Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar özelliklede tecrübeliler bu cc olayı baya önemli hepimiz için banada bir fikir yazan olursa sevinirim ben 1.75 boyundayım kilomda 65 hafif balık etliyim sizce 250 cc bana küçükmü yada 300 cc çokmu büyük olur genelde 250 ve aşağısı taktıranlar sonradan pişman olmuş gibime geldi bu konuyada bir el atın allahaşkınıza sevgiler

uzub suredir birdayim bu sitede bu kadar estetik gogus estetigi yaptiran oldugunu bilmiyordum turkiyed acik giyinmeyi burda edepsizlik diye algilayanda var estetik gorunmek icin ameliyat olan kadinda cok hepinize gecmis olsun basarili ameliyatlar dilerim sadece

buraya türkiyenin her yerinden ameliyat olanlar yazıyor ya ondan çok gibi gözüküyor toplasan şurda bu sitenin başından beri ameliyat olan 100-150 kişi varız yokuz aslında:)

oykucum su cc olayına herkes asırı takmıs durumda ınan o kadar boş ve yerınde olmayan bir konuki bunu bızler ve bızım gıbıler bılemez ona takılanla sana takılan onun vucut yapısıyla senın vucut yapın kesınlıkle aynı OLAMAZZZZZZ bende amelıyat oldum ve doktorum kendısı karar verdı ve baskasında da aynı cc yı gordum kesınlıkle alakası yok ınan banaa..
onca sene bu adamlar bosunamı okuyorlar bırakın dogru olana onlar karar versın sadece beklentını belırt ve gerısını dusunme asıl burda en onemlı olan sey doktor. cc mıs hangı protezmıs hangı profılmıs bunlar degıl ırdelenmesı gerekenler..
umarım anlatabılmısımdır canım olan bıteni....

tuuba kesinlikle sana katılıyorum.CC olayı kesinlikle dr.un karar vermesi gereken bir durum.Sonuçta yılllardır bu işi yapan onlar ve kaç cc nin kimde nasıl durucağını en iyi onlar bilir diye düşünyorum.yoksa büyük taktırmak isteyenler için tek bir ölçü,küçük taktrıranlar için tek bir ölçü olurdu deil mi??

sevgili tuuba10 ve sevecen84 cevaplarınıza çok teşekkür ederim ama kafam hala karışık size özet geçersem...ben üç tane doktora muayene oldum üçüde birinci sınıf doktorlardı ama biri bana 250cc dedi diğeri 300cc dedi veeee sonuncusuda 200 belkide biraz daha altı olabilir dedi... bunun yanında kuzenim fizik olarak bana çok benzer o 260cc taktırdı ama şimdi çok pişman onbeş gün sonra tekrar ameliyatı var büyütmek için...yani kafam gerçekten karıştıeğer bana en uygun ölçü birtane ise neden bu doktorlar farklı tellerden çalıyorlar..yine yorumlarınızı bekliyorum sevgiler

bana 310 takildi boyum 168, kilom 57 ama kücük oldu,ben görüsmelerimde büyük istemiyorum demistim doktor 275,310,325 ölcülerini cikarmisti sütyene koyup denedigimizde 310 a bile büyük galiba demistim ama bi de kasalti takildigindan sanirim hic belli olmuyorlar,hickimse farketmedi bendeki degisikligi ilk siralar oh ne güzel farketmiyorlar diyordum ama sonradan insan ona bile takiliyor..kizlar ben biraz daha büyük secmedigime pismanim bence doktorun vücudunuza göre sundugu seceneklerden en büyügünü secin.

oykucum sende haklısın doktorlarda ınan bı acaıp burdakılerde kafa karıstırıor bı okadar:1shok: ozeldende msj atmak ıstedım sana ama acık degıldı ..
daha detaylı konusabılırz amelıyatı gerceklestırmış bırı olarak yardımcı olmak tabıykı ısterım sana.. kafanı cok bulandırmaa merak ettım hangı doktorlara gıttıgını bende ıstanbuldakı bıcok doktora gıttım bılıyorum bı cogunun hangı yontemı kulllandıklarını

high profil ve moderate implantlar arasında cok büyük fark varmı yani 225 cc high profil ve moderate olması farkettrr mi bayaa acaba? bilen varsa yardımcı olsunn

selam arkadaşlar.günlerdir yorumlarınızı okuyorum.geçen cuma bende yaptırmaya karar werdim we eşimle birlikte gidip doktorla görüştük. önümüzde ki pazartesi ultrason sonuçlarıyla beraber son muayeneye gidicez. ve 11 nisanda ameliyat olucam. benim kafama takılanda şu cc meselesi, ewet büyük olmasın diyoruz ama önümüzde ki aylardada küçülme olacaksa istediğimiz ölçünün dışına çıkmış olucaz.off bilmiyorum ya kafam çok karışık.

