Ben de ameliyat öncesi israrla büyük olmasin diyordum ama simdi zamani geri alma sansim olsa biraz daha büyügünü secerdim,yaklasik 5 ay oldu ve gercekten ameliyat sonrasi gibi kalmiyor kücülüyorlar bana sorarsan biraz daha büyügünü sec derim agrilara gelince bana kolaltindan kasalti takildi ve öyle agrim fln olmadi sadece hareketlerde kisitlama oldu o kadar..Arkadaşlar Merhaba,
Yıllardır kendime hep kompleks edindiğim konuydu bu... KÜÇÜK GÖĞÜSLER..!! Sürekli kendimle dalga geçerdimm,etrafımdakilere söylerdim silikon taktıracağım diye,ama bunu bigün cesaret edip gerçekleştirebileceğim hiç aklıma gelmezdi.!1 hafta sonra ameliyat olacağım ve günler yaklaştıkça stres olmaya başladım bilee.Hiç ameliyat olmamış,genel anestezi almamış biri olarak bıçak altına,genel anestezi altına yatmak ister istemez geriyor beni.Ama dr.um bana cok güven veriyor ,3 gün sonra işe başlayabileceğimi söylüyor ısrarlaa.Göğüs ölçüm 75 i bile tamamen doldurmuyor,Dr. um 200 cc damla şekilli(ameliyat sırasında belki 225 koyabilirmiş) silikon gel protezi kas altına koyacağını ve bunun benim ölçülerime cok uygun olacağını söylüor(omuzlarım dar ,boyum 1.65 ve 55 kilodayım)
Sizce 200cc küçük olur mu?Bide gerçekten cok ağrı oluyor mu(her nekdr agrı eşiğiyle alakalı olduğu söylensede merak ediyorum) 3 gün sonra işe gitmek mümkün müdür?
Deneyimli arkadaşlardan yardım ve destek bekliyorummmm.
Ooo sen baya şanslısın o zaman :)
Ablanlar hangı operasyonları yaptırdı?
Birde ameliyat gününü istediğin zamana almak biraz zor oluyor değil mi yoğundur sanırım?
En azından karar vermişsin sen umarım istediğin gibi olur
Ben de ameliyat öncesi israrla büyük olmasin diyordum ama simdi zamani geri alma sansim olsa biraz daha büyügünü secerdim,yaklasik 5 ay oldu ve gercekten ameliyat sonrasi gibi kalmiyor kücülüyorlar bana sorarsan biraz daha büyügünü sec derim agrilara gelince bana kolaltindan kasalti takildi ve öyle agrim fln olmadi sadece hareketlerde kisitlama oldu o kadar..
roxelana,ameliyat olalı 3 ay oldu benim.4ün içindeyim yani..280cc göğüs altı kesisi oldu ve şuan bile izler soluk hafif bir pembelik var,korkacak,sıkıntı yapacak birşey yok yani..6.aydan itibaren zamanla solacağı söleniyor.doğallığa gelince şuan bile gayet doğallar,kimse anlamıyor.ve gayet yumuşaklar,normal göğüs gibi yani.. zamanla dahada yumuşayacaklar..ben çok memnunum,iyiki yaptırmışım diyorum.ameliyat olan arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum..umarım hekesin istediği gibi olur.a.s.
Sevgili siss, o yabancı sitelerdeki fotolara hiç takılma cunku bizim hekimlerimiz pek cok konuda oldugu gibi estetik cerrahide ve ozellikle bu meme oper.da da cok basarılılar, gozumle sahit olduklarımı soylemek gerekirse benle aynı gun kontrole gelen Almanya'dan gelmiş hastalar goruyordum hep dr umun odasının onunde, kaldı ki diger Turk hekimlere de cok gelen vardır eminim..
Dogallık olarak da; neresinden sıkarsan sık eline meme kıvamında geliyo, masajlarda goruceksin..Sen sakıza razıysan hemen yaptır derimnaniknanik
Evet ben yogun tavsiye aldıgı icin Ufuk Bilkay'a gittim ve zaten onla gorustukten sonra baska kimseyle gorusmeye ihtiyac duymadan oldum ameliyatımı onayerimseniben Foto koyarım ama once bana ogretmen lazıma.s
miraculous ameliyat günün ne zaman? Yakın zamanda ameliyat olucak olan var mı arkadaşlarr?
Benim bu cuma günü ,ortak kaderi paylaşcağım biri var mı:)
Merhaba deniz,
dr.um ilk 200 cc en fazla 225 cc takacağını söyleyince banada cok küçük geldi.araştrdığım zamanlarda ortalama 300 cc koyulduğunu fln görmştm çünkü.Fakat göğüs çapım ve vücuduma en uygun ölçü bu olurmuş daha fazlası olamaz zaten bu çaptaki bi göğüse daha büyük çapta bir protez konulamaz dedi.bende cok büyük olmasın göze çarpmasın istiyodum.şuan içim rahat ölçü konusunda,tek derdim ameliyatın bi an önce btmesi ve sonrasındaki ağrılarsana kac cc takıldı?gerçekten cok ağrın olmadımı?5.günde işe gitmem gerekiyorrr gideblrmiyim sence?
kesinlikle doktoruna baskı yap ve daha büyük koymasını iste. 155 boyundaım 41 kilodayım ve 75 bedeni dolguluyken dolduramıyordum. ameliyatta 300cc takıldı şu an 5 ay geçti üzerinden ve 80 85 arası giyiniyorum. kesinlikle göze batmıyor çok farkedilmiyor keşke 310cc taktırsaymışım diyorum. ameliyattan sonra küçülme oluyor 200cc gerçekten çok az kendini kestirdiğine o anesteziyi aldığına değsin derim 275ccden ufak yaptırma. inan benim omuzlarım vücudum senden daha dar daha minyondur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?