekten baya baya kücük. Yani okadar agriyi cektigine deymez. Benim önceden yok denilecek kadar az gögüsüm vardi, ve doktoruma üstüne basa basa cok fazla büyük olmamasini söyledim. Ona ragmen 300cc takildi. Baslarda tabiki tuhaf geliyor hatta büyük felan dedim, sislerdi, simdi 10 ay oldu ameliyat olali ve cok memnunum. Büyük felan degiller, hatta bazen cok az daha büyük olsalarmiydi diyorum :) Ama sende üzülme, düzeltilmiycek birsey degil canim

Arkadaşlar, bende 1 eylül de oldum ameliyatımı; yavas yavas ödemler inmeye başladı; gün geçtikçe memnuniyetim artıyo, iyki yaptırmışım diyorum.
Kafama takılan bi şey, brbirinden baya ayrık gibi duruolar şimdi, kollarımı yana birleştirdiğimde gögüslerim yanlardan taştığı için kollarıma değiyo.
Acaba ödemler indikçe bu görüntü de azalıp, biraz daha birbirlerine yaklaşırlar mı; kendi tecrübelerinize göre bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

iki aydan fazla geçti ameliyatımın üzerinden. kol tarafındaki taşma azaldı. toparlandı epeyce.
yakınlaşma için de erken diye düşünüyorum. sonuçta yumuşamanın tam gerçekleşmesi gerekir bunun için. benim göğüslerim henüz tam olarak yumuşamadı örneğin.
ödem azaltıcı bitki çayları içebilirsin. maydonoz suyunu öneririm. çok etkilidir. çaydanlıkta kabuk tarçın ve karanfil kaynat. maydonozların üzerine bu kaynar suyu dök. 5 dk beklet ve iç. tadı da güzel oluyor. ödemlerini de kolayca atarsın.

arkadaşlar kas üstü ameliyat olanlara bi sorum var defalarca knşulmuştur belki ama okdr çok şey okudumki ne nerdeydi kafam çok karıştı doktor bana kas üstü damla olur ddi kas üstü olunca protez elle hissdliyor rahatszlık veriyor diyenler var öylemi cidden tecrübelerinizi paylaşablrmsnz?

Merhaba yaprak.Ben ıhlamur haricinde hiç bir bitkinin kaynatılmaması gerekir diye biliyorum.Hatta ben de ameliyattan sonra şişliklerim ve ödemlerim insin diye bol bol içmiştim bitki çaylarını.O zaman doktorum demleme usulü yapmamı söylemişti.Televizyonda da ''Doktorlar'' programında duymuştum Ihlamur harici bitkileri kaynatmayın diye.Demleyin demişlerdi.Mesela benim en çok etkisini gördüğüm ödem çözücü çay,15 kiraz sapı kabuk tarçın ve birkaç karanfil koyup demleyerek yaptığım çaydı.Maydonoz da iyi gerçekten ödem çözücü olarak.Birde bir kaç yaprak avakado yaprağı ile enginar yaprağını demleyerek yapılan çay da nefis ödem söküyor.Bunlar benim doktorumun tavsiyeleriydi.Sevgiler.

kabuk tarçın ve karanfili kaynat diye yazmıştım. maydonozu değil! :112:
kök bitkiler ve tohumlar kaynatılıyor. (kabuk tarçın, havlıcan; rezene tohumu gibi)
yaprak halindekiler haşlanıyor ve 5 dk içinde süzülmesi gerekiyor. toksik etki yapmaması için.
kiraz sapı, avokado da iyi diye duydum. onları da deneyen arkadaşlarım var.
maydonuzu denediğim için örneğim buydu canım.

ele değil göze hitap ettiği kesin.çünkü oturunca normal yumuşaklıkta ama uzanınca taş gibi sert.:çok üzgünüm:

Keloit nasıl oluyor ?

Merhaba arkadaşlar...28.Ocak pazartesi günü İstanbul Ataşehir Memorial Hastanesi'nde Ercan Bey'e göğüs küçültme ameliyatı oldum.Kendisinden,yeteneğinden,ilgisinden,insanlığından ve güleryüzünden çok memnun kaldım.Sanki yıllardır tanıdığınız bir arkadaşınızmış gibi hiç çekinmeden anlatabiliyorsunuz derdinizi ve her şekilde dertlerinize derman bulabiliyorsunuz.Bugün görüştüm kendisiyle gerçekten mükemmel bir insan.Kontrolüm için geldim.Yeni göğüslerimin sargıları açıldı ve ne kadar muhteşem olduklarını gördüm.O kadar rahatımki şu anda:)Yıllarca iyi bir doktor aradım,emin olamadım korktum,hep bir sorun çıktı vazgeçtim...Meğerse yolum Ercan Bey'e çıkacakmış,kaderimde onunla tanışmak varmış.Eşimde bende yaptırdığımız bu ameliyattan çok memnunuz.Hatta bugün kontrolümden çıkınca girdim bir iç çamaşırı dükkanına ve baktım güzel güzel sütyenlere:)Artık istediğim sütyeni alabileceğim,istediğim elbiseye rahatça girebileceğim,beyaz tişörtler benim dolabımda da yer alacak,o yazın ip askılı elbiselerle gezinen güzel göğüslü kadınlara iç geçirerek bakmayacağım:)Daha ne olsun kızlar eğer siz de göğüslerinizin büyüklüğünden yıllarca çekmişseniz hiç durmayın olun bu ameliyatı kurtulun,emin olun yeniden doğmuş gibi olacaksınız:)))

