Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba Kimderki;
Ben de Hollanda'dan gelicem 2 haftaya kadar 3-4 doktorla mailleştim burdan ismini aldığım. Kısa bir süre kalacağım için gelmeden seçmek durumundayım. Senin Aylin hanımla görüşmen nasıl geçti?? Benim de en sıcak baktığım isim o oldu şimdiye dek. Ne sorduysam cevapladı doktor hanım ve iyi bilgiler verdi. Bana bilgi verir misin?Şimdiden sağol canım

:dance:

merhaba canim. sagol ilgilendigin icin.
walla bu forum olmasaydi bu kadar cabuk karar veremezdim herhalde.
tugrul beyle görüstük telefonda gayet samimi bir sekilde herseyi tek tek anlatti.ameliyattan önce mutlaka 2 saat görüsme olmasi gerektigini söyledi. persembe günü istanbula geliyorum ve de cumaya görüsmemiz var.hastahanede kalip kalmiycagimi tam bilmiyorum ama ben zaten aslinda istanbulluyum ailem orda yani o yüzden 3 haftaligina geliyorum. normalde tugrul bey ameliyattan sonra ki 4. gün geri dönmemin mümkün oldugunu söyledi ama ben kontolleri kacirmak istemiyorum. hem de bu sayede istanbulda daha uzun kalabilecegim:dance:
gelismelerden haberdar ederim.(umarim iyi haberler)
cok tesekkürler tekrar canim.

sevgihanım selam şeker. ben aylin hanımla şimdilik sadece e-mail yoluyla görüştüm. bu görüşmelerde de çocuğum olup olmadığını yaşımı filan sordu. ben de ona fiyat sordum ilk olarak. sonrasında da ameliyata karar verdikten sonra çok bekleyecekmiyim dedim, o da birkaç gün sonrası için gün verebileceğini söyledi. bu hafta telefonla görüşücem. annem de 20 haziran gibi gelecekmiş. 24 haziran benim için en uygun gün olacak. 20-25 haziran arası mutlaka taktırıcam o protezleri. yani daha öyle kayda değer bi görüşmemiz olmadı ama telefonda ve yüzyüze olan görüşmelerden haberdar ederim mutlaka. forumda da en çok aylin hanımın methini okudum. onun için içim rahat gibi. hayırlısı diyelim yine de. gelin at'a binmiş de ya kısmet demiş misali. daha 20 gün var önümde. sen doktorun kim olacağına kesin karar verdin mi? fiyat filan ne konuştunuz? ne heyecanlısındır şimdi. ben de hem heyecanlıi hem gergin, hem de kararsız...

dunyanın en guzel mutlulugu valla sılıkon yaptırmak ben yaptıralı 2 yılı gectı cok memnunum tabı 2 haftaya yakın agrım oldu yatıp kalkmakta zorlandım her amelıyat boyledır zaten,hem buyukde yaptırdım cunku ınsanlar snr pısman oluyomus kucuk olunca,ayrıca 4 yıl snr bebek dusunuyoruz emzırmeyede hıc engelı yokmus her seyı ogrenıp karar verdım,bırde evlendım gelınlıgım super durdu ustumde ıyıkıde yaptırmısım hıc dusunmeyın olun derım yalnız doktorunuzu ıyı secın. .

yumuşaklığı nasıl normal göğüsten ne kadar farklı? yani biri görse ellesi silikon oldugunu anlarmı?

justmarried kac cc yaptirdin hangi doktora birde maaliyetini yazarsan
bizim gibi yaptirmak isteyenleri aydinlatmis olursun tesekkürler

Hayırlısı olsun canım ; bu durumda ben senden önce ameliyat olucam. Naci bey, Teoman bey, Aylin hanım şu anda seçenekler arasında ama diğerleri biraz pahalı. Aylin hanım her keseye olanak sağlıyor,en uygunu 3700-4000 TL gibi bişey tutacakmış, hastane seçimine göre 8000'e çıkıyor tabii oda. Bugün telefon açtım ama tüm gün ameliyattaymış, muayenehaneye uğramayacakmış, telefonumu bıraktım. Aramasını bekliyorum. Ben de 3-4 kere mailleştim, samimi geldi bana

Teoman bey bana amerikan hastanesinde 6800 olur dedi. başka hastanede 5500. naci bey hakkında hiç bilgim yok. Aylin hanım bana da çok samimi geldi. bir de forumdaki yorumlar dolayısıyla çok sıcak bakıyorum belki de.

cellminn evet canım bende bu forum sayesinde karar vermiştim iyi ki burada herkes deneyimlerini araştırmalarını paylaşmış. Hele Naz sürekli destek halindeydi. Sağolsun bir an olsun beni yalnız bırakmadı. Doktorumu öneren tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

