Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sevecen84 canım çok geçmiş olsun
umarım en kısa zmanda toparlanırsın

samyeli 2009 ,öykü76 çok teşekkür ediyorum.Bugün 3.günmdü ve dışarı cıktımm,kendimi zorlamadan hareket ettim.fakat bütün işlerimi kendim yaptım sbh yataktan kendim kalktım,üzerimi giyebldm fln..böyle olucağını hiç düşünmezdim beklediğimden de kolay oldu.dr.um 4.günde işe gidersin demişti.gerçekten yrn işe gidebilcek durumdayım.Fakat ben 1 gn daha fazla izin almıştım ne olur ne olmaz diye.Belkide protezlerm kçük diye bu kdr kolay oldu ve dr.umunda ameliyatı cok titizlikle yapmasından kaynaklanıyor tabi.kaldıramayacağım bir protez takmadı bana.umduğumdan biraz küçük gibi geliyoo ama bakalım bandajlar acılınca son haliyle ilgili bilgi veririim yine.Şu an ameliyatla ilgili sıkıntım olmamasından dolayı mutluymm..:)

sevecen84 cok gecmis olsun,en zor kismini atlattin artik,kasalti takildi di mi sana da??

evet xxdenizxx kasaltı takıldı.bu kdr agrısız olunca acaba kasüstümütaktı diye kuruntu yapıorum:) dr.un becerisiyle alakalı bi durum sanırım agrısız olması bide küçük ondan da olabilir.

Sevecn84 çok geçmiş olsun. Yazını okuyunca cesaretlendim çok korkuyorum anesteziden. Böyle paylaşımlar oldukça ameliyat olacaklar cesarteleniyor doğrusu.

calimeroo bende anesteziden cok korkuodm .ilk defa ameliyat olcaktım çünkü.hatta foruma da yazmıştım korkumuu.ama korkulcak hiçbişey yok.uyuduğunu htrlıosun ,uyandığında yatagındasın zaten.hemen ayılıosun ameliyatım 1,5 saat sürdü ve cok cbk ayıldım.ameliyat öncesii dr.un senden kan testi vs.testler isticek.onlarda degerler normalse korkmaya hiç gerek yok.ayılırsın meak etme:)insanlar kalp ameliyatı geçirio 5 saat sonra ayılıolar sen cok az narkoz alacaksın

sevecen şunu merak ediyorum çok iz kalıcakmı ameliyat olduğu yakın çevrenden anlaşılıcakmı benim ailem bile bilmiycek çünkü

arkadaşlar bugün muayenem vardı..
memedokusu üstüne,yuvarlak memeucu kesisiyle olucak ameliyatım..onur erol yapıcak ve burda bazı arkadaşların yazdığı gibide abartı bir fiyatı yok..

selam arkadaşlar. dün akşam üzeri doktoruma gittim. ölçümleri yaptı, resimleri çekti. cumartesi sabah 9,30 da ameliyatım war. 250 cc ciwarı olacakmış protezim. bu uygun olur dedi. çok heyecanlıyım çooookkk.

sevecen şunu merak ediyorum çok iz kalıcakmı ameliyat olduğu yakın çevrenden anlaşılıcakmı benim ailem bile bilmiycek çünkü

lalara ben bugün işe başladım 5.günüm.3.günmde dışarı cıktım. kimse hiç bişey anlamadı iş yerinde.vücut tipine göre yapıo zatenn dr.lar.dr.una güveniosan sorun yok.hatta bana küçük bile gelio ama dr.um sana bundan fazlası olmazdı dio cok doğal duruo şuan ki.benim göğüs altı kesisi oldu .henüz dikişlerim alınmadı.bi kaç ay sonra izler ince bi çizgi halini alıcakmış.zaten meme altında kaldığından görünmicek.
ama bu işi tek başına yapma en azından ilk gün yardıma ihtiyaç duıyuyosun bi yakının yanında olsun cnm.

sevecen merhaba canım. sormak istediğim bişi war. ameliyat sırasında sonda takıldı mı we ameliyattan ne kadar sonra ayağa kaldırdılar seni ?

sonda dediğin diren mi cnm? ameliyattan çıktığımda diren takılıydı.ertesi gün çıkardılar.akşam ayaga kalkamadım ben başım cok dönüodu.sabah kalktımm ayaga.

sonda dediğin diren mi cnm? ameliyattan çıktığımda diren takılıydı.ertesi gün çıkardılar.akşam ayaga kalkamadım ben başım cok dönüodu.sabah kalktımm ayaga.

yok kuzu diren diil. hani ameliyatlarda idrar için takıyolar ya sonda ondan bahsediyorum. nooolur takmıyolar dee:))

kızlar ya cumartesi ameliyat war ama sanırım ben regl olucam. offf napıcam ben yaa? acaba geciktiricimi kullansam ne dersiniz?

cnm bilgiler icin cok saol ogrenmek istedigim bisey var.. sigara kullanio musun ? bende ameliyat istiorm ama sigara kullananlara genel anestezi olmuo die duydum bu doru mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…