Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben de ameliyat öncesi israrla büyük olmasin diyordum ama simdi zamani geri alma sansim olsa biraz daha büyügünü secerdim,yaklasik 5 ay oldu ve gercekten ameliyat sonrasi gibi kalmiyor kücülüyorlar bana sorarsan biraz daha büyügünü sec derim agrilara gelince bana kolaltindan kasalti takildi ve öyle agrim fln olmadi sadece hareketlerde kisitlama oldu o kadar..

onlarda aynı burun oldular cnm biri artı göğüste oldu 4 sene önce..
bana 2 ay önceden alın demişlerdi bende 2 ay önceden aldım..onur erolun
muayene günleri pzt,çrş.
ameliyat günleri salı,perş.,cuma

Merhaba deniz,
dr.um ilk 200 cc en fazla 225 cc takacağını söyleyince banada cok küçük geldi.araştrdığım zamanlarda ortalama 300 cc koyulduğunu fln görmştm çünkü.Fakat göğüs çapım ve vücuduma en uygun ölçü bu olurmuş daha fazlası olamaz zaten bu çaptaki bi göğüse daha büyük çapta bir protez konulamaz dedi.bende cok büyük olmasın göze çarpmasın istiyodum.şuan içim rahat ölçü konusunda,tek derdim ameliyatın bi an önce btmesi ve sonrasındaki ağrılarsana kac cc takıldı?gerçekten cok ağrın olmadımı?5.günde işe gitmem gerekiyorrr gideblrmiyim sence?

bana 310 ml takildi ve gercekten agrim olmadi sadece ilk gün yataktan kalkmak cok zordu sonraki bikac günde giyinirken esim yardimci oldu ama benimki koltukaltindan oldugu icin kolumu kaldirmaktan cekiniyordum seninki nasil olucak kasalti mi gögüsaltindan mi takilacak?
5.günü ise gidilebilir ama dikkat etmelisin sonucta agri olmasa da bi kisitlama oluyor ben mesela ilk hafta yalniz ceketimi giyemiyordum uzanamiyordum fln..ama sanirim seninki koltukalti olmuycak sanirim hareketlenmen daha kisa sürer

Benim göğüs altı kesisi olucak, kas altına konulacak.umarım işe gitcek durumda olurum.Dr.um 4.günde işe gidebileceğimi söyledi.Ancak ben bi gün daha dinleneceğim.Sonrasında gitmek zorundayım artık agrısada sızlasada:)

DDREAMER senin göğüs protezin normal jel silikon mu yok sa cohesiv jel silikon mu?

Pınar merhaba, Merak ettim senin ki ne tip jel protezdi, normal jel mi cohesiv jel mi?

Merhaba panedla ben daha silikonlanmadım :)ama şöyle söyliim jel protez drlar pek tavsiye etmez çünkü Allah korusun eğer silikon delinirse vücuduna sızabilir ve tehlikeli olur genelde cohesive jel kullanılıyor. normal jelden biraz daha sert sanırım delinse bile içindeki jel dışarı akmıyor jöle gibi düşün yumuşak ama kesince akmayan pastaların üzerinde olur hani:) Eğer bir tercih yapackasan kesinkile cohesive olsun. Tabi genede sen bilirsin herkesin tercihi farklı. ben bu sitede sadece jel olan silikonlardan taktıran birine rastlamadım.

arkadaşlar ameliyat günümü aldım ve doktorum bana hem damla hemde yuvarlağın uygun olduğunu söyledi..her ikisi konusundada kararsızım açıkçası...annem damla olsun diyo ama ben hala kararsızım yurt dışındaki sitelere baktım ama her ikisinide karşılaştırabileceğim resim görmedim..
sizin önerileriniz neler?ve damla silikon resmi olan arkadaşlar varsa buraya koyabilirlermi?haftaya pazartesi son kararımı vermiş olmam lazım

Bence doktorundan foto göstermesini iste. ıkisinin arasındaki farkı görebilmek için ben de bulamadım yurtdışındakiler hep yuvarlak ama doğal duran çok var. ıkiside sende doğal durur demişti sanırım doktorun eğer kararsız kalırsan dr'a bırak. Eğer kısmet olursa ben damla tercih edicem büyük ihtimal.