kızlar boyum 1,60 kilom 56 yani öle çok geniş bi omuz yapım yok ama minyonda sayılmam sanırım. acaba 300 cc yeterli olur mu sizce?

buraya türkiyenin her yerinden ameliyat olanlar yazıyor ya ondan çok gibi gözüküyor toplasan şurda bu sitenin başından beri ameliyat olan 100-150 kişi varız yokuz aslında:)

peki merakediyorum sizmi esinizmi daha cok istiyor estetik olmanizi yanlis anlasilmasin lutfen bende karsi degilim yeni cocugum oldu gogus diklestirme icin bende olmak istiyorum ama zaman gecmeli daha yeni dogum yaptim sert ve dik olmasini istiyorum hani tas gibi derlerya oyle bunu icin ne tavsiye edersiniz lutfen bekliyorum herkese simdiden gecmis olsun

merhabalar beni göğüslerim hiç yok yaşım 20 artık ameliyat olmayı düşünüyorum. hepsini araştırdım bir doktora fotoğraflarımı gönderdim kas altı uygun dediki bende kas altı istiyorum ağrı çekeceğimden eminim en kötü şartları göze aldım şimdilik tek sorunum maddiyet kredi çekmeyi düşünüyorum. Doktorun bana verdiği fiyet 3500 euro doktorlarınızın mail adreslerini bana gönderebilirseniz onlardanda fiyat almak isterim

soru bana sanırım dimi? aslında ikimizde istemiyorduk. sonra bigün konu açıldı olabilirliğini konuştuk we ertesi gün doktordan randewu aldık. şimdi ikimizde istiyoruz:)). 11 nisanda olucak inşallah ameliyat.:bbo:

hadi hayirlisi

3500 euro çok demiş gibi geldi..:/hangi doktor verdi bu fiyatı..?

arkadaşlar merhaba,
dün ameliyat oldum.çok gergin ve tedirgindim hastaneye gittiğimde vazgeçmeyi bile düşündüm.o derece korkuyordum yani.herşey ameliyat masasında narkozu alana kadar.bi uyandım yatağımdaydım.ağrım var diye ağlamaya başladım kollarım ağrıodu ve göğsümde bi ağrlık hissediyordum.ve diren takılmıştı. hemen iğne yaptılar ve ağrım geçti.gayet normal konuşup gülüodum ameliyattan 1 saat sonra.narkoz cok etkilemedi beni.korkulcak gibi deilmiş.yatakta yatarken hiç bi ağrı hissetmedim gerginlik dışında.fakat 1 kaç saat sonra miidem bulanmaya başladı ve yediklerimi çıkardım ve cok rahatladım.Akşam olduğunda biraz ayağakalkıp tuvalete gitmek istedim.en zoru buydu işte.denedim ama göğsüm aşağı doğru çekilio hissi vardı ve başım dönüodu yapamadım.gece hastanede kaldım. uyuyamadım yatmaktan sırtım ağrıodu çünkü.bu sabah tuvalete gidebildim.vee öyle ağrım da yktu.
dr.um geldi ve direnleri çıkardı pansuman yaptı.diren cıkartırken biraz canım yandı.sonra dr.um sütyen giydirdi.yürüyerek hastaneden cıktık ve şu an evdeyim.abartılcak bi ağrı yok sadece gerginlik var kollarımı da ck rahat hareket ettiriyorum.göğüslerimi görenler cok gzel olmuş diyor ben henüz aynada bakamadım.ama şuan şiş ve dimdikler:))220 cc protez takıldı benim vücuduma en fazla bu ölçü olurmş göğüs kafesim cok darmış.şimdi sabırsızlıkla şişlerin inmesinii ve son halini görebilmeyi ümid ediyorummm:)) günden güne daha iyi olcamı söyledi dr.gercektende dünle bugün arasında cok fark var.ameliyat olcak herkese bol şans diliorum.korkulcak bişi yokmuş gercektennnn:))

sevecen84 çok çok geçmişler olsun canım seni okuyunca çok özendim valla...... nekadar şanslı olduğunun farkındasındır inşallah.......umarım hemen tamamen düzelip eski haline döner ve çok mutlu olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…