2 saat ameliyat öncesi için yeterli bir süre. Zaten Tuğrul Bey'in ilk görüşmesi bile 1,5 saat sürüyor. Günde bir ameliyat yapıyor. Ameliyat öncesi 30 dakika kadar bilgilendiriyor, sohbet ediyor. Mesela bana ağrın olmayacak dememişti ta ki ameliyat öncesi konuşmaya kadar. Sigarayı hiç azaltmadım, bırakmadım. Kaldı ki anestezi olsaydım ayılamayabilirdim. Tuğrul Turan Sedasyon+lokal anestezi ile ameliyatı yapıyor. Diş çektirmek kadar basit bir süreç işliyor. Hatta ağrısız ama bunu anlatmakla kimse anlayamaz. ınanmaları için gidip görüşmeleri lazım. Bugün 20. günüm ve şu ana kadar hiç ağrı çekmedim. Ameliyattan 1,5-2 saat sonra alışverişe çıktım. ıkinci günümde 12 saatlik yolculuk yaptım, kızımı kucağıma aldım. ılk hafta tek sıkıntım sargılar ve yüzüstü yatamamaktı. ılk haftanın bitiminde ameliyat sonrası sütyenimi giydim. Yüz üstü yatmaya başladım. ıkinci haftanın bitiminde onuda çıkardım. fashion_starrr, dulce, pinarkum, loLLyPoP, gizem3000, desireist, Naz, sensiii, tuuba10, kirazzz da benzeri şeyler yazdı ameliyat öncesi onların yazdıklarınıda oku.

ınşallah sutyenden kurtulduğun 15. günün bitiminde şezlonguna uzanıp tatilin keyfini çıkarabileceksin. Güneşlen ve değişiminin tadını çıkar. Ben hala ağzım kulaklarımda sırıtarak geziyorum. Ne hoş sinirlenemiyorum bile. Sarkık içi boş memelerden kurtuldum. Şu anki haliyle bile mükemmel görünüyorlar. Kendi doğum günüm ve kızımın doğumundan sonra yaşadığım 3. doğum günüm 12 Mayıs ameliyat tarihimdir.

Lütfen bizi bilgilendir. Hem şunun şurasında bir kaç günün kaldı. ınşallah gülümseyerek gireceksin ameliyata ve gülümseyererk çıkacaksın. ınşallah hayal ettiğinden bile güzel olacaklar.

Darısı silikon yaptırmak isteyen diğer arkadaşlarımızın başına. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Son düzenleme:

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Aylin Karanlık ile sadece yazıştım bir kaç tane de resim göndermişti. Resimler fena değildi. Görüşmediğim için konu hakkında ne kadar uzman bilemiyorum ama benim göğüs yapımdaki birine dikleştirme şart değildi. Bana dikleştirme önerdiği için ve dikleştirmede çok iz kaldığı için kendisini elemiştim. Son aylarda kendisi hakkında bir kaç olumlu yazı okudum. Memnun kalanlar olduğuna göre git konuş aklından bir soru işaretini daha at.

selennnnn amin tatlım. ne güzel şeyler yazmışsın. insanın hemen ameliyat olası geliyor valla. benim de tarihim aşağı yukarı belli oldu gibi. 14 haziranda annem geliyormuş. muhtemelen 16-17 haziranda yatıcam masaya. aylin karanlıkta karar kıldım. sigara konusu benim de kafamı karıştırıyor aslında. 2 hamilelik yaşadım, ikisinde de sezaryene kadar günde 1 sigara içtim, ayılmada sorun yaşamadım. şimdi fazla olmasa da günde 6-7 sigara içiyorum. lokal anestezi konusunu da bi görüşeyim en iyisi. bu yaz bikinilerimi seve seve giyeceğim inşallah :)

selenn cok cok tesekkürler tekrar destegin icin.
bu arada yanlis anlasilmasin ben gögüs kücültme ve diklestirme ameliyati olucagim. bu son sayfalarda genelde silikondan bahsedilmis o yüzden uyarayim dedim:)
bu arada bende sigara iciyorum heryerde de yaziyo sigaranin birakilmasi gerektigini ama gelde birak yahu
bakalim yakinda olup biticek insallah.
herkese bol sans

arkadaşlar biraz önce tuğrul turanla konuştum çok farklı bi dr gerçekten.daha randevu almadım yarın arayıp alıcam ona ameliyat olan arkadaşlar varsa bi raz konuşmaya ihtiyacım var sizinle nolur ordamısınız

kızlar yaa dr. tamer yavaşı tanıyan,bilen,ona ameliyat olan varmı aranızda?

