oykucum su cc olayına herkes asırı takmıs durumda ınan o kadar boş ve yerınde olmayan bir konuki bunu bızler ve bızım gıbıler bılemez ona takılanla sana takılan onun vucut yapısıyla senın vucut yapın kesınlıkle aynı OLAMAZZZZZZ bende amelıyat oldum ve doktorum kendısı karar verdı ve baskasında da aynı cc yı gordum kesınlıkle alakası yok ınan banaa..
onca sene bu adamlar bosunamı okuyorlar bırakın dogru olana onlar karar versın sadece beklentını belırt ve gerısını dusunme asıl burda en onemlı olan sey doktor. cc mıs hangı protezmıs hangı profılmıs bunlar degıl ırdelenmesı gerekenler..
umarım anlatabılmısımdır canım olan bıteni....
buraya türkiyenin her yerinden ameliyat olanlar yazıyor ya ondan çok gibi gözüküyor toplasan şurda bu sitenin başından beri ameliyat olan 100-150 kişi varız yokuz aslında:)
peki merakediyorum sizmi esinizmi daha cok istiyor estetik olmanizi yanlis anlasilmasin lutfen bende karsi degilim yeni cocugum oldu gogus diklestirme icin bende olmak istiyorum ama zaman gecmeli daha yeni dogum yaptim sert ve dik olmasini istiyorum hani tas gibi derlerya oyle bunu icin ne tavsiye edersiniz lutfen bekliyorum herkese simdiden gecmis olsun
soru bana sanırım dimi? aslında ikimizde istemiyorduk. sonra bigün konu açıldı olabilirliğini konuştuk we ertesi gün doktordan randewu aldık. şimdi ikimizde istiyoruz:)). 11 nisanda olucak inşallah ameliyat.:bbo:
merhabalar beni göğüslerim hiç yok yaşım 20 artık ameliyat olmayı düşünüyorum. hepsini araştırdım bir doktora fotoğraflarımı gönderdim kas altı uygun dediki bende kas altı istiyorum ağrı çekeceğimden eminim en kötü şartları göze aldım şimdilik tek sorunum maddiyet kredi çekmeyi düşünüyorum. Doktorun bana verdiği fiyet 3500 euro doktorlarınızın mail adreslerini bana gönderebilirseniz onlardanda fiyat almak isterim
3500 euro çok demiş gibi geldi..:/hangi doktor verdi bu fiyatı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?