Merhabalar

Ben 44 yaşında 173 boyunda ve kendime göre vücut ölçüleri normal bir bayanım. Fakat yıllardır memelerimin sarkıklığı ve büyüklüğü beni hep rahatsız etmiştir. DR COŞKUN BEYİ LİPOSLİM YAPAN ARKADAŞLARIM VASITASIYLA TANIMA FIRSATIM OLDU. Bende sağlık alanında çalışmaktayım ve yıllardır eşimi ikna etmeye çalışıp biryandanda doktor arayışımıda sürdürmekteydim. İnternet yorum ve haberlerini araştırdığımda Coşkun Beyin daha çok liposlim konusunda önplana çıktığını gördüm. İlk muayeneye okadar tereddüt ve korkuyla gittim ki inanın ilk muayeneden 3 gün sonra tereddütsüz ameliyat masasındaydım. sağlık personeli olduğum için ençok korkum anestezi ve uyanma konusuydu.Benim bildiğim meme toparlama ve küçültme ameliyatları 6-8 saat sürer ve 1 hafta kollarınızı hareket ettiremez. elinizde drenlerle gezer, drenler çekildikten sonra göğsünüzde ağrı ve şişlik olur vb....... g.bi birçok şikayetlariniz olur. Ameliyatım 1,30 st gibi bir sürede bitti ve anestezi almadan derin sedasyon denen yöntemle işlemim bitti. Coşkun Bey eve gidebileceğimi söyledi ama ben küçük çocuklarım olduğu için hastanede 1 gece kalmak istedim. Ertesi sabah drenlerim çıktı ve ben alışverişe gittim.

İşlemden önce ve sonra bu ameliyatı olmuş kişilerle kendinizi kıyaslama imkanınız oluyor. Ameliyatımdan sonra 1,5 ay gibi bir süre geçti.
Kocam bana neden daha önce ameliyat olmadın yorumları yapıyor.
Omzum göğüslerimi saklamak ve sıkıştırmak için aldığım sütyenlerden dolayı çökmeye ve sırt ağrım olmaya başlamıştı. Şimdi artık ince askılı sütyenler giymeye başladım
Üst tarafım inceldi ve kıyafetlerim daha güzel durmaya başladı.

SONUÇ OLARAK COŞKUN BEYE GİTTİĞİM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM. VERDİĞİM PARA HELAL OLSUN. BUKADAR KONFORLU VE TEKNOLOJİK BİR CERRAHİ İLE 25 SENELİK SAĞLIK HİZMETİ HAYATIMDA KARŞILAŞMAMIŞTIM.

superplast estetik cerrahi nişantaşında
Dr. Coşkun Levent TAŞÇI
ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM

coşkun levent taşçıya göğüs büyüten var mı? hangi model anatomik mi damla mı yuvarlak mı? sonuç nasıl?

10 Haziran'da kasaltı mentor moderate plus 300 cc konularak meme büyütme operasyonum gerçekleşti. Kasaltı olduğu için ilk gün müthiş ağrım vardı ayrıca sargı bezlerinden de kaynaklandı bu ağrı çünkü doktorum diren takmasak için çok sıkı bi şekilde bandajlamıştı, nefes alıp verirken bile zorlandım ve acıdı. Ertesi gün bandaj çıkıp voe marka sütyen takıldı, rahatladım. Ameliyat olalı neredeyse 10 gün oldu ve ağrılarım %80 azaldı ama göğüslerim hala şiş ve çok sertler. Henüz masaj yapmaya başlamadım, masaja başlayınca belki yumuşaması daha erken başlar. Kızlar ağrı acı oluyo ama inanın sonrasında çok mutlu oluyorsunuz :) sorusu olan ???

merhaba kızlar.yaklaşık 2 buçuk sene önce prof. dr. ufuk bilkay'a ameliyat oldum.öncelikle doktor seçimi gerçekten çok önemli ve bu konuda çok şanslıyım.ilk 3-4 gün şiddetli ağrı olabilir.benim protezlerim kas üstüne kondu.çünkü göğüslerimde anatomik bi bozukluk vardı ve çok küçüklerdi bu bozukluktan kaynaklı olarak.(tübüler meme de deniyor bu bozukluğa) kas üstü ve 350 cc'lik yeni memelerimle çok mutluyum hiç bi sıkıntı yaşamadım ilk günkü ağrılar dışında.her türlü sorularınızı bekliyorum kızlar,hiç korkmayın sonuç mükemmel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…