cnm bilgiler icin cok saol ogrenmek istedigim bisey var.. sigara kullanio musun ? bende ameliyat istiorm ama sigara kullananlara genel anestezi olmuo die duydum bu doru mu ?
canım ben cewap weriyim istersen. daha önce 4 kez ameliyat olmuş biri olarak tecrübeli sayılırım bu konuda. anestezi oluyo fakat ayılman biraz zor oluyo. we anestezide soluk borun etkilendiği için ameliyat sonrasında öksürük fazla oluyo. 1 hafta kadar sürüyo öksürük durumu. onun dışında bişi yok. merak etme.
epey doktora danıştım en düşük 4000 lira diyorlar bu miktardan aza ameliyat olan varmı!........
MmehaP merhaba. idrar sondası uzun süren ameliyatlarda takılıyor diye biliyorum . dolayısıyla sanmıyorum .
cnm cok saol:ecrin_bebek:sen hangi operasyonlari gecirdin ve kime yaptirdin? bende gogus ve burunu bi arada olmayi dusunuorm sence ayni anda cok mu agir olur?
tatlım estetik operasyon geçirmedim daha önce. 2 sezeryanım, 1 yumurtalık ameliyatım (sol yumurtalığım alındı) birde geniz eti we bademcik ameliyatım war :))
Merhaba ByNaz;
Sana tavsiyem en düşük ücretten ziyade iyi doktoru bulmak
sonuçta ameliyat bu başka birşeye benzemiyor bıçak altına yatıcaksın ve 1 kere yaptırıcaksın
Bence ucuzunu bulmaktansa doktor içine sınsın maddi durumunu bilmem ama paran yetmıyorsa bıle bu sene değilde bir sonrakı sene yaptır ama iyi doktora yaptır derım
@ hulahup
Canim sigara iciyorum MAALESEF, ama günde yarim paket su ince sigaralardan iciyorum. Doktorum bana sigarayi ameliyattan 10gün önce birakmami söylemisti ama yapamadim. Hastaneye girmeden önce, hastanenin kösesinde sigara ictim girdim. Bu kötü birsey ama cok heyecanliydim, o anda icme geregi duydum.
arkadaşlar yarın 9,30 da ameliyatım war. çook tırsıyorummmmm:)
arkadaşlar yarın 9,30 da ameliyatım war. çook tırsıyorummmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?