Cook tesekkurler canim. Artik bi arastiricam dokturum kiralayabilirsin bile dedi sutyeni o nasil olursa artik tunali hilmide buralrda dedi.guzel memislerinle iyi tatiller dilerim..Birşey değil canım.biraz sıkı olması gerekiyor toplaması için.markası şimdi aklıma gelmedi .yazlıktayım,sütyen yanımda değil,bakamıyorum.ama yabancı bir markaydı ve 170 lira gibi bir fiyatı vardı.seninkiler de çok güzel olmuş,ben çok beğendim:)
Teşekkür ederim canım:)bu arada benim sütyenin markası cereplas mış.daha önce bir arkadaşa yazmıştım oradan baktım:))Cook tesekkurler canim. Artik bi arastiricam dokturum kiralayabilirsin bile dedi sutyeni o nasil olursa artik tunali hilmide buralrda dedi.guzel memislerinle iyi tatiller dilerim..
Super olduuu cok tesekkur ederim canim harikasin hemen not aliyomTeşekkür ederim canım:)bu arada benim sütyenin markası cereplas mış.daha önce bir arkadaşa yazmıştım oradan baktım:))
Cereplas sporlane confort bra diye yazmışım canım.çok güzel sütyendi.albümümde onunla resmim var zaten:)Super olduuu cok tesekkur ederim canim harikasin hemen not aliyom
canım doktorun vermedi mi ? bana izler için bactroban ve contractubex verdi onları kullanıyorum hala.ama 15 günden sonra başladım onun önceside izler icin ameliyatta özel bir bant yapıştırdıgını söylemisti 15 gün kaldı ve kendi çıkarttı sen neden açtın ?Kizlar sabah sabah yine ben. Bugun koltukalti sargilarimi actim.berbat gorunuyorlar.Yara izlerine faydasi olacak bildiginiz bir krem var midir ?
daha cok yeni yaşadıkların normal telaş etme.Valahi canim ben anlamadim hicbisey bu isten.bugun dus alabilcemi soyledi bantlarinda islanimca kalkar cekip.alirsin problem olmaz dedi.bende baktim aciliyordu koseleri dus almadim ama söktüm.dikis almicam demiati.cuma gidicem bi sorucam.esas kafama takilan sol gogsum hicbi iyilesme yok.bicak batmasi gibi devam ediyor hala gulerken yuuruken ozellikle o bolgeye baski oluyor... offfff Allahim yardim etsin canim
Insallah WhiteSwan_ cim sen nasilsin daha aktif misin gunluk hayatinda?ve biri her zaman daha geç iyilesiyor.
ameliyt izleri için contractubex bir numaradır şahsen doktorum bunu vermese bile ben bundan alıcamKizlar sabah sabah yine ben. Bugun koltukalti sargilarimi actim.berbat gorunuyorlar.Yara izlerine faydasi olacak bildiginiz bir krem var midir ?
Ben posete su oldurup agzini baglayip denemistim ,200ml doldurdum ama sutyene girince baya buyuk duruyor,oysaki kas altinda 200 hic buyuk degil,yani tam olarak gercegi gostermiyor.dr um bana büyüklükte karar verebilmek için, poşetin içine pirinç yada mercimek doldurup sütyenin içinde deneyebilirsin dedigerçekten iyi fikirmiş ben denedim, tavsiye ederim.
anaa e nasıl ölçücezdr um bana büyüklükte karar verebilmek için, poşetin içine pirinç yada mercimek doldurup sütyenin içinde deneyebilirsin dedigerçekten iyi fikirmiş ben denedim, tavsiye ederim.
deniycem mutlaka ahahahahhamutfak tartısı, ölçü bardağı ne varsa.. mercimek, bulgur, pirinç boşalt kavanozları
Canım çok geçmiş olsun. Sağlıkla atlat inşallah. Beni de iZler misin ? Ben de Temmuz'da Volkan Tayfur a koltukaltı kesisi ile olacağım.Buarada likra72 cok yaziyorum canm ama album yapip memislerin fotosunu kotlydum bakmani isterim.aytica album yaptigin icin ayrica tesekkurler.isik gibi aydinlattin.bende benden sonrakilere faydali olayim bari diye duzenli bi album yapicam ins.