Bu arada doktoruna sor eğer çok ufakta olsa damlanın dönme ihtimali varsa yuvarlağı tercih et riske girme derim. Umarım istediğin gibi sonuç alırsın.

CaliMeroo zurnanı zırt dediği yer burası işte... :) Biri Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin Rakonstrüktif Cerahi Klinik Şefi diğeri Marmara Üniversitesi Hastanesinin... ıkisi de normal jeli tavsiye ediyor.
Ama cohesiv taktıranların duruma ne, göğüsleri normal meme dokusu yumuşaklığında mı? Arkadaşlar cevabınızı bekliyorum. Yakında ameliyat günü için arıycam doktorlardan birini.

çok kararsızım ama damla seçicem sanırım:/
pazartesi günü ücret ödemek için gittiğimde kendisinede son kez soruyum

miraculous ameliyat günün ne zaman? Yakın zamanda ameliyat olucak olan var mı arkadaşlarr?
Benim bu cuma günü ,ortak kaderi paylaşcağım biri var mı:)

miraculous ameliyat günün ne zaman? Yakın zamanda ameliyat olucak olan var mı arkadaşlarr?
Benim bu cuma günü ,ortak kaderi paylaşcağım biri var mı:)

Bir süredir yazdıklarınızı okuyor ve okurken heyecanlanıyorum...hihoyyyt
İnsallah bizler de yakında ortak kaderi paylaşacağımız arkadaşlarımızla aynı şekilde yazışırız. Ameliyatı yaklaşan arkadaşlarımıza bol şans diliyorum. İnsallah Allah gönlünüzden geçenleri verir.

Kızlaaar, aranızda mme ucu kesiyle cohesiv jel protez taktıran var mı? Kimi, meme halkası keside süt kanallarının zarar gördüğünü, kimi de süt kanallarının dikkatli bir ameliyatla zarar görmediğini söylüyor.

Meme ucu kesiyle ameliyat olan var mı, özellikle bebek emzirenler var mı?
ıkincisi meme halkasındaki iz belli mi?

kesinlikle doktoruna baskı yap ve daha büyük koymasını iste. 155 boyundaım 41 kilodayım ve 75 bedeni dolguluyken dolduramıyordum. ameliyatta 300cc takıldı şu an 5 ay geçti üzerinden ve 80 85 arası giyiniyorum. kesinlikle göze batmıyor çok farkedilmiyor keşke 310cc taktırsaymışım diyorum. ameliyattan sonra küçülme oluyor 200cc gerçekten çok az kendini kestirdiğine o anesteziyi aldığına değsin derim 275ccden ufak yaptırma. inan benim omuzlarım vücudum senden daha dar daha minyondur :)

güzel arakadaşlarım,
ameliyatı olan tüm arkadaşlara acilen sağlık ve mutluluk diliyor,ameliyat günlerini alan ve ameliyat olmayı amaçlayan arkadaşlarada en sağlıklı biçimde bir an önce ameliyatlarını geçirmelerini diliyorum öncelikle.
sizden dileğim eğer izmir de yaşayan yada izmir'de ameliyat olmuşlarınız varsa lütfen beni bilgilendirin doktor seçimi konusunda bilgi sahibi degilim. ızmirli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok yardımcı olmuş olacaklar.
haberlerinizi bekliyorum
sevgiler hepinize

cnm izmirde ufuk bilkayı duydum ben iyilerden..başka bilmiyorum malesef..izmirde olan arkadaşlar vardı ama ses seda yok onlardan

impulse merhaba,

senin kilonda ve boyundaki birine 300 cc fazla geldi bana.dr.uma güveniyorum.ameliyatım cuma günü.başka çaremde yok sanırım şu saatten sonraa sadece dr.a 225 bari takın dicemm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…