herkese selam
uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yeni üye oldum.
bundan 3 ay önce emzirmeden sonra göğüslerimideki deforme için protez taktırmak istediğimi kadın doğum doktoruma söylemiştim. doktoruma o kadar çok güveniyorum ki grip olsam onu arıcam nerdeyse:) bana emizrmeden sonra en az 6 ay beklemem gerektiğini hormanal seviyelerin ancak düzene girdiğini düşük bir ihtimalle eski görüntüsüne kavuşabileceğini söyledi.
haziranda 6. ayım doldu ama görünürde hiçbir değişiklik yok. ondan ankara için 3 doktor önerisi aldım kemal atabay, aycan kayıkçıoğlu ve mehmet ketene. ben mehmet ketene, hıfzı velidedeoğlu ve siteden adını duyduğum nebil bozdoğan ile görüştüm. kemal beyin ilk randevusu bile 250 liraymış. o yüzden onunla görüşmedim. aycan kayıkçıoğlu ile irtibata geçmedim zaten yeteri kadar kafam karışık.
sitede de herkesin bahsettiği önemli olan kişiye göre yöntem standart bir yöntem yok olayını bence doktorlar uygulamıyorlar. çünkü kime gitsem şu şu yöntem de var ama ben genelde bunu yapıyorum lafıyla karşılaştım. peki ben bunu istesem dediğinizde benim söyledğim yöntemi yapman için çok ısrar edicem dediler.
örneğin hıfzı bey kas üstü mutlaka, meme başından girerim dedi. normal olanı kas üstüymüş zaten doğal meme dokusu kasın üzerindeymiş kas altı olursa göğüs kafesi ilerde çökebilirmiş.göğüs altı hiç yapmamış yapmazmış. şimdi benim anlamadığım madem kişiye göre değişir o zaman niye hiç yapmamış.
mehmet bey de meme başı ama kas altı dedi. ancak ameliyat yaptığı hastaların %10 nunda kapsüllenme gördüğünü de söyledi. bu yüksek bir oran
nebil bey koltuk altı öneririm ama nerden istersen yaparım, kas altı öneriyorum dedi ancak ben forumda koltuk altı ile ilgili yazılanlar sebebi ile çok tereddütteyim. kapsüllenme riski az olurmuş ve emzirme için en güvenli yöntem de buymuş. süt kanallarıyla en ufak bi alakası yokmuş
hıfzı bey çok olumsuz biri bence.ya mehmet beye yaptırıcam ya da nebil beye. ikisi de iyi dr lar gibi gözüküyor ama kesi yeri kararsızlığım var. ikisininde artı ve eksileri var mehmet bey sedasyon ile yapıyor nebil bey genel anestezi. mehmet beyinki daha iyi bu durumda ama nebil bey de drene gerek olmadığını söylüyor.
anlayacağınız herkes gibi benim de kafam çok karışık biraz uzun yazdım ama bu süreçlerin çok sıkıntılı olduğunu biliyorum yardımcı olur belki görüşmede olanlara
bu arada en yüksek fiyat hıfzı beyin en düşük nebil beyin bilgilerinize...
en kısa sürede kadın doğum dr umu arayıp bir karar vericem artık, foruma yazan herkese teşekkürler çok yardımcı oluyor.hepimize bol güzellikler,sağlıklar...

Son düzenleme:
grudger , ben hıfzı velidedeogluna maille ulaşmıstım .. en cok meme basından kas altı yapıyorum demişti bana da. sana kas ustu demiş ... bence sen tam ikna olmamıssın , kendını ıkna edecek bir isim bulana kadar beklemenı onerırım . ameliyat sonrası pişmanlık yasamamak adına.

Bence yöntemlere değil doktorların sana verdiği güvene dayanarak karar ver. Örneğin Nebil Bey koltuk altında çok iyi sonuçlar çıkarıyor ama başka bir doktora koltuk altından ameliyatımı yapın desen olumsuzlukları hakkında sayfalar dolusu bilgi aktarırlar. Doktorun bilgi ve deneyim birikimi çok önemli. Yoksa kas altı kas üstü konularına takılma. Doğal meme gelişim yeri kas üstüdür doğru ama çok gerekliyse doktor kas altı ameliyatta yapabilmeli. Benim doktorumda genellikle kas üstü yapmayı uygun görür. Ancak benim durumumdaki bir hastaya kas üstünün çok yanlış bir karar olacağını söyleyip kas altı yapmıştı.

Umarım herşey istediğin gibi olur.

Leylek82 istediğin zaman yaz, olmadı özelime yaz cevap yazmaya çalışırım. Bu aralar Istanbul'a taşınma telaşım var bir iki gün sonra bile olsa cevap veririm. Herşey çok güzel olacak lütfen bunu unutma.

Çok tatlısın canım. 16-17 Haziran demek harika bir haber bu:))) Aklına yattıysa gönlün rahatsa ne mutlu sana. Demekki ameliyata gülümseyerek gireceksin sende. Ben lokal anestezi+ sedasyon demiştim, doktorumun tekniği hakkında çok fazla bilgim yok. Ama diğer doktorlar sanırım bu tekniği bilmiyor. Sigara konusunda ben hiç ara vermedim keşke bırakabilsem. Hadi bakalım sık dişini az kaldı. Bitmek bilmez gibi gelecek sana bu birkaç gün. Tatlı heyecanlar bunlar. Gelişmelerden haberimiz olsun lütfen.

Canım en çok senin ameliyatını merak ediyorum. Bana duygularını yazarsın değil mi? Sigara konusunda doktoruna sor bakalım ne diyecek!!! :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…