arkadaşlar merhaba,
dün ameliyat oldum.çok gergin ve tedirgindim hastaneye gittiğimde vazgeçmeyi bile düşündüm.o derece korkuyordum yani.herşey ameliyat masasında narkozu alana kadar.bi uyandım yatağımdaydım.ağrım var diye ağlamaya başladım kollarım ağrıodu ve göğsümde bi ağrlık hissediyordum.ve diren takılmıştı. hemen iğne yaptılar ve ağrım geçti.gayet normal konuşup gülüodum ameliyattan 1 saat sonra.narkoz cok etkilemedi beni.korkulcak gibi deilmiş.yatakta yatarken hiç bi ağrı hissetmedim gerginlik dışında.fakat 1 kaç saat sonra miidem bulanmaya başladı ve yediklerimi çıkardım ve cok rahatladım.Akşam olduğunda biraz ayağakalkıp tuvalete gitmek istedim.en zoru buydu işte.denedim ama göğsüm aşağı doğru çekilio hissi vardı ve başım dönüodu yapamadım.gece hastanede kaldım. uyuyamadım yatmaktan sırtım ağrıodu çünkü.bu sabah tuvalete gidebildim.vee öyle ağrım da yktu.
dr.um geldi ve direnleri çıkardı pansuman yaptı.diren cıkartırken biraz canım yandı.sonra dr.um sütyen giydirdi.yürüyerek hastaneden cıktık ve şu an evdeyim.abartılcak bi ağrı yok sadece gerginlik var kollarımı da ck rahat hareket ettiriyorum.göğüslerimi görenler cok gzel olmuş diyor ben henüz aynada bakamadım.ama şuan şiş ve dimdikler:))220 cc protez takıldı benim vücuduma en fazla bu ölçü olurmş göğüs kafesim cok darmış.şimdi sabırsızlıkla şişlerin inmesinii ve son halini görebilmeyi ümid ediyorummm:)) günden güne daha iyi olcamı söyledi dr.gercektende dünle bugün arasında cok fark var.ameliyat olcak herkese bol şans diliorum.korkulcak bişi yokmuş gercektennnn:))
sevecen84 canım çok geçmiş olsun
umarım en kısa zmanda toparlanırsın