Ben 1 hafta once gogus ameliyati oldum.fakat istedigim gibi bir sonuc alamadim.eskisine gore cok fazla fark yok.acaba silikon degistirmek istesem hemen ameliyat olabilirmiyim? Sagligim acisindan bir problem olurmu?minicik göğüslerim vardı hala öyle çok mutsuzum.adam 195cc koymuş şaka gibii ağlıcam kızlar nolur yardım edin(
Ben 1 hafta once gogus ameliyati oldum.fakat istedigim gibi bir sonuc alamadim.eskisine gore cok fazla fark yok.acaba silikon degistirmek istesem hemen ameliyat olabilirmiyim? Sagligim acisindan bir problem olurmu?minicik göğüslerim vardı hala öyle çok mutsuzum.adam 195cc koymuş şaka gibii ağlıcam kızlar nolur yardım edin(
vallahi anlamadım bu doktorları yaaa ne diye bıçak altına yatıyoruz fantazi olsun diyemi çok cimriler protez konusunda canım çoook az napmış doktorun yahuu benimki 275 cc çooook küçük eliyor gözüme birde çok büyük olur dedi ...birde ödemler inince minnak bişey benimde canım sıkkın( keşke arzum seninle daha önce irtibata geçseydim inatlaşır 275cc koydurtmazdım cc oranların daha yeni farkındayım)Canım 195cc gerçektende çok küçük bir protez yahu..Doktorun neden bu kadar küçük bir protezi tercih etti acaba?? :44: İkinci bir ameliyatı olmak için 6 ay kadar beklemen gerekiyor sanırım.Yada en iyisi verecegim linkten Doktor Naci Çelige bu konu hakkında danışabilirsin,bakalım Naci bey ne diyecek.. http://www.kadinlarkulubu.com/meme-buyutme-f1040/ Yeni konu aç yazan yere tıkla ve sorunu sor canım
Arkadaşlar, bende 1 eylül de oldum ameliyatımı; yavas yavas ödemler inmeye başladı; gün geçtikçe memnuniyetim artıyo, iyki yaptırmışım diyorum.
Kafama takılan bi şey, brbirinden baya ayrık gibi duruolar şimdi, kollarımı yana birleştirdiğimde gögüslerim yanlardan taştığı için kollarıma değiyo.
Acaba ödemler indikçe bu görüntü de azalıp, biraz daha birbirlerine yaklaşırlar mı; kendi tecrübelerinize göre bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
iki aydan fazla geçti ameliyatımın üzerinden. kol tarafındaki taşma azaldı. toparlandı epeyce.
yakınlaşma için de erken diye düşünüyorum. sonuçta yumuşamanın tam gerçekleşmesi gerekir bunun için. benim göğüslerim henüz tam olarak yumuşamadı örneğin.
ödem azaltıcı bitki çayları içebilirsin. maydonoz suyunu öneririm. çok etkilidir. çaydanlıkta kabuk tarçın ve karanfil kaynat. maydonozların üzerine bu kaynar suyu dök. 5 dk beklet ve iç. tadı da güzel oluyor. ödemlerini de kolayca atarsın.
Merhaba yaprak.Ben ıhlamur haricinde hiç bir bitkinin kaynatılmaması gerekir diye biliyorum.Hatta ben de ameliyattan sonra şişliklerim ve ödemlerim insin diye bol bol içmiştim bitki çaylarını.O zaman doktorum demleme usulü yapmamı söylemişti.Televizyonda da ''Doktorlar'' programında duymuştum Ihlamur harici bitkileri kaynatmayın diye.Demleyin demişlerdi.Mesela benim en çok etkisini gördüğüm ödem çözücü çay,15 kiraz sapı kabuk tarçın ve birkaç karanfil koyup demleyerek yaptığım çaydı.Maydonoz da iyi gerçekten ödem çözücü olarak.Birde bir kaç yaprak avakado yaprağı ile enginar yaprağını demleyerek yapılan çay da nefis ödem söküyor.Bunlar benim doktorumun tavsiyeleriydi.Sevgiler.
Bilinçli tüketici....Afferim kız sana,olmuşsun sen Ayy evet daha yumuşamasın valla..Cıvık cıvık olur bu sefer...
Evet İzmir de Dr. Can Kopal yaptı.ama dikiş izleriminin keloitmi yoksa doktor hatasımı olduğunu başka bir estetik cerrah araştırarak öğrenicem.3 senedir kabus gibi kocaman izler...hep geçicek diyerek beni oyaladı.bana keloit oluşmuş bile demedi zaten,özür dilerim dedi,olur böyle şeyler dedi artık ne demekse bu CADIARZU.......bu arada protezim yuvarlak,her biri 300 cc.
:çok üzgünüm:
ele değil göze hitap ettiği kesin.çünkü oturunca normal yumuşaklıkta ama uzanınca taş gibi sert.:çok üzgünüm:
Hayatımın en doğru en güzel kararıydı bu ameliyat
aynen benimde yaptıralı 3 yıl oldu ..325 cc yuvarlak takıldı..çok güzel oldu..profösör yaptı ..harika ..