X
xxdenizxx
Ziyaretçi
Ben de ameliyat öncesi israrla büyük olmasin diyordum ama simdi zamani geri alma sansim olsa biraz daha büyügünü secerdim,yaklasik 5 ay oldu ve gercekten ameliyat sonrasi gibi kalmiyor kücülüyorlar bana sorarsan biraz daha büyügünü sec derim agrilara gelince bana kolaltindan kasalti takildi ve öyle agrim fln olmadi sadece hareketlerde kisitlama oldu o kadar..Arkadaşlar Merhaba,
Yıllardır kendime hep kompleks edindiğim konuydu bu... KÜÇÜK GÖĞÜSLER..!! Sürekli kendimle dalga geçerdimm,etrafımdakilere söylerdim silikon taktıracağım diye,ama bunu bigün cesaret edip gerçekleştirebileceğim hiç aklıma gelmezdi.!1 hafta sonra ameliyat olacağım ve günler yaklaştıkça stres olmaya başladım bilee.Hiç ameliyat olmamış,genel anestezi almamış biri olarak bıçak altına,genel anestezi altına yatmak ister istemez geriyor beni.Ama dr.um bana cok güven veriyor ,3 gün sonra işe başlayabileceğimi söylüyor ısrarlaa.Göğüs ölçüm 75 i bile tamamen doldurmuyor,Dr. um 200 cc damla şekilli(ameliyat sırasında belki 225 koyabilirmiş) silikon gel protezi kas altına koyacağını ve bunun benim ölçülerime cok uygun olacağını söylüor(omuzlarım dar ,boyum 1.65 ve 55 kilodayım)
Sizce 200cc küçük olur mu?Bide gerçekten cok ağrı oluyor mu(her nekdr agrı eşiğiyle alakalı olduğu söylensede merak ediyorum) 3 gün sonra işe gitmek mümkün müdür?
Deneyimli arkadaşlardan yardım ve destek bekliyorummmm.